loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3783 ori.
Horoscop saptamanal 12-18 ianuarie: ne facem prieteni noi

Marea noutate a acestei săptămâni este intrarea lui Marte, planeta acțiunii și a energiei, în Pești, o zodie sensibilă și spirituală. Fiecare dintre noi devine mai atent la nevoile celor din preajma sa, suntem mai dispuși să le oferim sprijinul nostru celor care au nevoie de el. De asemenea, e o perioadă în care cei care simt nevoia să aprindă o lumânare la biserică, să spună o rugăciune sau să facă meditație acasă.

horoscop saptamanal 12-18 ianuarie 2015În toate celelalte zile ale săptămânii, au loc aspecte astrale care aduc în prim-plan fie planete aflate în Vărsător, fie pe Uranus, guvernatorul aceleiași zodii. Prin urmare, ne facem ușor prieteni, suntem deschiși la ideile noi și îi apreciem cel mai mult pe cei care sunt capabili să aducă surprize și noutăți în viața noastră. În schimb, nu vor fi deloc bine primite persoanele care doresc să ne limiteze libertatea.

Luni, 12 ianuarie: Marte intră în Pești – devenim mai sensibili, mai atenți la problemele celor din jurul nostru. De asemenea, mulți dintre noi dau dovadă de mai multă deschidere spirituală.

Marți, 13 ianuarie: sextil între Venus în Vărsător și Uranus din Berbec – ne facem ușor prieteni legăturile interumane se leagă pe baza unor preferințe comune.

Miercuri, 14 ianuarie: sextil între Mercur în Vărsător și Uranus din Berbec – comunicarea decurge ușor, inclusiv între oameni care abia astăzi se cunosc, se văd pentru prima dată.

Joi, 15 ianuarie: Luna în Scorpion face o cuadratură cu Venus și Mercur din Vărsător – e vine să avem grijă la ce spunem. Din dorința de a arăta că suntem liberi și independenți, putem ajunge să avem probleme.

Vineri, 16 ianuarie: conjuncție Lună-Saturn în Săgetător – avem o oarecare reținere atunci când încercăm să ne exprimăm sentimentele. De asemenea, ideile mai aventuroase sunt privite cu neîncredere.

Sâmbătă, 17 ianuarie: Luna în Săgetător se află în sextil cu Venus și Mercur, din semnul Vărsătorului – beneficiem de mai multă libertate de exprimare a sentimentelor, în comparație cu ziua anterioară.

Duminică, 18 ianuarie: opoziție între Venus în Vărsător și Jupiter din Leu – tendințele unora de a face pe șefii se lovesc de o nesupunere generală. O zi în care autoritatea are de suferit.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop