loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10196 ori.
Horoscop săptămânal 12-18 iunie

Principalul eveniment astral al acestei săptămâni este începutul retrogradării planetei Neptun, în semnul Peștilor. Vorbim despre o retrogradare care va dura mai bine de 5 luni, până pe data de 24 noiembrie, și care accentuează imaginația și visarea până într-un grad în care există riscul de le confunda cu realitatea. trebuie să fim atenți la propunerile pe care le primim și la planurile pe care le făurim, pentru a fi siguri că ele sunt realiste.

Berbecul acumulează întârzieri și restanțe în stil mare, ceea ce nu va face începutul de vară tocmai liniştit. Oricât de mult ar dori să se încadreze în termenele limită, se întâmplă câte ceva şi tot apare o întârziere. Week-end-ul e perfect pentru o scurtă ieșire în afara orașului.

Taurul se întâlnește cu o persoană care poate să asigure împlinirea dorinţelor cuiva drag. Vorbesc și negociază pe larg despre modul în care se poate întâmpla acest lucru. În week-end, va fi ceva de muncă, dar vor apărea și bani frumoși.

Gemenii profită de poziţia pe care o deţin pe plan profesional pentru a-i fi de folos unui prieten. În același timp, și ei beneficiază, la rândul lor, de susținerea unei persoane sus-puse. La sfârșitul săptămânii, se vor afla în centrul atenției, admirați de toată lumea.

Racul își dorește ceva intens, dar încă nu îndrăznește să îi facă o propunere concretă unei persoane la care s-a gândit intens în ultimele zile. Mai are nevoie de timp, până vă îndrăzni să acționeze sau măcar să vorbească. În week-end, va simți nevoia să petreacă măcar câteva ore singur.

Leul primește o propunere din partea unei companii sau a unei organizaţii cu care a avut şi în trecut unele contacte. Acestea nu au fost mereu din cele mai reuşite, astfel că nu ştie cum să reacţioneze și amână momentul răspunsului. În week-end, nativilor le vor fi aproape mulți prieteni.

Impulsivitatea partenerului de viaţă al Fecioarei nu se dovedeşte prea fructuoasă. Dimpotrivă, îi creează numai probleme şi îl face să regrete că nu se controlează mai bine. și tocmai de aceea va avea de ajutorul Fecioarei, care să îl tempereze. În week-end, va avea loc o întâlnire cu o persoană sus-pusă.

Balanța se simte în largul său și dă dovadă de multă naturalețe în ceea ce face. Reușește, măcar pentru câteva zile, să acționeze așa cum simte și își dorește, nu așa cum se așteaptă ceilalți să o facă. Week-end-ul e potrivit pentru o călătorie. Cei care și-au luat deja în concediu ar putea profita chiar pentru un drum mai lung.

Scorpionul nu reușește să își echilibreze programul, astfel că i se întâmplă ca, atunci când se află la serviciu, să rezolve prin telefon anumite probleme personale, iar atunci când e acasă să trebuiască să se ocupe, în acelaşi timp, de probleme profesionale. Pe termen lung, asta ar putea deveni stresant. În week-end, nu are nevoie decât de prezența persoanei iubite.

Săgetătorul nu se simte înțeles de familie. Dezamăgirea rezultată de aici îl face să își caute sprijinul în altă parte. Totuși, ultimele zile ale săptămânii se anunță foarte bune pe plan relațional.

Capricornul e ascultat și respectat, ceea ce îl face fericit. Îi place să știe că valoarea și calitățile sale sunt recunoscute. În week-end, va fi probabil nevoie să facă ceva ordine pe acasă.

Vărsătorul trebuie să fie atent la modul în care își folosește banii. Aceștia vor fi suficienți, cu două condiții: să nu facă vreo cheltuială inutilă și, mai ales, să nu se lase angrenat în combinații riscante. La sfârșitul săptămânii, se anunță nopți fierbinți, alături de cineva drag.

Peștilor nu le place ca persoane străine să se implice în viaţa lor personală şi le spun acest lucru într-un mod foarte clar. Țin la propriile secrete. La sfârșitul săptămânii, vor petrece mai mult timp acasă, alături de familie.

Luni, 12 iunie: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn – putem face mici schimbări, menite să ne îmbunătățească reputația, imaginea publică.

Marți, 13 iunie: Mercur în Gemeni face un trigon cu Jupiter din Balanță – vorbim cu multă deschidere și sinceritate, lămurind probleme care fuseseră lăsate în așteptare de mai mult timp.

Miercuri, 14 iunie: Mercur în Gemeni face o cuadratură cu Neptun din Pești – sentimentalismul ne poate împiedica să luăm deciziile corecte. Dar și rațiunea excesivă poate ucide creativitatea și imaginația. Trebuie găsită o cale de mijloc.

Joi, 15 iunie: opoziție între Soarele din Gemeni și Saturn din Săgetător  – multe aventuri și provocări bat la ușă. Trebuie să știm să le alegem pe cele care ne pot ajuta să ne dezvoltăm și să ne atingem scopurile.

Vineri, 16 iunie: Neptun retrograd în Pești – apar dificultăți în perceperea realității. Neptun ne aduce fie regrete, fie planuri fanteziste de viitor, astfel că trebuie să ne forțăm să revenim cu picioarele pe pământ, în clipa prezentă.

Sâmbătă, 17 iunie: Soarele în Gemeni face un sextil cu Uranus din Berbec – astăzi ne dăm frâu liber emoțiilor și ne permitem chiar să încălcăm niște reguli, fără teama de consecințe.

Duminică, 18 iunie: Mercur în Gemeni face o opoziție cu Saturn din Săgetător – purtăm discuții provocatoare, care ne pun sub semnul întrebării credințele și concepțiile deja formate.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop