loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5040 ori.
Horoscop săptămânal 12-18 martie

Principalele evenimente astrale au loc spre sfârșitul acestei săptămâni. Dacă Marte în Capricorn ne îndeamnă să controlăm tot mai multe aspecte din viața noastră și să gândim în termeni de profit și pierdere, Luna nouă din Pești scoate la lumină latura noastră sensibilă, sentimentală. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Mărinimia Berbecului este testată de prieteni, în această săptămână. Nativii primesc diferite rugăminți și cereri de ajutor, iar răspunsurile pe care le oferă vor lămuri pe toată lumea dacă pot fi considerați prieteni adevărați sau nu.

horoscop saptamanal 12-18 martie

Taurul are alături oamenii potriviți, care îi împărtășesc idealuri, dar îl și ajută să le împlinească. Cultivarea unor relații cât mai bune cu aceste persoane ar trebui să reprezinte o prioritate absolută.

Gemenii au planuri mari, pentru a-și dinamiza cariera și a face progrese pe plan socio-profesional. Nu se vor da înlături de la nici un efort, pe parcursul acestei săptămâni, pentru a obține ceea ce își doresc.

Influențat poate de venirea primăverii, Racul își regăsește latura mai deschisă și mai aventuroasă. Nativii se implică în proiecte îndrăznețe, dar găsesc și metode aventuroase de distracție.

Leul are nevoie de mai mult autocontrol. Dacă oricine te poate face să te înfurii și să îți pierzi controlul (fie și pentru câteva minute), atunci nu poți fi nici un lider adevărat, nici nu poți avea pretenția să realizezi ceva important.

Fecioara devine foarte tolerantă cu cei din jur şi le iartă toate păcatele, de parcă și-ar fi propus să fie extrem de milostivă acum, în postul Paștelui. Sunt posibile împăcări cu oameni care i-au greșit în trecut.

Balanța are de reglat o mulțime de mici detalii, de reparat diferite obiecte care s-au stricat, de semnat documente. În acest context, e greu să se mai concentreze pe scopurile mari. Dar, cel puțin, va scăpa de multe surse de stres și, de săptămâna viitoare, va putea să se concentreze pe ce e cu adevărat important.

Scorpionul renunță pentru un timp la masca pe care s-a obișnuit să o poarte și se hotărăște să își exprime sentimentele cu multă sinceritate. Pasiunea de care dă dovadă îi ia prin surprindere pe unii și îi sperie pe alții.

Săgetătorul își îndreaptă din nou atenția, tot mai mult, către casă și familie. După-amiezile, serile, week-end-ul și fiecare altă clipă liberă este petrecută alături de cei dragi, iar asta le aduce o bucurie pe care nu o mai resimțiseră de mult timp.

Capricornul are multe de învățat, în această săptămână. Unii chiar participă la cursuri, ateliere, conferințe, alții studiază pe cont propriu, iar o a treia categorie trece prin experiențe de viață care își vor lăsa amprenta asupra lor.

Vărsătorul își calculează banii cu multă grijă, deoarece s-a hotărât (sau e pe cale să se hotărască) să facă o achiziție importantă. Speră să obțină și ajutorul unor persoane apropiate, în acest scop.

Peștii se arată cum sunt, sensibili și gata să se dedice trup și suflet oamenilor care merită acest lucru. cei care se vor dovedi demni de prietenia și iubirea unui nativ Pești vor avea toate motivele să fie recunoscători.

Luni, 12 martie: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn – resimțim lucrurile atât de puternic, încât uneori ne e greu să ne controlăm reacțiile. Diferitele emoții ies astăzi la suprafață.

Marți, 13 martie: cuadratură între Venus din Berbec și Saturn din Capricorn – pot să apară probleme în relațiile noastre, din cauza criticilor exagerate sau a lipsei de susținere reciprocă, în cuplu. Încercați să vă fiți sprijin și la bine, și la greu!

trigon între Soarele în Pești și Jupiter din Scorpion – acest aspect ne ajută să depășim problemele cauzate de cuadratura Venus-Saturn, punând accentul pe lucrurile bune din viață, readucându-ne încrederea și optimismul.

Miercuri, 14 martie: Luna în Vărsător face un sextil cu Mercur și Venus din Berbec – o zi bună pentru a ieși în lume, pentru a socializa, pentru ne face noi prieteni.

Joi, 15 martie: Luna în Vărsător face un sextil cu Marte din Săgetător – o zi în care sunt accentuate spiritul de luptă, competitivitatea, dar fără încrâncenare, ci într-un mod constructiv, cu fairplay.

Vineri, 16 martie: conjuncție Lună-Juno în Pești – e ziua în care cei singuri pot găsi pe cineva special în viața lor, iar cei deja cuplați au șansa de a-și înțelege mai bine partenerul.

Sâmbătă, 17 martie: LUNA NOUĂ ÎN PEȘTI (conjuncție Soare-Lună în Pești) – o zi în care e bine să fim mai atenți la propriul interior, să acordăm mai mult timp spiritualității, meditației și rugăciunii.

MARTE INTRĂ ÎN CAPRICORN – încercăm să controlăm cât mai multe aspecte ale vieții noastre. De asemenea, încercăm să profităm cum putem mai bine de fiecare împrejurare, să aducem lucrurile în propriul folos.

Duminică, 18 martie: Luna în Berbec face o cuadratură cu Saturn din Capricorn – ne simțim restricționați, limitați în acțiunile noastre. Oamenii din jur, regulile sociale, obligațiile asumate ne dau, astăzi, un sentiment de lipsă de libertate.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop