loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2663 ori.
Horoscop saptamanal 12-18 noiembrie: multa energie pentru Scorpion

Horoscopul saptamanal pentru perioada 12-18 noiembrie este influenţat în primul rând de Luna nouă în Scorpion, din noaptea de marţi spre miercuri. În paralel, are loc şi o eclipsă de soare, astfel că avem la dispoziţie o mare cantitate de energie. Este o noapte importantă şi pentru toţi cei care au preocupări oculte, abordând domeniile mai puţin cunoscute ale minţii umane şi ale Universului.

Joi, Mercur retrograd revine în Scorpion, aducând cu sine un risc de neînţelegeri care pot degenera în jigniri reciproce şi dezvăluirea unor secrete întunecate.

Duminică, Marte în Capricorn aduce mai multă seriozitate şi responsabilitate.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 12-18 noiembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

În această săptămână, sunteţi implicat în diferite afaceri sau proiecte de afaceri – iar acest lucru este valabil chiar şi pentru acei Berbeci care, de obicei, nu au astfel de preocupări. Şansele de câştig apar însă în această perioadă în viaţa Berbecilor şi nimeni nu doreşte să le rateze.

 

Taur

Partenerul de viaţă are tendinţa supărătoare de a lua tot mai frecvent decizii în locul dumneavoastră. Nu numai că vă face programul, spunându-vă ce şi cum să faceţi, dar intervine inclusiv în timpul desfăşurării evenimentelor, cu diferite sfaturi şi sugestii de-a dreptul enervante. Trebuie să rezolvaţi problema, în această săptămână.

COMANDA HOROSCOPUL TAU PERSONALIZAT PE 2013! 

Gemeni

Aveţi mult de muncă, pe parcursul acestei săptămâni. În aceste condiţii, trebuie să acordaţi atenţia cuvenită odihnei şi momentelor de relaxare: nici măcar un ceas de cea mai bună calitate nu funcţionează dacă resortul său nu este întors, din când în când. Şi, de asemene,a până şi roboţii au nevoie din când în când să le fie încărcată bateria.

 

Rac

Cheltuiţi o sumă importantă de bani cumpărându-vă un lucru de care nu aveaţi neapărată nevoie, ci cu care doriţi doar să vă impresionaţi cunoscuţii. Bugetul se va resimţi, de pe urma acestei acţiuni. La sfârşitul săptămânii, daţi dovadă de o superficialitate uimitoare, părând că nimic nu vă interesează cu adevărat. În afară, eventual, de joacă şi de distracţie.

 

Leu

O persoană cu care nu v-aţi înţeles niciodată prea bine devine agresivă în această săptămână. Deocamdată nu îi răspundeţi cu aceeaşi măsură, dar în curând veţi avea grijă să o faceţi să regrete aceste ieşiri. Pe de altă parte, există şi prieteni care vă fac surprize frumoase şi alături de care petreceţi momente extrem de frumoase.

 

Fecioară

Încercaţi să îi convingeţi pe cei din jur să acţioneze aşa cum aţi dori  dumneavoastră, dar nu aveţi succes. Acest eşec se datorează faptului că toate argumentele dumneavoastră se limitează la ceea ce spuneţi, însă vorbele nu au, de cele mai multe ori, aproape nicio acoperire în fapte.

 

Balanţă

De-a lungul timpului, aţi ajutat cu bani mai multe persoane, iar acum a venit momentul în care acestea vă întorc serviciul. Cu sumele respective, vă cumpăraţi câteva lucruri de care aveaţi neapărată nevoie, dar a căror achiziţionare aţi tot amânat-o. Şi nu numai împrumuturile restituite vă umplu buzunarul în această săptămână, ci sporesc sursele din care câştigaţi bani.

 

Scorpion

Conjuncţia dintre Soare şi Lună în semnul dumneavoastră astral vă face să mustiţi de energie şi de vitalitate. În aceste condiţii, e obligatoriu să munciţi din greu, pentru îndeplinirea celor mai dragi obiective ale dumneavoastră. Veţi vedea că rezultatele vor fi excelente.

Săgetător

Reuşiţi să vă organizaţi mult mai bine decât de obicei şi, datorită acestui fapt, rezultatele acţiunilor dumneavoastră sunt excelente. Reţineţi deciziile care au stat la baza acestui salt calitativ, deoarece ele vă vor putea fi de folos şi pe viitor, în împrejurări asemănătoare!

 

Capricorn

Abilităţile dumneavoastră de comunicare – de obicei nu tocmai în regulă – sunt la apogeu, iar acest fapt vă permite să obţineţi o serie de avantaje sociale şi profesionale. Faptul că ştiţi cu cine să vorbiţi şi ce să îi spuneţi, exact la momentul oportun, se dovedeşte extrem de util.

 

Vărsător

Aveţi o atitudine foarte constructivă atunci când vă confruntaţi cu diferite provocări la locul de muncă. Convins că veţi putea rezolva orice problemă, porniţi de la început cu un avantaj faţă de toţi cei obişnuiţi să gândească mai degrabă pesimist.

 

Peşti

Este o săptămână potrivită pentru a face o călătorie sau pentru a pune la punct detaliile unei călătorii ce urmează să aibă loc la sfârşitul acestui an. În week-end, veţi fi înconjurat în permanenţă de mulţi prieteni şi cunoscuţi, urmând să participaţi la mai multe petreceri şi evenimente mondene.

 

Zodii cu noroc in dragoste în această săptămână: Taur, Rac, Fecioară

 

Zodii cu noroc in bani în această săptămână: Berbec, Gemeni, Balanţă, Săgetător.

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop