loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4076 ori.
Horoscop săptămânal 13-19 august

Săptămâna începe complicat, cu Marte retrograd revenind în Capricorn și punându-ne la încercare pe plan profesional. Finalul e însă optimist, cu Mercur revenind în mers direct și scoțând la lumină calități până acum înăbușite. Iată cum este influențată fiecare zodie:

Berbecul e în toane bune și are parte de multe activități distractive. Cu toate acestea, nu își uită niciodată interesele ci încearcă să obțină diferite avantaje din orice situație și în orice ocazie.

horoscop saptamanal 13-19 august

Taurul e împiedicat, de unele îndatoriri, să se ocupe de familie și de planul relațional. Pe termen scurt, această atitudine poate fi înțeleasă. Pe termen lung însă, trebuie să le ofere și celor dragi timpul și atenția necesare.

Gemenii sunt cu gândul la diferite afaceri şi oportunităţi de a câştiga mai mulţi bani. Se spune că nevoia îl învaţă pe om, ori nativii ar trebui să învețe multe acum, deoarece nevoie de bani au cu adevărat.

Racul primește un sprijin însemnat de la o persoană bine situată la nivel social, care chiar îl poate ajuta, concret. În general, lucrurile merg bine pentru nativi, pe plan relațional.

Leul devine mai preocupat decât până acum de propria sănătate. Pentru a-i asigura organismului o funcţionare cât mai bună, nativi pot începe începe tocmai prin a se odihni, aşa cum face multă lume, în această perioadă.

Fecioara primește multe propuneri de distracție, pe parcursul acestei săptămâni.  Important e să aleagă corect, pentru a se distra bine. Apoi va avea cu siguranță ce să le povestească amicilor și colegilor.

Balanţa simte nevoie de mai multă ordine pe acasă și încearcă să îi mobilizeze în acest sens și pe ceilalți membri ai familiei. Trebuie să înceapă cu exemplul personal și astfel îi va convinge pe toți să o imite.

Pentru Scorpion, este o săptămână ideală pentru călătorii sau măcar pentru o ieşire în aer liber prin apropiere. Fericiți nativii care acum pleacă în concediu! Iar ceilalți tot ar putea găsi măcar o după-amiază, pentru o scurtă excursie.

Săgetătorii câștigă și, în același timp, cheltuiesc sume importante de bani. Mai ales cei aflați în concediu renunță la ideea de cumpătare – merită și ei să se simtă bine, fără să facă în permanență calcule!

Capricornul câștigă putere şi energie, dar trebuie să fie atent cum le folosește. Ideal e să o facă pentru împlinirea propriilor scopuri, nu în slujba altora. Și, de asemenea, să îi lase, la rândul său, pe alții să lucreze cum știu ei mai bine, fără să le impună vreo direcție.

Vărsătorul fie călătorește mult, fie se află în legătură strânsă cu o persoană aflată departe. Are parte de tot felul de experiențe noi, care îl ajută să își depășească multe frici vechi.

Peştii nu acceptă sfaturi, cu atât mai puţin ordine, indiferent de la cine ar veni. Nativii simt că e mai bine-venită o greșeală făcută pe cont propriu și asumată, decât o ascultare oarbă de alte persoane.

Luni, 13 august: Marte retrograd intră în semnul Capricornului – e nevoie să depășiți timiditatea, anxietățile și inhibițiile sociale și profesionale. Deși, teoretic, e perioada concediilor, vor avea de câștigat cei care se ocupă și acum cu atenție de aspectul profesional.

Marți, 14 august: conjuncție Lună-Venus în Balanță – suntem afectuoși, iubitori, într-o zi în care declarațiile de iubire sunt foarte bine primite.

Miercuri, 15 august: Luna în Balanță face un sextil cu Mercur din Leu – socializăm și comunicăm cu multă ușurință, spunând ce avem pe suflet, într-un mod care nu deranjează pe nimeni.

Joi, 16 august: Luna în Balanță face o cuadratură cu Marte din Capricorn – ne înfuriem ușor astăzi, ceea ce nu e deloc plăcut sau util. Succese vor fi obținute doar de cei capabili să își stăpânească nervii.

Vineri, 17 august: conjuncție Lună-Jupiter în Scorpion – cei mai mulți dintre noi se simt bine și vor să împărtășească această stare cu cei dragi.

Sâmbătă, 18 august: sextil între Mercur din Leu și Venus din Balanță – relațiile cunosc momente bune, pe parcursul acestei zile. Ne exprimăm sentimentele cu sinceritate, dar și într-un mod extrem de plăcut.

Duminică, 19 august: Mercur revine în mers direct, în Leu (retrogradare începută pe 26 iulie) – ne regăsim creativitatea și originalitatea, pe care le afirmăm în cele mai diferite contexte ale vieții noastre.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop