loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12158 ori.
Horoscop săptămânal 13-19 februarie

Luni este singura zi mai complicată din această săptămână, deoarece avem tendința de a critica într-una, de a ne concentra mai degrabă pe defectele, decât pe calitățile celor din jur. Apoi, treptat, revenim la sentimente mai bune. Spre sfârșitul săptămânii, odată cu intrarea Soarelui în Pești, devenim mai sensibili la nevoile celor dragi, astfel încât relațiile inter-umane recapătă importanța de care ar trebui să se bucure mereu. Devenim mai buni și mai generoși.

Berbecul începe să acorde mai multă atenție propriilor sentimente și trăiri interioare. Uneori, din cauza grabei specifice Berbecului, nativii uitau să asculte propria voce lăuntrică. Acum nu mai este cazul, ei chiar urmează acest „glas al inimii“.

Taurii își îmbunătățesc viața socială și relațiile cu prietenii, pe parcursul acestei săptămâni. Prietenii le fac tot felul de dezvăluiri, bazându-se nu numai pe faptul că îi ascultă cu multă răbdare. De asemenea, au încredere că nu le vor trăda secretele.

Cu cât vor ieşi mai mult în lume, cu atât mai mult vor avea Gemenii de câştigat. Dacă nu primesc nicio invitaţie la un eveniment monden – ceea ce e puţin probabil – pot să ia ei înșiși iniţiativa şi să organizeze ceva de acest gen.

Racul are nevoie de stimuli intelectuali: o discuție cu o persoană cultă și inteligentă, o carte bună pe care să o citească, un film de artă… ați înțeles ideea. Capacitatea sa de înțelegere va avea de câștigat, de pe urma unor astfel de preocupări. O săptămână bună pentru a trece cu succes de un examen, de o verificare.

Dacă se iveşte șansa de a câștiga ceva bani în plus, neașteptați, Leul nu va sta deloc pe gânduri, ci se veţi înhăma îndată la treabă. Chiar dacă asta va presupune să muncească și serile sau în week-end. Așadar, finanțele sunt cele care au de câștigat, în această săptămână.

Persoana iubită merită mai multă atenţie din partea Fecioarei, pe parcursul acestei săptămâni. În ceea ce le privește pe Fecioarele singure, cresc șansele de a cunoaște pe cineva cu care să înceapă o relație.

Balanțele au nevoie de mai multă relaxare și odihnă decât în mod normal. Nu trebuie să își asume prea multe sarcini la serviciu, ci doar ceea ce e necesar pentru a-și face datoria. Starea de bine a propriei persoane e mai importantă.

Pentru nativii Scorpion, se anunţă agitaţie pe plan amoros. Iar această agitaţie nu cuprinde nimic neplăcut, ci e exact de acel gen care îi place atât de mult Scorpionului, plin de dorință și voluptate.

Pentru Săgetător, va fi necesar să petreacă mai mult timp acasă şi să acorde atenţie micilor problemelor casnice: ce s-a stricat şi ar trebui reparat, unde ar prinde bine un pic de curăţenie, ce mai lipseşte prin casă şi ar trebui cumpărat.

De regulă singuraticul Capricorn este acum înconjurat de prieteni, alături de care e dispus şi să iasă în oraş, la o mică petrecere. Viața sa socială va avea mult de câștigat, în perioada următoare.

Vărsătorul nu are parte de prea multă odihnă, și nici în week-end e nu se anunță tocmai liniște și relaxare. E destul de frustrant, mai ales când vede cum unii cunoscuți au parte din plin de relaxare. Dar nici eforturile sale nu vor rămâne fără răsplată.

Peştii au parte de mai multă atenție, dar și de mai multă apreciere, din partea celor din jur. Așadar, o perioadă potrivită pentru a-și pune în valoare calitățile, pentru a scoate la lumină ce au mai bun.

Luni, 13 februarie: Luna în Fecioară face o cuadratură cu Saturn din Săgetător – avem tendința de a critica prea mult, de a ne concentra mai mult pe defectele, decât pe calitățile celor din jur.

Marți, 14 februarie: Soarele în Vărsător face un sextil cu Saturn din Săgetător – ne gândim serios la viitor, la alegerile pe care le avem de făcut, la modul în care propriile decizii ne influențează dezvoltarea pe termen lung.

Miercuri, 15 februarie: conjuncție Lună-Jupiter în Balanță – o zi favorabilă pentru relații și parteneriate. Dăm dovadă de mai mult altruism decât de obicei.

Joi, 16 februarie: Mercur în Vărsător face un sextil cu Marte din Berbec – între vorbe și fapte există o concordanță din ce în ce mai mare. Promisiunile făcute astăzi sunt sincere și au mari șanse de împlinire.

Vineri, 17 februarie: Luna în Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești – încheiem săptămâna de lucru cu o dispoziție mai degrabă visătoare, decât implicați în probleme concrete. De acestea vom avea timpul și dispoziția necesare abia începând de luni.

Sâmbătă, 18 februarie: Soarele intră în Pești – sensibilitatea este accentuată, în săptămânile următoare. Dăm mai multă atenție propriilor sentimente și, de asemenea, suntem atenți la ce simt persoanele din jurul nostru.

Duminică, 19 februarie: Luna în Săgetător face un trigon cu Venus din Berbec – dăm dovadă de multă noblețe și generozitate în relațiile interumane. Suntem mai bunii unii cu ceilalți.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop