loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11409 ori.
Horoscop săptămânal 13-19 martie

Intrarea lui Mercur în Berbec, chiar în prima zi a acestei săptămâni, animă discuțiile, ne ajută să gândim mai repede și să găsim rapid soluții pentru problemele cu care ne confruntăm. În schimb, putem avea probleme atunci când e nevoie să ne concentrăm timp îndelungat pe același subiect. În week-end, se anunță distracție mare, în grup. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbecul e impulsiv,se grăbește mai mereu, uneori ceartă persoanele care nu se mişcă în acelaşi ritm cu el. Din cauza acestui fapt, nu e tocmai popular, pe parcursul acestei săptămâni. Graba strică treaba!

Taurul își cenzurează într-una vorbele, astfel că în această săptămână nu ajunge să spună aproape deloc ceea ce simte cu adevărat. De asemenea, nativii au și sentimentul că nu se bucură de suficientă libertate.

Gemenii își iau foarte multă libertate în ceea ce spun şi în ceea ce face, uneori spre uimirea, alteori spre amuzamentul celor din jur. Puțin vă pasă însă de părerea lor – cea ce vă interesează este ca dumneavoastră să vă simțiți bine în propria piele.

Racul își dă seama că sunt momente în care are prea multe pretenţii şi aşteptări de la persoanele din jur. Puneți-vă întrebarea cum ați reacționa dumneavoastră, dacă vi s-ar cere la fel de multe lucruri.

Leul e destul de iritabil, astfel că nu reușește să discute cu calm şi echilibru nici măcar pe teme neutre, lipsite de importanță. Iar atunci când vine vorba de lucruri pe care le consideră importante, se enervează așa de tare că dă impresia că e gata să sară la bătaie.

Fecioara e un bun negociator, pe parcursul acestei săptămâni, atunci când vine vorba de bani și afaceri. Convinge clienții să îi cumpere produsele sau serviciile, își convinge șefii că merită o primă sau o mărire de salariu, știe cum să ascundă eventualele greșeli.

Balanța trebuie să vorbească, deschis cu partenerul de viață. Fiecare dintre ei are pe suflet diferite lucruri, care s-au acumulat în timp și care, neexprimate, ar risca să otrăvească relația. Spuneți ce credeți și ce simțiți!

Scorpionul își îmbunătățește relațiile de lucru, se integrează mult mai bine în colectivul de la locul de muncă. Unde-s doi puterea crește, și inclusiv acești individualiști vor trebui să înțeleagă acest lucru.

Săgetătorul dorește să își îmbogățească cunoștințele, să aprofundeze și perfecționeze lucruri pe care deja le-a studiat. Și reușește acest lucru, apelând  la cele mai bune surse de informație: cărți, profesori, diferite site-uri.

Capricornul dorește să îmbunătățească relațiile cu propria familie, începând cu persoanele care locuiesc în aceeași casă cu el și continuând cu rudele mai îndepărtate. Și reușește de minune în ceea ce își propune.

Vărsătorul se plimbă mult, pe parcursul acestei săptămâni. Profesia îi cere să facă diferite deplasări, dar și în viața privată primește mai multe invitații la drum, cărora va trebui să le răspundă afirmativ.

Peștii dau un randament foarte bun atunci când este vorba de lucru pe plan intelectual. De asemenea, sunt mai deschiși, mai toleranți, ceea ce le permite să își îmbogățească viața socială.

Luni, 13 martie: Mercur intră în Berbec – gândim repede, găsind soluțiile problemelor îndată ce ne îndreptăm atenția asupra acestora. În schimb, întâmpinăm probleme când încercăm să ne concentrăm prea mult asupra unei singure probleme.

Marți, 14 martie: opoziție între Luna din Balanță și Venus din Berbec – preferințele noastre nu coincid întotdeauna cu ale celor din jur, nici măcar cu ale partenerului de viață. Oare le putem armoniza cumva?

Miercuri, 15 martie: conjuncție Lună-Jupiter în Balanță – putem dezvolta colaborări și parteneriate valoroase. De asemenea, simțul nostru artistic este mai dezvoltat decât de obicei.

Joi, 16 martie: Luna în Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești – dorințele noastre sunt intense și suntem gata să facem orice pentru a le realiza. Interesant de văzut cum vom transpune această pasiune în practică.

Vineri, 17 martie: cuadratură între Soarele din Pești și Saturn din Săgetător – inhibițiile și frustrările personale ies la suprafață. Devenim cea mai mare piedică în calea propriilor acțiuni, astfel că nu e ușor să realizăm astăzi ceva.

Sâmbătă, 18 martie: conjuncție Mercur-Venus în Berbec – suntem sinceri, în ceea ce privește propriile sentimente. Facem declarații nu prea elaborate, dar conforme cu realitatea.

Duminică, 19 martie: Luna în Săgetător se află în trigon cu Venus și Mercur din Berbec – o zi propice pentru distracție și aventură, în care vom găsi fără probleme persoane alături de care să ne simțim bine.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 
 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop