loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7081 ori.
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie

Încă de la început de săptămână, punem multă pasiune în tot ceea ce facem, iar rezultatele pozitive se văd repede. Sâmbătă, Luna nouă în Scorpion e momentul potrivit pentru a începe să lucrăm spre îndeplinirea propriilor dorințe. Este, de asemenea, o zi propice ritualurilor oculte.

Berbecul se zbate să câștige mai mulți bani, atât la serviciu, cât și căutând noi surse de venit. Dacă veți insista pe parcursul acestei săptămâni, în cele din urmă eforturile vă vor fi încununate de succes.

În fiecare proiect pe care Taurul îl inițiază în această săptămână, e esențial să își găsească partenerii și colaboratorii potriviți. De unul singur, șansele de reușită sunt mult reduse. 

horoscop saptamanal 13-19 noiembrie

Gemenii se mobilizează exemplar la serviciu și dau un randament mult superior celui cu care și-au obișnuit șefii și colegii. Este o demonstrație de forță, menită să le aducă nu doar mai mult respect, ci și câștiguri mai consistente.

Racul are unele semne de întrebare despre comportamentul și sentimentele persoanelor dragi. Tocmai de aceea, se gândește să le pună la încercare și o va face prin metode foarte bine gândite.

Leul va trebui să acorde mai mult timp și mai multă energie căminului propriu. Sunt persoane din familie care îi cer sprijinul, pe acasă e nevoie de unele reparații, așa că e timpul să devină mai casnic.

Fecioara trebuie să își aleagă cu mai multă grijă prietenii și, în general, persoanele alături de care își petrece timpul. Sunteți o zodie dotată cu spirit critic – folosiți-l și încetați să mai pierdeți vremea cu tot felul de personaje dubioase!

Balanța își dă seama că e lipsită de eficiență în munca pe care o desfășoară. Șefii îi reproșează și ei acest lucru, astfel că va trebui să ia măsuri pentru a remedia situația. Prin urmare, nu va fi o săptămână simplă, la serviciu.

Scorpionul știe ce își dorește, iar acum face eforturi zilnice pentru a obține acest lucru. Uneori lucrează din greu pe cont propriu, alteori încearcă să îi convingă pe alții să lucreze în folosul său. Și, de obicei, reușește.

Săgetătorul nu mai e la fel de sociabil ca de obicei. În această săptămână, preferă singurătatea sau cel mult compania unor persoane liniștite, capabile și să tacă și să asculte cu atenție ce li se spune.

Capricornul este întotdeauna foarte disciplinat și, tocmai de aceea, se descurcă excelent când vine vorba de proiecte pe termen lung. Ce te faci însă când trebuie să reacționezi pe loc, fără vreo pregătire? De astfel de provocări va avea parte în această săptămână.

Vărsătorul e nemulțumit de statutul său social și de imaginea sa publică. Prin urmare, face eforturi pentru a câștiga mai mult respect și, de asemenea, pentru a evolua pe plan profesional.

Peștii, de obicei, timizi, au mult elan în această săptămână. Își pun la lucru imaginația extrem de bogată, iar apoi pun rapid în practică ideile care le vin. Prin urmare, vor fi capabili să realizeze multe, pe termen scurt.

Luni, 13 noiembrie: conjuncție Venus-Jupiter în Scorpion –investim multă pasiune în tot ce facem, punem suflet, iar schimbările în bine se văd imediat.

Marți, 14 noiembrie: cuadratură între Mercur în Săgetător și Neptun din Pești – putem avea probleme de concentrare, exisă riscul ca mintea să ne umble hai-hui. O zi în care visăm cu ochii deschiși.

Miercuri, 15 noiembrie: conjuncție Lună-Marte în Balanță – o zi favorabilă cuplurilor, parteneriatelor. Au succes acțiunile întreprinde de doi parteneri egali.

Joi, 16 noiembrie: trigon între Venus din Scorpion și Neptun din Pești – e nevoie de mai mult mister în viața noastră intimă. Imaginația specifică celor două semne de apă, Scorpion și Pești, se va ocupa din plin de îndeplinirea acestei necesități.

Vineri, 17 noiembrie: sextil între Mercur din Săgetător și Marte din Balanță – muncim cu mult spor, mintea ne merge foarte bine, iar starea fizică e și ea una de zile mari.

Sâmbătă, 18 noiembrie: Lună nouă în Scorpion (conjuncție Soare-Lună în Scorpion) – avem dorințe puternice și e ziua potrivită pentru a începe să acționăm spre împlinirea lor. Este, de asemenea, o zi favorabilă ritualurilor de orice fel.

Duminică, 20 noiembrie: cuadratură între Marte în Balanță și Pluton din Capricorn – posibile conflicte între parteneri, acolo unde unul dintre cei doi încearcă să domine relația, să își impună mereu punctul de vedere.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop