Horoscop saptamanal 13-19 octombrie: relaxati, cu gandul la viitor
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4208 ori.
Horoscop saptamanal 13-19 octombrie: relaxati, cu gandul la viitor

După tumultul de săptămâna trecută, cu Lună plină, eclipsă și tot felul de aspecte complicate, în următoarele 7 zile astrele ne oferă un răgaz. Avem parte numai de conjuncții și de sextile, astfel că ne putem bucura în voie de latura frumoasă a vieții.

horoscop saptamanal 13-19 octombrieÎn timp ce savurăm clipa prezentă, aspectele pe care Nodul Nord le va face luni cu Soarele și duminică cu Jupiter ne vor orienta gândurile spre viitor. E perioada potrivită pentru a ne fixa obiective pe termen lung și pentru a găsi și eventuali sprijinitori (sau măcar sfătuitori) în realizarea acestora.

Luni, 13 octombrie: conjuncție între Soare și Nodul Nord, în semnul Balanței – ne gândim serios la viitorul nostru și la oamenii pe care îi dorim alături. Se iau decizii importante, în ceea ce privește cuplul și parteneriatele.

 

Marți 14 octombrie: Venus în Balanță face un sextil cu Jupiter din Leu – două planete benefice se aliază pentru a ne oferi șanse; astăzi, fiecare dintre noi primește ajutorul și susținerea de care are nevoie.

 

Miercuri, 15 octombrie: sextil între Soarele în Balanță și Marte în Săgetător – încă o dată, e important să știm ce vrem. Cei care au o direcție clară de drum vor fi ajutați de destin. Ceilalți, riscă să se rătăcească.

 

Joi, 16 octombrie: conjuncție între Soare și Mercur retrograd, în Balanță – vedem mai degrabă jumătatea goală a paharului. Important e să vorbim despre asta, să spunem ce anume ne deranjează.

 

Vineri, 17 octombrie: conjuncție între Mercur și Venus, în Balanță – o zi veselă, relaxată, în care ne permitem să mai uităm de probleme și să ne concentrăm pe frumos.

 

Sâmbătă, 18 octombrie: Mercur în Balanță face un sextil cu Marte în Săgetător – pe lângă relaxarea oferită de Venus, Mercur primește și dinamismul lui Marte, într-o zi în care putem obține succese fără să fim nevoiți să facem mari eforturi.

 

Duminică, 19 octombrie: sextil între Jupiter în Leu și Nodul Nord în Balanță – găsim susținere și soluții pentru deciziile luate pe data de 13 octombrie. Planurile noastre de viitor prind contur.

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop