Horoscop saptamanal 14-20 iulie: Jupiter in Leu dezvolta creativitatea
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3008 ori.
Horoscop saptamanal 14-20 iulie: Jupiter in Leu dezvolta creativitatea

Săptămâna 14-20 iulie este una dintre cele mai importante din acest an, din punct de vedere astral. Au loc două evenimente foarte importante, care îşi vor pune amprenta asupra unei perioade îndelungate de timp.

horoscop saptamanal 14-20 iulieMiercuri, Jupiter intră în Leu, ajutându-ne, pe fiecare dintre noi, să ne folosim originalitatea şi să ne punem talentele în evidenţă. Creativitatea devine valoarea esenţială, pentru o perioadă de mai bine de un an.

Duminică, încetează retrogradarea lui Saturn, ceea ce simplifică raporturile de putere şi ar trebui să aducă mai multă libertate de acţiune inclusiv pe planul afacerilor.

 

Luni, 14 iulie: Trigon între Venus în Gemeni şi Marte din Balanţă – avem parte de armonie, la început de săptămână. E favorizată comunicarea în cuplu şi, de asemenea, discuţiile de natură intelectuală.

 

Marţi, 15 iulie: Luna în Peşti face un trigon cu Mercur din Rac – după deschiderea mentală de ieri, astăzi reuşim să fim mai deschişi şi la nivel emoţional. O zi în care putem rezolva cu succes chestiuni care ţin de familie.

 

Miercuri, 16 iulie: Jupiter începe să tranziteze semnul Leului – după mai bine de un an petrecut în Rac, Jupiter ne va ajuta, din semnul Leului, să căpătăm mai multă încredere în propriile forţe şi să ne dezvoltăm creativitatea. Cei care au calităţi de lideri îşi vor putea dezvolta mult aceste capacităţi.

 

Joi, 17 iulie: Luna în Berbec face un trigon cu Jupiter din Leu – avem parte de energie şi de mult dinamism. Este o zi în care putem începe cu succes proiecte noi. 

 

Vineri, 18 iulie: Venus intră în semnul Racului – găsim mai multă petrece în a ne petrece timpul acasă şi alături de familie. Un aspect astral bine-venit, în perioada concediilor.

 

Sâmbătă, 19 iulie: cuadratură între Soarele în Rac şi Marte în Balanţă – singura zi ceva mai complicată, din această săptămână. Parteneriatele decurg greu, colaborările ar trebui lăsate mai degrabă pe altădată.

 

Duminică, 20 iulie: Saturn revine în mers direct în Scorpion – Saturn a fost retrograd încă de pe data de 2 martie, ceea ce ne-a readus în atenţie vechi probleme nerezolvate, legate îndeosebi de bani şi de raporturile de putere. Acum, au apărut soluţiile şi vine vremea ca ele să fie transpuse în practică.

 
 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop