loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6399 ori.
Horoscop săptămânal 14-20 mai: schimbări majore

Săptămâna 14-20 mai este una extrem de plină, din punct de vedere astrologic. După 7 ani petrecuți în Berbec, Uranus schimbă zodia, intrând în Taur, ceea ce ne face să căutăm noi modalități de a munci și de a câștiga bani, unele dintre ele originale sau de-a dreptul spectaculoase. Iată cum va fi influențată fiecare zodie într-o săptămână în care avem și Lună nouă în Taur, Marte intră în Vărsător, iar Venus începe să tranziteze semnul Racului.

Berbecul ca căpăta mai mult curaj, pe plan financiar, atunci când vine vorba de negocieri și investiții. Nativii nu se mai lasă împiedicați de propriile temeri, atunci când vine vorba să riște, pentru a obține un câștig major. În plus, unii dintre ei vor avea idei extrem de originale, găsind metode total neașteptate de a face rost de bani.

uranus in taur horoscop saptamanal club mistic

Taurul are parte de cel mai puternic impact al schimbării zodiei de către Uranus, deoarece această planetă a ideilor neconvenționale, a descoperirilor, revoluțiilor și schimbărilor bruște intră îi vizitează chiar semnul solar. Prin urmare, Taurul își va afirma personalitatea cu mai multă putere și își va asuma mai multe riscuri, atunci când va dori să își impună ideile. Pentru asta, va fi dispus să renunțe inclusiv la confortul pe care îl apreciază atât de mult.

Gemenii au parte de tranzitul lui Uranus prin casa a 12-a, ceea ce îi ajută, în primul rând, să se desprindă de trecut, de experiențe traumatizante, de idei fixe și păreri preconcepute, formate în urma unor experiențe care nu mai au vreo legătură cu situația prezentă. Ce a fost, a fost, iar prezentul și viitorul vor începe să conteze tot mai mult.

Mulți Raci au avut dificultăți, în ultimii ani, să se identifice cu propria slujbă. Considerau că profesia nu îi definește decât în mică măsură și că e mult mai important ce fac în restul timpului. Acum, atitudinea lor se schimbă în bine, își asumă tot mai multe responsabilități și, firesc, înregistrează mai multe succese. De asemenea, Racul își va face destui prieteni noi, destul de diferiți de cei vechi.

Leul renunță, parțial, la dorința pe care a simțit-o în ultimii ani de a cutreiera lumea, de a trece prin tot felul de experiențe noi, în medii diferite. Majoritatea nativilor se vor stabili într-un loc, unde vor încerca să își construiască o imagine cât mi bună și să urce cât mai mult pe scara socială și profesională. Iar ideile pe care le au deja îi vor susține puternic, în acest demers.

Fecioara a avut parte, în ultima vreme, de diferite surprize – nu întotdeauna, plăcute – pe plan financiare. Toate aceste evenimente, care s-au repetat ani în șir, i-au dat puterea să se descurce în orice situație, să reacționeze bine la situații stresante. De acum înainte, își va folosi aceste capacități, precum și toate cunoștințele pe care le deține, pentru a-și lărgi orizonturile, pentru a duce la bun sfârșit lucruri lăsate neterminate de ani de zile, pentru a se îndrepta spre atingerea propriilor idealuri.

Balanța are parte de venituri neregulate, de luni bune, cu câștiguri mult peste medie, urmate de luni mai slabe, în care sumele de bani sunt blocate, din diverse motive. Tocmai de aceea, ideal ar fi ca nativii să se obișnuiască să pună ceva bani deoparte. O veste bună este că, pe lângă aceste fluctuații, din când în când vor primi și câte un cadou valoros.

Scorpionul are, de acum înainte, șanse mult mai mari de a-și construi stabilitatea financiară mult-dorită. Uranus îi va ajuta, de asemenea, să renunțe la orice fel de inhibiții, pe plan relațional. Disimularea și manipularea sunt în natura lor, dar vor exista și momente de sinceritate, în care vor da cărțile pe față și își vor exprima sentimentele.

Săgetătorul are parte de mai multe schimbări, la locul de muncă. Nativii își vor schimba atitudinea față de responsabilitățile primite, precum și față de colegi, de șefi sau de subalterni. De asemenea, vor dori să își impună propriul ritm de lucru, să muncească ascultând de propriile strategii, dorințe și ritmuri interne, nu de sfaturi sau cerințe venite din exterior.

Capricornul se confruntă cu tot felul de surprize, pe plan amoros. Pot să apară diferite aventuri, se poate îndrăgosti peste noapte sau poate avea surpriza să constate că e iubit de persoane la care nici nu s-ar fi gândit. În plus, își schimbă și hobby-urile, căpătând interese noi, unele dintre ele mult diferite de cele anterioare.

Vărsătorul simte nevoia de mai multă acțiune, de mai multă mișcare în viața de zi cu zi, iar asta își pune amprenta în primul rând asupra casei și a familiei. Vor ieși mai des împreună cu persoanele dragi, iar aceste excursii vor avea o componentă aventuroasă. E posibil chiar ca unii Vărsători să își schimbe domiciliul, în perioada următoare.

Peștii au încercat tot felul de metode mai puțin obișnuite de a câștiga bani, fără ca progresele să fie la nivelul așteptat. Acum se vor liniști, vor alege o cale ceva mai convențională și o vor urma cu multă hotărâre. În schimb, parcă pentru a compensa, își vor umple timpul liber cu preocupări noi, care nu le sunt neapărat de folos, dar care îi ajută să elibereze din stresul acumulat l serviciu.

Luni, 14 mai: Luna în Taur face un trigon cu Saturn în Capricorn – un moment potrivit pentru a vă vizita părinții sau bunicii, pentru a arăta respectul cuvenit înaintașilor (acelora care îl merită).

Marți, 15 mai: LUNA NOUĂ ÎN TAUR (conjuncție Soare-Lună în Taur) – astăzi, puteți iniția proiecte importante, la muncă. sau vă puteți petrece ziua încercând să vă organizați finanțele și să construiți un buget.

URANUS INTRĂ ÎN TAUR – tendința de încăpățânare, deja adusă de Mercur în Taur, se accentuează. Dar ea are și efecte pozitive, iar atitudinea de tip „nu renunț niciodată“ poate fi de mare folos, în atingerea unor sarcini dificile. Uranus ne face să căutăm (și să găsim) metode noi de a munci și de a câștiga bani.

Miercuri, 16 mai: MARTE INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR – ne folosim energia și ne exprimăm într-un mod unic, original. Mai presus de orice altceva, punem accent pe afirmarea libertății personale.

Joi, 17 mai: conjuncție Lună-Venus în Gemeni – ne simțim iubitori, binevoitori, relaxați, gata să trecem cu vederea aspectele mai puțin plăcute ale vieții.

Vineri, 18 mai: trigon între Mercur în Taur și Saturn din Capricorn – ziua potrivită pentru a ne ocupa de diferite chestiuni birocratice, pentru a pune ordine în hârtii.

Sâmbătă, 19 mai: VENUS INTRĂ ÎN RAC – deveniți mai liniștiți și mai casnici, inclusiv când e vorba de distracție. Afecțiunea celor dragi devine mai importantă decât o aventură petrecută te-miri-unde.

Duminică, 20 mai: Luna în Leu face o opoziție cu Marte în Vărsător – suntem irascibili, ne arătăm deranjați inclusiv de lucruri pe care de regulă l ignorăm fără nicio dificultate.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop