loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8172 ori.
Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie

Luna plină din Taur, care are loc la ora 2:06, luni dimineața, deci chiar în primele ore ale acestei săptămâni, pune presiune pe planul financiar. Pot să apară propuneri de afaceri la care nu știm exact cum să reacționăm. De asemenea, e posibil să ne trezim și cu cheltuieli neprevăzute. E nevoie de prudență și, mai ales, de muncă. Ca idee generală, trebuie să reținem că nu ne vom bucura cu adevărat decât de acele câștiguri pentru care am muncit, am depus un efort. Restul pot să se împrăștie la fel de ușor cum au venit.

Berbecul e tot mai preocupat de situaţia sa financiară. Există suficiente complicații pentru a exclude relaxarea, dar apar și soluțiile, dacă se concentrează așa cum trebuie. În week-end, nativii dori să își petreacă cel puțin câteva ore singuri.

Taurul va fi în umbra partenerului de viață, pe parcursul acestei săptămâni. Persoana iubită are parte de mai multe succese și de mai multe laude, însă Taurul nu este gelos. Dimpotrivă, se bucură cu sinceritate de reușitele celor dragi, considerând că și el contribuie la acestea.

Gemenii devin mai sensibili, mai atenți la nevoile persoanelor din jurul lor. Nu e exclus să facă ceva voluntariat sau să doneze niște bani pentru o cauză nobilă. Însă majoritatea își vor concentra atenția pe cei dragi, ajutându-i cum știu mai bine.

Racul simte din plin avantajele faptului că are mulți prieteni și cunoscuți. Indiferent unde merge sau ce treabă are de rezolvat, găsește o figură cunoscută care nu numai că îi zâmbește, dar îi și oferă ajutorul său dezinteresat.

Leul e deci să își urmeze propriile idei și convingeri, fără să țină cont în vreun fel de alte păreri. E valabil inclusiv pe plan profesional, unde doar se preface că ar asculta ce spune șeful, însă de fapt face lucrurile așa cum crede el de cuviință.

Fecioara are planuri de viitor destul de clare, însă preferă să nu vorbească deloc despre ele. Preferă să lucreze în liniște și cu răbdare pentru realizarea lor. În week-end, este o idee bună să petreacă mai mult timp alături de persoana iubită.

Balanța este înclinată să exagereze importanța problemelor financiare pe care le are sau pe care crede că le-ar avea. Dacă va sta să facă unele comparaţii – și nu cu cei mai modești cunoscuți – va constata că situaţia e mai roză decât credea. În week-end, e bine să rezerve cât mai mult timp somnului și odihnei.

Scorpionul simte că partenerul de viață are nevoie de toată atenția sa și se comportă ireproșabil. Ajung să formeze o adevărată echipă, care în această săptămână reușește în toate proiectele.

Săgetătorul încearcă să ocupe o poziție mai bună, la locul de muncă. dorește mai mult respect din partea colegilor și a șefilor, dar nu va fi simplu să îl obțină. Singura cale este profesionalismul și admirația câștigată datorită calității muncii desfășurate.

Capricornul este îndrăgostit și se comportă ca atare. De obicei atât de calculat, acum e posibil să uite oala în cuptor, ușa deschisă și pisica nehrănită. Dar nimic din toate acestea nu contează, atât timp cât propriei iubiri i se răspunde, de asemenea, cu iubire.

Vărsătorul petrece mai mult timp pe acasă, simțind nevoia ca, odată cu vremea rece, să se retragă, cum s-ar zice,la gura sobei. Se preocupă mai mult de propria familie, observând lucruri pentru care mai înainte parcă nu avea ochi.

Peștii au parte de un examen, de o inspecție, cunoștințele și calitățile le sunt testate. Trebuie să fie pregătiți pentru astfel de încercări și, mai ales, să fie dispuși să învețe lucruri noi.

Luni, 14 noiembrie: Lună plină în Taur (opoziție între Soarele din Scorpion și Luna din Taur) – e nevoie să ne ocupăm de probleme materiale, de aspectele concrete ale vieții. Munca și banii devin priorități absolute. Sărbătoriți această Lună plină mergând cu picioarele goale pe pământ!

Marți, 15 noiembrie: Mercur în Săgetător face un sextil cu Marte din Vărsător – avem idei îndrăznețe și nu stăm deloc pe gânduri, când vine vorba să le punem în aplicare. Cei cutezători vor avea numai de câștigat, astăzi.

Miercuri, 16 noiembrie: opoziție între Luna în Gemeni și Saturn din Săgetător – apar discuții în contradictoriu sau diferite alte probleme în comunicare. Dacă suntem deschiși la minte, vom reuși să le depășim.

Joi, 17 noiembrie: opoziție între Luna în Rac și Venus din Capricorn – suntem greu de mulțumit, astăzi. Ar fi totuși drăguț să facem efortul de a zâmbi, când cineva ne face un compliment sau un cadou.

Vineri, 18 noiembrie: cuadratură între Mercur din Săgetător și Neptun din Pești – e greu de făcut distincția între realitate și propriile dorințe. O zi în care trebuie să fim atenți ca, indiferent dacă suntem cu capul în nori, măcar să păstrăm picioarele pe pământ.

Sâmbătă, 19 noiembrie: Neptun revine în mers direct, în Pești – retrogradarea acestei planete a început în luna iunie, avertizându-ne în legătură cu riscurile unei imaginații necontrolare sau ale confuziei între vis și realitate. Acum, reușim să facem mai ușor această distincție, iar imaginația începe să fie folosită constructiv.

Duminică, 20 noiembrie: Venus în Capricorn face un sextil cu Neptun în Pești – o duminică, liniștită, în care ne dedicăm celor dragi și activităților noastre preferate.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop