loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1124 ori.
Horoscop săptămânal 14-20 septembrie

În primele minute ale săptămânii, în noaptea de 13 spre 14, are loc Luna plină în Berbec, care aduce multă energie și ne îndeamnă la acțiune. Apoi lucrurile se mai liniștesc, iar Mercur în tranzit prin Scorpion devine cea mai influentă planetă, scoțând la lumină diferite secrete și sentimente până acum bine zăvorâte. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Puneţi la cale, în secret, unele lucruri care urmează să îi ia pe mulţi prin surprindere. Oricât ar încerca cineva să afle ce aveţi de gând, vă veţi pricepe să păstraţi secretul.

În week-end, viața personală devine prioritară. E nevoie de un plus de intimitate, în relația de cuplu.

 horoscop saptamanal 14-20 octombrie
Taur

Persoana iubită dovedește cât de bine vă cunoaște. De fapt, sunt momente în care vă dă impresia că v-ar cunoaște chiar mai bine decât v-ați fi dorit: află rapid unele lucruri care ați fi vrut să rămână secrete.

La sfârșit de săptămână, puteți vorbi sincer, cu cărțile pe față, cu un prieten bun. Iar asta vă prinde foarte bine.

 
Gemeni

Liniştea propriului cămin este preferabilă oricărui alt loc. Nu vă conving să vă părăsiţi propriul domiciliu pentru mai mult de câteva ore niciuna dintre invitaţiile pe care le primiţi pe parcursul acestei săptămâni.

Sâmbătă și duminică, veți avea câte ceva de lucru. Sarcini mici, dar care vă vor ocupa câteva ore bune.

 
Rac

Rezolvaţi proiecte mai vechi şi, în acelaşi timp, iniţiaţi altele noi. Începeți săptămâna cu o excelentă dispoziție de lucru, care vă ajută să vă faceți remarcat, la serviciu. Și o țineți așa și în zilele următoare.

La sfârșit de săptămână, nativii Rac se pot aștepta la o aventură, pe plan amoros. Mai ales dacă își doresc așa ceva și caută prilejul potrivit.

 
Leu

Puneți la cale diferite surprize, pentru unele persoane apropiate. De fapt, pe parcursul întregii săptămâni dați dovadă de multă originalitate și creativitate, indiferent ce ați face.

În week-end, preferați să vă petreceți cea mai mare parte a timpului în locuri familiare, alături de persoane dragi.

 
Fecioara

Faceți multe drumuri, dar numai unele dintre ele se dovedesc utile. În alte cazuri, nu obțineți altceva decât promisiuni sau programarea unor noi întâlniri, cu finalitate la fel de nesigură.

La sfârșit de săptămână, purtați câteva discuții interesante, care vă ajută să lămuriți multe lucruri.

Balanta

Activitățile de natură intelectuală sunt cele care vă pot aduce cele mai importante câștiguri, în perioada imediat următoare. Puneți-vă mintea la contribuție!

În week-end, multe Balanțe vor primi o ofertă de lucru destul de avantajoasă. Pe care le sfătuim să o accepte.

 
Scorpion

Datorită aspectelor pe care le face în această săptămână, Mercur vă permite să îi analizaţi şi mai bine, şi mai necruţător, fără falsă pudoare, pe cei din jur. Şi, odată ce le-aţi aflat secretele, le transmiteţi părerea dumneavoastră, care sună ca o adevărată sentinţă.

Sâmbătă și duminică, Scorpionii se dovedesc destul de egoiști, ceea ce impresionează neplăcut alte persoane.

 
Săgetător

Știți multe lucruri interesante despre persoanele din jur, indiferent din cele pe care nici măcar acestea nu le cunosc bine. Sau pe care nu ar vrea să le cunoască nimeni altcineva. Poate că sunteți potrivit să lucrați în serviciile secrete.

La sfârșitul săptămânii, vă decideți că nu aveți nevoie de prea multă lume în jur, pentru a vă simți bine.

 
Capricorn

Pentru a să reuşi rezolvați o problemă dificilă, în această săptămână va trebuie să cereți ajutorul. Odată ce veți face acest pas, lucrurile se vor aranja bine, destul de rapid. Așadar, renunțați la orgoliu și cereți sprijin, când chiar aveți nevoie!

În week-end, sunteți cucerit de o idee recent auzită, care ar putea să vă schimbe planurile de viitor. Vă gândiți la implicațiile acesteia.

 
Vărsător

În preajma dumneavoastră domnește o atmosferă de calm, care se va dovedi mult mai folositor decât agitația ce vă înconjoară de obicei. Veți da un randament mai bun la serviciu și veți constata îmbunătățiri și pe plan relațional.

Doar la sfârșit de săptămână e ceva mai multă hărmălaie, mai ales că mulți Vărsători vor merge într-un loc în care se află multă lume.

 
Pesti

Atunci când vorbiți, o faceți cu multă claritate, reușind să îi lămuriți pe mulți dintre cei care, mai înainte, înaintau în ceață. Problema e că nu vorbiți prea des. Asta trebuie remediat, în această săptămână.

Sfârșitul de săptămână aduce o călătorie fructuoasă, pentru mulți nativi Pești.

Luni, 14 octombrie: Mercur în Scorpion face un sextil cu Saturn din Capricorn – nu spunem multe lucruri, dar ceea ce spunem are greutate. Mai bine așa, decât vorbăria goală ce caracterizează multe discuții, în alte zile.

Marți, 15 octombrie: Mercur în Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești – încercăm să vorbim despre propriile vise și dorințe. Fericiți cei care găsesc pe cineva capabil să îi înțeleagă!

Miercuri, 16 octombrie: Luna în Taur face un trigon cu Pluton din Capricorn – putem descoperi diferite resurse noi, care ne pot fi de folos pe plan profesional.

Joi, 17 octombrie: Luna în Gemeni face un trigon cu Marte din Balanță – acțiunea devine mai importantă decât vorbele, mai ales când vine vorba despre evaluarea altor persoane.

Vineri, 18 octombrie: Luna în Gemeni face o opoziție cu Neptun din Săgetător – riscul de a ne iluziona sau de a visa cu ochii deschiși e sporit, astăzi.

Sâmbătă, 19 octombrie: Mercur în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn – se fac multe planuri de schimbare, astăzi. Greu de anticipat câte dintre ele vor fi transpuse în practică.

Duminică, 20 octombrie: Venus în Scorpion face un sextil cu Saturn din Capricorn – avem nevoia să ne simțim iubiți, să știm că ne bucurăm de sprijinul cuiva, la nevoie, și că are cine să se bucure pentru noi, în clipele de reușită.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop