Horoscop săptămânal 15-21 august: avem nevoie de libertate
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11386 ori.
Horoscop săptămânal 15-21 august: avem nevoie de libertate

Luna plină în Vărsător, de joi, reprezintă principalul eveniment astral din această săptămână. Sunt activate energiile acestei zodii iubitoare de libertate, care caută în permanență să își afirme independența, uneori prin gesturi șocante, de-a dreptul revoluționare. Astfel, surprizele se vor ține lanț, chiar și din partea unor persoane care de obicei sunt banale, monotone în vorbă și fapt.

În ultima zi a săptămânii, conjuncția între Mercur și Jupiter ne face mai deschiși, mai relaxați, mai expansivi. Va fi un week-end în care spunem lucruri care ne stăteau de mult timp pe suflet, în care ne deschidem inima față de cei în care simțim că putem să avem încredere.

Prietenii Berbecului vor fi mai nebunatici decât de obicei pe parcursul întregii săptămâni. Să fie efectul soarelui, care i-a bătut prea mult în cap? După comportamentul lor, aşa se pare. Văzând așa, nici Berbecul nu se lasă mai prejos și are parte de mai multe zile pline de trăznăi. deci, nu e tocmai timpul potrivit pentru proiecte sau discuții serioase.

Taurul se ține de petreceri și distracții, majoritatea împreună cu gfamilia și cei dragi. Cu toate că își promite promiteţi că va fi cât se poate de cuminte, în cele din urmă se lasă dus de val şi face unele gesturi de care mai apoi îi va fi jenă.

De dragul persoanei iubite, Gemenii sunt capabili să facă numeroase compromisuri. Din fericire, partenerul nu va profita de această putere pe care o are asupra lor, ci se va mulţumi să le ceară lucruri firești.

Racul are tendința de a se lăuda într-una cu realizările sale, indiferent dacă acestea sunt reale sau doar închipuite. Ține inclusiv să ofere imaginea unei prosperități care nu există în realitate.

Leul trebuie să își pună lacăt la gură, pentru că anumite persoane vor încerca să-i smulgă un secret. De asemenea, și persoana iubită încearcă să obțină diferite favoruri de la el.

Energia de care beneficiază Fecioara pe parcursul acestei săptămâni o determină să se înhame la treburi destul de grele. Le va dovedi pe toate, terminând săptămâna de lucru foarte mulțumit de propriile realizări.

În viața Balanței, o poveste de iubire e pe cale să se nască. Există o persoană care își dorește mult o relație cu Balanța, rămâne ca aceasta să decidă dacă va răspunde pozitiv dorinței sale.

Scorpionul face un efort financiar, împreună cu ceilalţi membri ai familiei, pentru a achiziţiona nişte obiecte de valoare, de mare utilitate în casă. Va reuși să se descurce mai bine decât s-ar fi așteptat.

Prietenii îl conving pe Săgetător să iasă din casă şi îi însoţească într-un loc pe care nu l-a mai vizitat până acum. Experienţa se dovedeşte una deosebit de interesantă, aşa că nu va regreta deplasările făcute.

Pentru Capricorn, se anunță cheltuieli masive, în perioada următoare. Fiecare investiție în parte e justificată, dar asta nu înseamnă că nu există riscul ca ele să îi secătuiască resursele.

În discuţiile cu persoana iubită, Vărsătorul aproape că nu o lasă să deschidă gura. Vorbește atât de mult, încât nici măcar nu își dă seama că nu îi mai rămâne timp şi pentru ascultat. Această stare de surescitate îl va părăsi abia în week-end.

Indiferent dacă era sau nu în plan, Peștii vor trebui să facă o deplasare, pe parcursul acestei săptămâni. Călătoria va fi destul de solicitantă, dar nu e ceva ce poate fi amânat. În rest, se remarcă o preocupare sporită pentru propriul aspect fizic.

Luni, 15 august: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn – o zi propice pentru mici schimbări pe plan profesional sau în ceea ce privește propria imagine.

Marți, 16 august: trigon între Soarele în Leu şi Uranus în Berbec – ideile și inițiativele îndrăznețe sunt bine-venite astăzi și beneficiază de o importantă susținere astrală.

Miercuri, 17 august: Luna în Vărsător face un sextil cu Saturn din Săgetător – beneficiem de calm și răbdare, ne adaptăm la ideile și schimbările apărute în cele două zile anterioare.

Joi, 18 august: Luna plină în Vărsător (opoziție între Soarele din Leu și Luna din Vărsător) – suntem foarte sociabili și prietenoși, uneori chiar și cu cine nu trebuie. De asemenea, tendințele de schimbare revoluționară, bruscă, sunt foarte apreciate astăzi.

Vineri, 19 august: trigon între Venus în Fecioară și Pluton în Capricorn – ne cultivăm hobby-urile și preferințele, luptăm pentru împlinirea propriilor dorințe.

Sâmbătă, 20 august: conjuncție Lună-Chiron în Pești – avem multe lucruri de învățat, din experiențele de viață trăite astăzi. Fiți cu ochii deschiși, universul vă transmite diferite semnale folositoare!

Duminică, 21 august: conjuncţie Mercur-Jupiter în Fecioară – suntem deschiși, gata să spunem mari adevăruri și secrete cu umor și bună-dispoziție.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop