loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5434 ori.
Horoscop saptamanal 15-21 decembrie: mai puține vorbe, mai multe fapte

Deși Soarele va ajunge în Capricorn abia la începutul săptămânii viitoare, intrăm încă de acum sub influența acestui semn astral guvernat de seriosul și răbdătorul Saturn. Miercuri (deci în chiar ziua săptămânii pe care o guvernează), Mercur intră în Capricorn, aducând mai multă seriozitate în discuții și chiar în modul de a gândi. Devenim preocupați, pe măsură ce se apropie sfârșitul de an, de lucrurile cu adevărat importante, uitând de nimicurile strălucitoare și zgomotoase ale vieții de zi cu zi.

horoscop saptamanal 15-21 decembrieCuadratura dintre Uranus în Berbec și Pluton în Capricorn, care se manifestă la intensitate maximă luni, dar acționează timp mai îndelungat, ne atrage atenția asupra lucrurilor pe care trebuie să le schimbăm, în primul rând la noi înșine. Principalul mesaj este chiar acesta: e nevoie să provocăm mai întâi la noi schimbarea pe care o dorim în lumea din jur.

Luni, 15 decembrie: Uranus din Berbec face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – se impune necesitatea schimbării, întrebarea fiind dacă aceasta trebuie să aibă loc rapid sau gradat, în timp. În special pe plan profesional, în carieră, se pune această problemă și fiecare dă propriul răspuns.

 

Marți, 16 decembrie: conjuncție între Lună și Nodul Nord, în semnul Balanței – ne definim scopurile pe termen lung, consultându-ne cu cei apropiați, în alegerea direcției corecte și a modului de acțiune. Astăzi, un sfat bun chiar poate face diferența.

 

Miercuri, 17 decembrie: Mercur intră în Capricorn – căpătăm o modalitate de exprimare mai reținută, mai serioasă. Reușim să spunem mai multe, cu vorbe mai puține.

 

Joi, 18 decembrie: sextil între Luna din Scorpion și Venus din Capricorn – ne analizăm sentimentele, le studiem și vorbim despre ele fără să dramatizăm. Astăzi, putem exprima ceea ce simțim, fără a avea nevoie de lacrimi sau de scene melodramatice.

Vineri, 19 decembrie: sextil între Mercur din Capricorn și Neptun din Pești – vorbim despre planuri de viitor și diferite vise. Imaginația și fantezia au nevoie de exprimare, astăzi.

 

Sâmbătă, 20 decembrie: conjuncție între Venus și Pluton din Capricorn – punem accentul pe sentimente, dar cu un risc de gelozie și posesivitate. cuadratură între Venus din Capricorn și Uranus din Berbec – o zi ciudată, cu surprize și cu tendințe nu tocmai naturale. De asemenea, există o înclinație spre exces.

 

Duminică, 21 decembrie: sextil între Marte din Vărsător și Uranus din Berbec – o zi explozivă, în care acționăm decis, fără să stăm prea mult pe gânduri.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop