loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5005 ori.
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie

Principalul eveniment al săptămânii este Luna nouă din Capricorn, de miercuri. E o zi bună pentru a iniția proiecte pe plan profesional, dar și pentru a ne ocupa de propria imagine socială. Sâmbătă, Soarele intră în Vărsător, ajutându-ne să înțelegem importanța libertății și a originalității.

Pentru Berbec, concentrare maximă pe plan profesional. Nativii vor simți că anul abia acum începe cu adevărat, în carieră, și se vor ocupa intens de proiectele care apar în această săptămână. Week-end-ul aduce prietenii aproape, într-un cerc mai larg decât de obicei.

horoscop saptamanal 15-21 ianuarie

Taurul învață multe lucruri folositoare, pe parcursul acestei săptămâni. Iar pe cele mai multe nu le învață din cărți, ci de la oameni cu o experiență de viață mult superioară lui. Pentru week-end, cea mai bună opțiune e să cumpere bilete la un concert sau o piesă de teatru.

Gemenii și-au făcut deja calculele, după sărbători, și sunt mulțumiți de modul în care și-au administrat bugetul. Acum, deja se gândesc serios la investițiile pe care le vor face în ianuarie și februarie. În week-end, mulți nativi vor călători, și nu tocmai aproape.

Racul petrece acasă mai tot timpul liber pe care îl are la dispoziţie. Nimic surprinzător, pentru o zodie despre ai cărei nativi se spune că sunt familiștii zodiacului. În week-end, vor găsi timpul necesar pentru a se dedica unei pasiuni speciale, pe care puțini o înțeleg.

Leul are parte de o săptămână încărcată, la locul de muncă. Vor fi mai multe zile în care va lucra de dimineața până seara, terminând ziua obosit, dar și satisfăcut de rezultatele muncii sale. În week-end, va trăi momente plăcute alături de partenerul de viață/

Fecioara știe cum să combine munca și distracția, fără să exagereze în niciuna din cele două direcții. Nativii duc o viață echilibrată, cu multe satisfacții, așa cum multă lume și-ar dori. În week-end, vor prefera să își petreacă timpul acasă, fără a pune la cale ceva special.

Balanța este îngăduitoare față de partener și față de toți membrii familiei, permițându-i fiecăruia să își organizeze viața așa cum dorește și să își satisfacă propriile plăceri. Și, astfel, toată lumea îi este recunoscătoare. În week-end, cei dornici de acest lucru pot avea parte de o aventură amoroasă.

Scorpionul și-a impus să socializeze, să dezvolte diferite relații, să sporească implicarea sa în societate. Talentele sale de comunicare – de obicei bine ținute la cutie – îi vor permite să obțină ceea ce își dorește. În week-end, se va relaxa acasă, fără să simtă nevoia vreunei ieșiri.

Săgetătorul are idei bune în materie financiară. Rămâne de văzut în ce măsură va fi capabil să le transpună în practică. Dacă va avea curajul necesar, profitul poate veni mai repede decât s-ar fi așteptat. În week-end, e posibil să aibă parte de oaspeți.

Capricornul trebuie să își rezolve problemele cu încrederea în sine și să fie capabil să preia inițiativa, atunci când își dorește ceva. Pasivitatea nu i-ar fi de folos, în această săptămână. La sfârșit de săptămână, va avea ceva treabă pe acasă, astfel că nu se va bucura din plin de zilele de odihnă.

Vărsătorul are o viață secretă, pe care dorește să o mențină în continuare departe de atenția cunoscuților. Prin urmare, sunt mai multe momente în care persoanele din jur habar n-au pe unde umblă sau ce face. În week-end, vine cu o propunere care ia pe toată lumea prin surprindere.

Peștii încalcă ceva reguli, în această săptămână, ceea ce le poate atrage probleme cu șefii sau cu persoanele mai conservatoare. Nu le pasă însă de părerea acestora, ci își văd, liniștiți, de treabă. În week-end, vor avea nevoie de măcar câteva ore de singurătate, departe de lume.

Luni, 15 ianuarie: conjuncție Lună-Mercur în Capricorn – avem nevoie de ordine și acționăm în consecință. Astăzi, ne ocupăm cu succes de chestiuni organizatorice.

Marți, 16 ianuarie: sextil între Jupiter în Scorpion și Pluton din Capricorn – un bun moment pentru a decide care sunt aspectele pe care dorim să le îmbunătățim, la propria persoană. Avem șanse mai mari decât de obicei să realizăm o transformare de sine.

Miercuri, 17 ianuarie: Luna nouă în Capricorn (conjuncție Soare-Lună în Capricorn) – energiile concentrate ale acestui semn ne ajută să inițiem proiecte pe plan profesional sau care ne pot îmbunătăți imaginea publică.

Joi, 18 ianuarie: Venus intră în Vărsător – suntem atrași de lucrurile neconvenționale și avem tendința de a ne îndrăgosti (sau măcar de a ne atașa) de persoane mai neconvenționale, chiar excentrice.

Vineri, 19 ianuarie: Luna în Vărsător face un sextil cu Uranus din Berbec – reușim să ne detașăm de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, să nu punem la suflet chiar orice problemă. Stresul e ținut departe, în această zi.

Sâmbătă, 20 ianuarie: Soarele intră în Vărsător – în acest semn al libertății, Soarele ne ajută să înțelegem cât de important este să gândim liber și să fim independenți.

Duminică, 21 ianuarie: Luna în Pești face un trigon cu Jupiter din Scorpion – la sfârșit de săptămână, suntem generoși, optimiști, deschiși. Viața e mai frumoasă, cu zâmbetul pe buze.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop