loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1848 ori.
Horoscop săptămânal 15-21 iulie

Marți, Luna plină în Capricorn ne reamintește să ridicăm capul din pământ și să facem strategii pe termen lung. De asemenea, e important să ne asumăm responsabilitatea pentru propriile fapte. Apoi, revenirea lui Mercur retrograd în Rac poate crea mici probleme în viața casnică. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

În această săptămână, sunteţi în centrul atenţiei. Toată lumea vă ascultă cu luare-aminte, ideile exprimate de dumneavoastră sunt înțelese, iar sfaturile urmate cu încredere.

În week-end, membrii familiei vă pot face unele surprize extrem de plăcute.

 horoscop saptamanal 15-21 iulie

Taur

Decideţi că este nevoie de o schimbare majoră în viaţa dumneavoastră şi acţionaţi hotărât pentru a o realiza, indiferent de părerea celor din jur. În fond, dumneavoastră ştiţi cel mai bine de ce aveţi nevoie şi nimeni nu poate să vă impună să acţionaţi altfel decât credeţi de cuviinţă.

La sfârșit de săptămână, o plimbare, oricât de scurtă, în afara orașului se va dovedi cea mai bună alegere.

 

Gemeni

Operați o selecție foarte clară printre persoanele din jur. Vreți să știți în cine puteți să aveți încredere cu adevărat, dar și cine sunt cei care nu merită să mai joace un rol important în viața dumneavoastră.

La sfârșitul săptămânii sunt șanse bune să câștigați o sumă importantă de bani

 

Rac

Așa cum o face frecvent Racul, redescoperiţi că familia este cel mai important lucru din viaţa dumneavoastră. În momentul în care nu aveţi liniște acasă, nu daţi randament în niciun domeniu de activitate. Astfel că e util să vă concentrați din nou pe propriul cămin și pe rudele apropiate.

În week-end, reușiți să vă impuneți punctul de vedere, într-o dispută mai veche.

 

Leu

Vă schimbați obiceiurile, deoarece considerați că unele dintre ele nu vă fac bine și, dimpotrivă, vă împiedică să progresați. Puteți deveni o persoană de succes, schimbând câteva lucruri aparent minore, dar care – prin frecvența lor – devin semnificative.

La sfârșit de săptămână, e bine să vă rezervați măcar o jumătate de zi mai linștită, departe de zgomot și agitație.

 

Fecioara

Indiferent cât de importante sunt provocările de altă natură, vă sfătuim ca în această săptămână să acordați atenție în primul rând chestiunilor amoroase. Pe acest plan sunt șanse bune să aibă loc evenimente cu adevărat importante.

La sfârșit de săptămână, veți primi vizita unor prieteni. Apoi, la rândul dumneavoastră, veți fi invitatul lor.

 

Balanta

Partenerul de viaţă vă anunţă că planurile pe care le-aţi copt împreună în ultimele zile vor suferi fie o amânare, fie o schimbare. Nu aveţi încotro şi trebuie să vă împăcaţi cu această idee.

În week-end, veți fi prezent la un eveniment cu multă lume și multă animație.

 

Scorpion

Curiozitatea vă îndeamnă să vizitaţi locuri noi şi să purtaţi discuţii interesante cu persoane pe care chiar acum le cunoaşteţi. Aceste impresii noi vă vor ajuta să vă lărgiți orizontul și să vedeți lumea cu alți ochi.

Sârșitul de săptămână e o perioadă în care veți putea folosi cu mult spor diferite cunoștințe acumulate în trecut.

 

Sagetator

E nevoie de mai multă disciplină, în ceea ce privește modul de a folosi banii pe care îi câștigați, Dacă veți reuși să vă stabiliți niște limite și un plan de economisire și de investiții, situația se va schimba mult în bine.

Sâmbătă sau duminică, se ivește șansa unei afaceri bănoase. Intuiția vă poate ajuta să vă suplimentați câștigurile.

 

Capricorn

Există mai multe aspecte care trebuie lămurite și reglate, în relația dumneavoastră de cuplu. E nevoie să ajungeți la un numitor comun cu partenerul, în mai multe chestiuni în care acum aveți păreri diferite. Veți reuși, în a doua parte a săptămânii.

În week-end, e important să dați dovadă de cocrectitudine, indiferent de împrejurările în care vă regăsiți sau de șansele care apar.

 

Varsator

Daţi dovadă de multă posesivitate, iar asta lasă o impresie neplăcută celor din jur. În general, Vărsătorul e recunoscut ca o zodie care iubește libertatea. Demonstrați că nu o iubiți doar pe cea proprie, ci că sunteți capabil să o oferiți și altora!

Zilele de week-end nu vor însemna numai distracție, ci vor apărea tot felul de treburi de rezolvat. Mici, dar urgente.

 

Pesti

Pentru a vă simți bine și a da măsura propriei valori, aveți nevoie să vă simțiți înconjurat de prieteni și cunoștințe. Munca în echipă e clar preferabilă acțiunii pe cont propriu. La fel, distracția în grup e superioară celei de unul singur.

În week-end și mai ales duminică este posibil să trăiți o poveste de iubire.

Luni, 15 iulie: Luna în Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur – o zi cu destul schimbări și răsturnări de situație. Majoritatea dintre ele sunt plăcute sau măcar amuzante.

Marți, 16 iulie: LUNA PLINĂ ÎN CAPRICORN (opoziție între Soarele din Rac și Luna din Capricorn) – să poți munci sub presiune e o calitate importantă. Nu luați lucrurile personal în probleme care țin de afaceri! De asemenea, încercați să aveți mereu în minte imaginea de ansamblu, fără să vă pierdeți în amănunte!

Miercuri, 17 iulie: Venus în Rac în opoziție cu Saturn din Capricorn – simțim acut limitările din propria viață. E important să avem o reacție pozitivă, nu să plecăm capul.

Joi, 18 iulie: Venus în Rac în trigon cu Neptun din Pești – o zi potrivită pentru activități relaxante și pentru aventuri galante.

Vineri, 19 iulie: MERCUR RETROGRAD INTRĂ ÎN RAC – uneori, suntem prea sensibili. Trebuie să învățați să vă exprimați sentimentele.

Sâmbătă, 20 iulie: Luna în Pești face un sextil cu Uranus din Taur – pot avea loc evenimente interesante și întâlniri cu persoane care vă atrag atenția.

Duminică, 21 iulie: conjuncție Soare-Mercur în Rac – o zi în care, dacă ne proprunem acest lucru, putem avea o activitate mentală extrem de fructuoasă.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop