loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1247 ori.
Horoscop săptămânal 15-21 iunie: se aglomerează lucrurile

Lucrurile importante se întâmplă, în această săptămână, începând de joi. Mercur retrograd ne face să avem reacții emoționale chiar și atunci când ar fi mai potrivit să gândim rațional. Sâmbătă, Soarele intră în Rac, iar duminică, luna nouă în aceeași zodie sporește mult sensibilitatea. Avem nevoie să oferim și să primim afecțiune.

Berbec

În încercarea de a convinge persoana iubită să vă îndeplinească o dorinţă, apelați la un adevărat șantaj emoțional. Deși nu e frumos ce faceți, veți obține ceea ce doriți.

În a doua parte a săptămânii, Berbecul are timp suficient pentru a se ocupa de casă. Poate să înceapă o treabă care se va întinde pe mai multe zile și care să aducă un aer proaspăt în propria locuință.

 horoscop 15-21 iunie 2020

Taur

Nu aveţi astâmpăr şi vi se reproşează că faceţi mai multă gălăgie decât un copil mic. Dar asta nu vă determină să vă potoliți, ci vă vedeți în continuare de… joacă.

Spre sfârșitul săptămânii, Taurul caută prieteni și experiențe noi. Și, conform principiului biblic „caută și vei găsi, cere și ți se va da“, are parte de diferite întâmplări deosebite, care îl ajută să interacționeze cu persoane interesante.

 

Gemeni

Sunt şanse serioase să câştigaţi ceva bani, dar sunt șanse la fel de mari să îi cheltuiți cu mare viteză. Așa că nu se poate vorbi despre un mare progres financiar.

Gemenii sunt eficienți, la final de săptămână. Entuziasmul și energia îi ajută să rezolve mare parte din probleme, încă de la prima confruntare cu acestea.

 

Rac

Sunteţi un sprijin de nădejde pentru multă lume, atunci când aveți chef. Sunt însă și zile, în această săptămână, când nu vreți să ajutați pe nimeni și o spuneți răspicat.

Cu Soarele și cu Luna în conjuncție în propriul semn astral, duminică Racul chiar se simte în formă. E bine să profite de energia pe care astrele i-o oferă şi să forțeze începutul unui proiect mai important.

 

Leu

Începeţi săptămâna fără mare chef de muncă, dar – neavând încotro – vă reveniţi treptat. Tocmai pentru a recupera timpul pierdut luni, va trebui să munciți mai mult spre mijlocul săptămânii.

Leului i-ar fi de mare folos dacă ar alege ca în week-end să petreacă o perioadă de timp în singurătate. L-ar ajuta să se simtă mai bine în propria piele, lucru care apoi va da rezultate bune și în exterior.

 

Fecioară

La începutul săptămânii, prietenii sunt prea agitați, pentru gustul dumneavoastră. Tocmai de aceea, nu veți petrece mult timp în preajma lor, ci veți prefera să rămâneți singur, cu propriile preocupări și pasiuni.

Începând de vineri însă, tot cu ajutorul prietenilor și al cunoștințelor, Fecioara reuşește să rezolve  o mulțime de probleme care păreau destul de complicate. În final poate să fie mulţumită şi, în acelaşi timp, recunoscătoare față de cei care au ajutat-o.

Balanță

Vreți să creați o impresie puternică în societate, dar nu reușiți întotdeauna. Asta deoarece comiteți și unele gafe, tocmai atunci când prin preajmă se află persoane pe care ați vrea să le impresionați.

În week-end, Balanța reușește să se desprindă de problemele altora și să își vadă doar de propriile treburi. Ceea ce va reprezenta un pas uriaș făcut înainte.

 

Scorpion

Simțiți cum o persoană odinioară apropiată se îndepărtează de dumneavoastră. În ciuda eforturilor făcute, nu reușiți să ajungeți la apropierea și buna-înțelegere de altădată.

Pentru Scorpion, finalul săptămânii reprezintă o perioadă potrivită pentru a începe ceva care presupune efort intelectual pe termen lung. Își va găsi rapid un ritm potrivit, de gândire, iar conexiunile între neuroni se vor realiza cu maximă eficiență. 

 

Săgetător

Luni sau marți, încercați să câștigați o sumă de bani și discutați îndelung pe această temă. Dar negocierile vor da rezultate bune abia în zilele următoare.

În week-end, Săgetătorul face multe planuri, alături de persoana iubită. Acestea se pot referi fie la concediul din această vară, fie la activitatea profesională. Oricum, e vorba despre lucruri care vor influența decisiv programul următoarelor trei luni.

 

Capricorn

Partenerul are o încredere totală în dumneavoastră şi vă face tot felul de destăinuiri. Pentru unele dintre acestea nu erați pregătit și considerați că ar fi făcut mai bine dacă ar fi tăcut.

La sfârșitul săptămânii, Capricornul încheie parteneriate de succes, iar în cadrul vieții de cuplu îi acordă tot mai multă atenție persoanei iubite. E dispus să facă dovada sentimentelor sale.

 

Vărsător

Sunteți prea implicat emoțional la serviciu, în chestiuni pentru care nu e deloc recomandată sensibilitatea. Nu vă mai identificați cu probleme care nu vă privesc în mod direct!

În week-end, are loc un eveniment care îl ajută pe Vărsător să scape de mai multe probleme acumulate în ultimul timp. Toate se rezolvă oarecum de la sine, fără prea mult efort.

 

Pești

Sunteți stângaci în relații amoroase, spuneți lucruri nu tocmai plăcute și – mai grav – în momente nepotrivite. Vor exista întâmplări pe care ați prefera să le uitați cât mai repede.

În week-end, pentru Pești se anunță evoluții noi, pe plan amoros. Pot cunoaște o persoană care să le placă mult, pot face o declarație de iubire sau să primească diferite complimente. Sau, de ce nu, toate acestea la un loc.

Luni, 15 iunie: Luna în Berbec face o cuadratură cu Mercur în Rac – ne e greu să ne concentrăm pe lucrurile cu adevărat importante, astfel că azi există un risc de a ne împrăștia energie mentală în tot felul de direcții.

Marți, 16 iunie: Luna în Taur face o cuadratură cu Saturn din Rac – e greu să rămânem optimiști, pe parcursul acestei zile. Încercați, totuși, să vă concentrați doar pe lucrurile bune!

Miercuri, 17 iunie: conjuncție Lună-Uranus în Taur – avem tot felul de impulsuri spre schimbare. Poate fi o zi în care să scăpăm de structuri sau obiceiuri învechite.

Joi, 18 iunie: Mercur retrograd în Rac (până pe 12 iulie) – gândurile sunt puternic influențate de emoții. E greu să fim obiectivi și raționali, pe durata acestui tranzit. „Dacă vrei adevărul, te faci om de știință; dacă vrei să dai frâu liber subiectivității, devii scriitor; dar ce ar trebui să facă un om care le vrea pe ambele?“ (Robert Musil)

Vineri, 19 iunie: conjuncție Lună-Venus retrograd în Gemeni – această conjuncție accentuează pacea, armonia și buna-înțelegere.

Sâmbătă, 20 iunie: Soarele intră în Rac – avem nevie să ne simțim în siguranță și iubiți. Tindem să arătăm mai multă afecțiune decât până acum. „Iubesc pisicile pentru că îmi iubesc casa și, încetul cu încetul, ele devin sufletul ei vizibil“ (Jean Cocteau)

Duminică, 21 iunie: Luna nouă în Rac și eclipsă inelară de Soare – suntem foarte sensibili, așa că reacționăm intens la orice sugestie. Ne putem îmbunătăți inteligența emoțională. „Frumusețea de orice fel, în dezvoltarea ei supremă, impresionează orice suflet sensibil până la lacrimi“ (Edgar Allan Poe)

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop