loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11692 ori.
Horoscop săptămânal 15-21 mai

Cu Mercur în Taur începând de marți, ne vine greu să luăm o decizie, dar apoi, odată ce ne-am hotărât, nu mai acceptăm să ne contrazică cineva. Sâmbătă, intrarea Soarelui în Gemeni ne face mai curioși și sporește nevoia de diversitate, astfel că experimentăm într-una. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbecul vrea să câştige mai mulţi bani şi, în acelaşi timp, să dea dovadă de bun-simţ şi să mai respecte şi toate regulile. Greu de crezut că toate aceste lucruri sunt posibile, în acelaşi timp. Hotărâți-vă ce vă doriți cel mai mult! În week-end, se anunță o ieșire în afara localității.

Taurului i se dezleagă limba, odată cu sosirea lui Mercur în semnul său astral. Începe să dezvăluie mai multe lucruri despre propria persoană, tuturor celor interesaţi (dar și să îi plictisească pe cei mai puțin interesați). În week-end, e rost de bani.

Gemenii nu mai sunt la fel de comunicativi ca de obicei, ci se comportă de parcă ar trebui să păzească cu strășnicie secrete importante. Și chiar așa stau lucrurile: au acumulat informații prețioase și, în paralel, sunt și implicați în diferite combinații despre care cred că e mai bine să nu se afle nimic.

Racul își ia foarte multă libertate în ceea ce spune şi în ceea ce face, spre amuzamentul celor din jur. Când comportamentul dumneavoastră ajunge însă să atenteze la buzunarele lor, nimeni nu se mai distrează. În week-end, aveți grijă să nu fie dezvăluite lucruri care doriți să rămână secrete!

Leul își dă seama că avea prea multe pretenţii şi aşteptări de la o persoană care nu iese cu absolut nimic în evidenţă. Mai bine o lasă în plata Domnului și se concentrează doar asupra cui merită. Și sunt destule persoane prin preajmă care abia așteaptă să fie băgate în seamă.

Fecioara își pierde calmul obișnuit și nu reușește să discute cu calm şi echilibru nici măcar pe teme intelectuale, neutre. Cu atât mai mult se înfierbântă atunci când vine vorba despre subiecte pe care le consideră importante.

Atunci când vine vorba de îngrijirea propriei sănătăți, Balanța nu ar trebui să amâne luarea unor măsuri elementare de protecţie: să doarmă suficient, să mănânce sănătos, să facă mișcare. Pe de altă parte, avem o veste bună pentru nativi: vor câștiga, în această săptămână, mai mulți bani decât se așteaptă.

Scorpionul își dă seama că nu e momentul potrivit pentru a fi sincer cu o persoană apropiată. Aceasta nu ar face față criticilor sale, așa că preferă să o mintă. Pe finalul săptămânii, se rost de un câștig financiar neașteptat și – fie vorba între noi – nici tocmai meritat.

Săgetătorul dă un randament foarte bun la locul de muncă, unde reușește, de asemenea, să construiască relații foarte bune cu colegii. Într-o atmosferă atât de plăcută, nu e de mirare că nu va resimți nici oboseală, nici plictiseală.

Capricornul se trezește subiect al unor bârfe amoroase de care nu avea deloc chef. Orice ar face însă, nu va reuși să scape de gura lumii. Week-endu-ul nu aduce cu sine distracția așteptată, ci e mai degrabă lipsit de evenimente.

Pentru Vărsător a venit vremea să petreacă mai mult timp alături de familie. Măcar o masă pe zi luată acasă, în mod tradițional, ceva activități de week-end în aer liber, chiar și o vizită pe la rude mai în vârstă vor fi bine-venite.

Pentru Pești sunt recomandate drumurile, pe parcursul acestei săptămâni. Deplasările îl vor ajuta să rezolve probleme care îi dădeau de mai mult timp bătăi de cap. În week-end însă, vor alege să își petreacă cea mai mare parte a timpului acasă.  

Luni, 15 mai: Luna în Capricorn face o cuadratură cu Jupiter din Balanță – colaborările și parteneriatele nu merg chiar așa cum ne așteptam sau ne doream. Unele persoane constituie mai mult o piedică, decât un ajutor pentru dezvoltarea noastră profesională.

Marți, 16 mai: Mercur intră în Taur – aveți nevoie de mult timp pentru a lua o decizie. Apoi, odată decizia luată, deveniți încăpățânat și greu mai renunțați la ea. De asemenea, e o perioadă în care prețuiți mai mult obiceiurile și tradițiile.

Miercuri, 17 mai: Luna în Vărsător face un trigon cu Jupiter din Balanță – cu multă originalitate și cu soluții neobișnuite, reușim să rezolvăm orice problemă. Prietenii își dovedesc și ei valoarea, pe parcursul acestei zile.

Joi, 18 mai: opoziție între Venus din Berbec și Jupiter din Balanță – încercăm să devenim mai populari, să fim apreciați de cei din jur, dar e important să nu transformăm asta într-o competiție. Pentru a te înălța tu, nu e nevoie să îl scufunzi pe altul.

Vineri, 19 mai: trigon între Saturn din Săgetător și Uranus din Berbec – puteți îmbina cu succes tradiția cu noutatea/ chiar și pe scena politică, grupurile conservatoarea pot colabora cu cele reformatoare.

Sâmbătă, 20 mai: Soarele intră în Gemeni – devenim mai curioși, mai sociabili și mai deschiși spre noi experiențe. Avem nevoie de diversitate.

Duminică, 21 mai: conjuncție Lună-Chiron în Pești – avem multe de învățat de pe urma experiențelor prin care trecem astăzi. Lecțiile cele mai utile le vor obține cei care se pun în slujba altora, ajutându-i să fie fericiți. Vor descoperi, asemenea lui Faust, că cea mai mare fericire constă în a le aduce altora bucurie.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop