loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3528 ori.
Horoscop săptămânal 16-22 aprilie

Avem o săptămână plină de evenimente astrale. Luna nouă în Berbec, de luni, ne pune la dispoziție o puternică energie a începutului, care sprijină proiectele noi. Vineri, Soarele începe să ne aducă ceva din stabilitatea și spiritul practic al Taurului, în timp ce marți și duminică două planete încep să retrogradeze în Capricorn – mai întâi Saturn, apoi Pluton. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Pentru Berbec, e nevoie de performanță la serviciu, pentru că altfel poziția pe care o ocupă în acest moment poate să fie pusă sub semnul întrebării. Există suficienți rivali dornici oricând să îi ia locul. Așadar, mobilizați-vă!

horoscop saptamanal 16-22 aprilie

Dacă au ocazia să călătorească, ar fi bine ca nativii Taur să învețe cât mai multe din ceea ce văd și chiar să preia unele exemple pe care apoi să le transpună în viața lor de zi cu zi. Apare, de asemenea, necesitatea de a studia suplimentar.

Gemenii sunt considerați mai superficiali, poate pentru că se ocupă de mai multe lucruri în același timp, fără să se concentreze mult timp pe unul singur. Tocmai asta vi se cere acum să schimbați: e nevoie de mai multă profunzime și de mai multă constanță.

Racul va trebuie să se bazeze tot mai mult pe propriile forțe. Ocupată cu problemele sale, persoana iubită nu poate reprezenta un sprijin real pentru nativi, pe parcursul acestei săptămâni. Nici nu are rost să îi dea sarcini prea dificile, pentru că nu le va îndeplini.

Leul primește de la propriul organism unele semnale că trebuie să își schimbe regimul de viață. Fie doarme prea puțin, fie are un regim alimentar dezechilibrat, cert e că ceva trebuie schimbat. Iar efectele benefice se vor resimți rapid.

Fecioara trebuie să fie pregătit să își asume mai multe responsabilități în relația de cuplu pe care o are în prezent. Altfel, e posibil ca pasiunea să dispară treptat, îngropată sub problemele din viața cotidiană.

Se exercită unele presiuni asupra Balanței, dintr-o direcție la care nu s-ar fi așteptat. E vorba de persoanele din familie, care și-au propus să vă convingă de necesitatea unor schimbări cu care nu sunteți de acord.

Scorpionul trece prin diferite experiențe așa cum gâsca trece prin apă. Oricât de intense ar fi acestea, nu provoacă schimbări reale în dumneavoastră. În esență, rămâneți același.

Chiar dacă reușește să economisească niște bani, asta nu vă rezolvă deplin problemele financiare ale Săgetătorului. Ideea ar fi să vă diversificați sursele de venit, apoi să investiți banii astfel încât aceștia să producă alți bani. Nu e simplu, dar aceasta e direcția ideală de urmat.

Capricornul vede puse sub semnul întrebării unele acțiuni și chiar unele reușite din trecut. Trebuie fie să aibă o memorie zdravănă, fie să scotocească prin documente sau prin albume de familie, pentru a-și proba unele afirmații.

Vărsătorul face o selecție, printre numeroșii săi prieteni. Cu unii menține relații excelente, în timp ce cu alți decide că nu ar fi cazul să mai petreacă și de acum înainte la fel de mult timp.

Peștii simt nevoia de noutate în viața lor. Au nevoie de oameni noi cu care să interacționez dar – și mai important decât atât – au nevoie și de proiecte noi. Altfel, riscă să se plafoneze.

Luni, 16 aprilie: LUNA NOUĂ ÎN BERBEC (conjuncție Soare-Lună în Berbec) – beneficiem de o puternică energie, pe care o putem canaliza pentru a iniția proiecte noi. De asemenea, sporește dorința de independență personală.

Marți, 17 aprilie: SATURN RETROGRAD ÎN CAPRICORN (până pe 6 septembrie) – e nevoie de mai multă organizare, de mai multă disciplină, de o grijă sporită pentru imaginea noastră publică. Fiecare dintre noi trebuie să reflecteze serios la aceste teme.

Miercuri, 18 aprilie: conjuncție Soare-Uranus în Berbec – un moment propice pentru schimbări neașteptate, pentru mici revoluții în viața fiecăruia dintre noi.

Joi, 19 aprilie: cuadratură între Luna din Gemeni și Neptun din Pești – astăzi, prima impresia va fi, probabil, greșită. Nu e timpul să luăm decizii bazându-ne pe judecăți superficiale.

Vineri, 20 aprilie: SOARELE INTRĂ ÎN TAUR – Taurul este stabil, răbdător, practic și capabil să muncească din greu. Aceste calități vor fi cel mai apreciate, în următoarea lună.

Sâmbătă, 21 aprilie: opoziție între Luna din Rac și Saturn din Capricorn – ne vine greu să ne împărtășim emoțiile, astăzi avem mai degrabă tendința de a fi închiși în sine.

Duminică, 22 aprilie: PLUTON RETROGRAD  ÎN CAPRICORN (până pe 30 septembrie) – acceptarea schimbării esențială pentru a obține succes pe plan profesional. Pentru a ne îmbunătăți locul în societate, trebuie să ne dezvoltăm mai întâi pe noi înșine.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop