loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1375 ori.
Horoscop săptămânal 16-22 decembrie

Intrarea lui Venus în Vărsător ne face să căutăm lucruri mai neconvenționale și să acceptăm oameni diferiți, inclusiv în relațiile pe care le construim. Originalitatea se bucură de multe aprecieri. Soarele în Capricorn ne îndreaptă atenția, la sfârșit de an, asupra scopurilor pe termen lung.

Berbec

Vă displace profund să fiţi singur, astfel că veţi căuta în permanenţă compania prietenilor. Iar dacă sunteţi într-un mediu în care nu cunoaşteţi pe nimeni, vă faceți rapid prieteni noi.

Sfârșitul de săptămână e un moment propice studiilor și oricărui tip de activități intelectuale.

 horoscop saptamanal 16-22 decembrie 2019
Taur

Sunteți destul de recalcitrant la serviciu, atunci când sunteți criticat sau când cineva încearcă să vă schimbe modul de lucru. în general însă, veți fi lăsat în pace.

În week-end, aveţi şansa de a vă întâlni cu persoane nu numai foarte inteligente, dar şi cu o experienţă de viaţă deosebită.

 
Gemeni

Ca urmare a unor eforturi pe care le depuneţi de o lungă perioadă de timp, pe parcursul acestei săptămâni obţineţi în sfârşit un lucru pe care îl tot așteptați.

La sfârșit de săptămână, o persoană apropiată doreşte să vă dea lecţii în diferite domenii, deşi nu i le-aţi cerut. E nevoie de stăpânire de sie, pentru a o suporta.

 
Rac

Pentru a obţine ceea ce doriţi, sunteţi în stare să vă separaţi de toată lumea şi să munciţi de unul singur timp îndelungat. Astfel de sacrificii şi eforturi dau întotdeauna rezultatele scontate.

În week-end, partenerul vă face o propunere interesantă, cu care vă veți declara rapid de acord.

 
Leu

Partenerul de viaţă are o viaţă proprie şi chiar unele secrete, păstrându-și o anumită independență față de dumneavoastră. Nu trebuie să vă speriaţi din atâta lucru, vă va iubi în continuare.

La sfârșit de săptămână, lucrurile merg bine pe plan amoros, mai ales dacă nu vă propuneți asumarea unor angajamente extrem de serioase.

 
Fecioară

Pe parcursul săptămânii, aveţi mai multe momente de reverie, care vă împiedică să vă dăruiţi integral activităţii pe care o desfăşuraţi. Dar oricum aproape nimeni nu dă acum, înainte de sărbători, randament maxim!

În week-end, partenerul de viaţă are un motiv de bucurie şi vine imediat să sărbătorească împreună cu dumneavoastră.

Balanţă

Modul dumneavoastră entuziast de a comunica face ca ideile pe care le susţineţi să fie preluate imediat de majoritatea celor care vă ascultă. Deschiderea pe care o arătați face adevărate minuni.

Drumurile pe care le faceţi la sfârșit de săptămână vă ajută să rezolvaţi orice problemă. Merită să hoinăriți, că e cu folos.

 
Scorpion

Aveți parteneri de conversație pe placul dumneavoastră: bine pregătiți, dar și îndrăzneți în abordarea unor subiecte mai delicate. Nu vă plac cei care se tem să spună lucrurilor pe nume.

Finalul de săptămână aduce zile bune pentru afaceri. Stelele veghează asupra dumneavoastră, ajutându-vă să rezolvaţi toate problemele.

 
Săgetător

Vă înţelegeţi bine cu colegii de serviciu. Atunci când e vorba de muncă, ajungeţi la o colaborare şi o împărţire a sarcinilor care dau cele mai bune rezultate.

Sunteţi în centrul atenţiei, la final de săptămână. Nu e uşor să simţiţi că ochii tuturor sunt pe dumneavoastră, dar nici nu vă displace.

 
Capricorn

Sunteţi într-o formă fizică excelentă, care impulsionează şi activitatea psihică. Latinii stabiliți aici acum două mii de ani spuneau: mens sana in corpore sano. Și aveau mare dreptate.

Sâmbătă și duminică, aveţi nevoie să petreceţi câteva clipe în linişte, pentru a vă ocupa de pasiunile dumneavoastră personale.

 
Vărsător

Tocmai dumneavoastră, Vărsătorul de regulă neliniștit, oferiţi astăzi o lecţie de răbdare şi de perseverenţă. Este o ilustrare perfectă a vorbei „dacă vrei, poţi“.

În week-end, comunicați intens cu o persoană aflată departe. puneți la cale o revedere, pe care o doriți cât mai apropiată în timp și cât mai fericită.

 
Peşti

Sunteţi încăpăţânat atunci când vine vorba de propriile tabieturi. Țineți să vă îndepliniți rutina de fiecare zi, fără să acceptați critici sau sugestii, pe această temă.

La sfârșit de săptămână, aveți o bucurie. Cineva din familie vă face o surpriză plăcută.

Luni, 16 decembrie: Luna în Leu face o cuadratură cu Marte din Scorpion –ne înfuriem ușor astăzi, astfel că e preferabil să ne ținem departe de orice sursă de conflict.

Marți, 17 decembrie: Luna în Fecioară face un trigon cu Jupiter din Capricorn – depășim încordarea de ieri și astăzi suntem mai relaxați și mai optimiști. Zi potrivită pentru a socializa.

Miercuri, 18 decembrie: Luna în Fecioară face un trigon cu Saturn din Capricorn – abordăm cu prudență, dar și cu înțelepciune, probleme profesionale și financiare.

Joi, 19 decembrie: Marte în Scorpion face un sextil cu Saturn din Capricorn – cel mai potrivit moment pentru a crește propria determinare și hotărâre. „Construiește-ți determinarea cu efort susținut, cu atenție controlată și cu energie concentrată. Oportunitățile nu le apar niciodată celor care așteaptă… aceștia sunt capturați de cei care îndrăznesc să atace“. (Paul J. Meyer)

Vineri, 20 decembrie: Venus intră în Vărsător – mulți dintre noi devin atrași de tot ce e neconvențional, în relațiile de orice tip, romantice sau chiar profesionale. „Progresul omenirii s-a datorat mereu simțului aventurii și gândirii neconvenționale“ (Andre Geim)

Sâmbătă, 21 decembrie: Luna în Scorpion face o cuadratură cu Venus din Vărsător – avem nevoie de mai multă dragoste și afecțiune. Devenim ușor depresivi, dacă nu le primim. Să nu uităm, la rândul nostru, să le și oferim!

Duminică, 22 decembrie: Soarele intră în Capricorn – Lucrul pentru împlinirea unui obiectiv pe termen lung se dovedește cel mai satisfăcător și mai util. Pe durata acestui tranzit, devenim mai serioși și mai bine organizați.

Marte în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn – avem pasiuni puternice, intense. Dar, urmându-le și acordându-le atenție, și noi devenim mai puternici. „Dacă simți că e ceva ce trebuie să faci, dacă ai o pasiune pentru acel lucru, atunci încetează să vrei și începe să faci!“ (Wanda Sykes)

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop