loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2950 ori.
Horoscop saptamanal 16-22 iunie: solstitiul de vara, Soarele in Rac

Evenimentul astrologic al acestei săptămâni este, fără nici o îndoială, solstițiul de vară de sâmbătă, când Soarele intră în semnul Racului și avem cea mai lungă zi din an: 15 ore și 32 de minute. Solstițiul reprezintă un moment de apogeu al luminii și al fertilității, fiind asociat cu numeroase sărbători și zeități ale recoltelor și belșugului.

horoscop saptamanal 16-22 iunieIntrarea lui Chiron în mers retrograd, începând cu ziua de vineri, aduce dificultăți în ceea ce privește învățarea și relațiile profesor-elev sau maestru-discipol. Înțelegem mai greu ceea ce ne explică alte persoane și ajungem la o însușire deplină a unor cunoștințe noi doar experimentând pe cont propriu.

 

Luni, 16 iunie: trigon între Luna din Vărsător și Marte din Balanță – ne simțim liberi la cest început de săptămână, și subliniem acest lucru inclusiv printr-un comportament dezinhibat.

 

Marți, 17 iunie: Mercur retrograd reintră în semnul Gemenilor – e nevoie de o schimbare a modului în care gândim, în sensul diversificării intereselor noastre. E necesar că comunicăm cu diferite persoane și să ascultăm păreri cât mai diverse. 

 

Miercuri, 18 iunie: sextil între Venus în Taur și Jupiter în Rac – o zi frumoasă, în care simțim că totul ne merge din plin și ne recăpătăm optimismul, după aspectele mai complicate din ultima perioadă. În casă și familie, atmosfera devine foarte plăcută.

 

Joi, 19 iunie: conjuncție Soare-Mercur în Gemeni – o zi excelentă pe plan mental, favorabilă pentru a da un examen sau a depune alt tip de eforturi intelectuale. Comunicarea decurge, de asemenea, excelent. 

 

Vineri, 20 iunie: Chiron intră în mers retrograd, în semnul Peștilor – primim diferite lecții de la viață, pe care știu să le descifreze îndeosebi cei deschiși spre spiritualitate și religie. Suntem ajutați să înțelegem semnificația evenimentelor trăite în ultimele luni.

Sâmbătă, 21 iunie: Soarele intră în Rac (solstițiul de vară, cea mai lungă zi și cea mai scurtă noapte) – mai mult accent pe ceea ce simțim, pe emoții; de asemenea, sporește atenția acordată casei și familiei.

 

Duminică, 22 iunie: sextil între Luna din Taur și Neptun din Pești – imaginația e mult amplificată. De asemenea, și sentimentul religios este mai intens, în această zi de duminică.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop