loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1785 ori.
Horoscop săptămânal 16-22 septembrie

Principalul eveniment astrologic al acestei săptămâni este, fără nicio îndoială, revenirea lui Saturn în mers direct în Capricorn, după patru luni și jumătate de retrogradare (aceasta începuse pe 30 aprilie). În continuare, vă reamintim cum este influențată fiecare zodie de Saturn, nu numai în această săptămână, ci pentru o perioadă care se încheie abia în mai 2020:

Berbec

Saturn va influența, în lunile următoare, cariera și imaginea publică a nativilor Berbec. Construirea unei cariere de succes și obținerea respectului în societate devin prioritare, pentru Berbeci. Esențială este, în acest context, și clădirea unei imagini respectabile și care să vă ofere aura unui om de succes. Pentru asta, merită să cheltuiți bani, dar și să vă schimbați stilul de viață, deoarece e greu să arăți respectabil, de exemplu, dacă vii la serviciu îmbrăcat în trening sau după ce ai chefuit o noapte întreagă.

 horoscop saptamanal 16-22 septembrie

Taur

Tradiționalistul și comodul Taur va trebui să se deschidă spre experiențe noi, să facă efortul de a înțelege ce cred și ce simt semenii săi. Călătoriile în străinătate și legăturile cu persoane aparținând altor culturi sau civilizații sunt cele mai utile, în acest sens. Studiul îi poate fi de asemenea de folos. Mulți Tauri vor descoperi că, pentru a obține ceea ce își doresc, mai au multe de învățat.

 

Gemeni

Saturn își reia mersul direct în casa a 8-a a Gemenilor și, în lunile următoare, va afecta în mod direct moștenirile, dividendele, dobânzile, chiar și cadourile pe care ne așteptăm să le primim. Astfel, planeta oferă o invitație la cumpătare, atunci când vine vorba de cheltuieli. Treptat, Saturn își va arăta însă și aspectele pozitive, aducând ordine în viața dumneavoastră financiară.

 

Rac

Saturn verifică modul și măsura în care nativii Rac își respectă angajamentele asumate față de propria familie. E nevoie de mai multă implicare acasă. Din fericire, Racii sunt sensibili la astfel de lucruri și își vor da imediat seama ce anume e nevoie să facă, pentru ca totul să fie bine.

 

Leu

Fiecare Leu va întâmpina o anumită problemă la locul de muncă, fiecare trebuind să găsească soluția potrivită. Rezolvarea acestei probleme îi va face apoi să se simtă eliberați și va însemna un pas major făcut înainte, în carieră. de asemenea, vorbim despre perioada ideală în care nativii pot începe o cură de slăbire, dacă vor cumva să slăbească.

 

Fecioară

Saturn verifică viața amoroasă și atașamentele emoționale ale Fecioarelor. Pe cine iubesc nativii? Sunt, la rândul lor, iubiți? Cum poate evolua această relație pe termen lung? Care sunt responsabilitățile pe care și le asumă în relație? Acestea sunt temele care îi vor frământa pe nativii Fecioară, în lunile următoare.

Balanță

Pentru Balanță, viața personală începe să conteze mai mult decât a făcut-o până acum. Propria casă, familia, rudele devin, treptat, mai importante decât prietenii sau chiar decât unele aspecte legate de carieră. Balanța își analizează emoțiile și sentimentele și va descoperi despre sine lucruri pe care nici măcar nu le-ar fi bănuit.

 

Scorpion

Cu Saturn din nou direct în casa a 3-a, Scorpionul va trebui să își verifice și revizuiască relațiile cu tot ceea ce se află în jurul său: cum comunică, unde merge, ce a învățat și ce mai trebuie să învețe, de acum înainte. pe de altă parte, nativii vor avea mult de învățat din călătoriile pe care le fac prin țară, în următoarea perioadă.

 

Săgetător

Pentru Săgetător, Saturn revenit în mers direct în casa a 2-a va face necesare schimbări majore, în ceea ce privește munca și atitudinea față de bani. Aceste schimbări sunt resimțite inițial neplăcut, însă apoi își vor arăta roadele pozitive. Ideea – pentru a obține succesul – este să se arate capabili de muncă făcută constant și serios, pe termen lung.

 

Capricorn

Saturn, guvernatorul Capricornului, își reia mersul direct și îi ajută pe nativi să devină mai realiști, mai cu picioarele pe pământ, mai responsabili. Capricornii se simt maturi și, mai ales, încercările prin care vor trece îi vor ajuta să vadă imaginea de ansamblu a oricărui proces și să poată atinge cu succes obiective fixate pe termen lung.

 

Vărsător

Saturn îi face pe Vărsători să privească mai mult în interior, să descopere propriile temeri, gânduri și dorințe secrete, pe care de multe ori le ascund și față de propria persoană. E o adevărată luptă cu demonii (dar și cu îngerii) interiori, datorată unor frământări legate de evoluția propriei persoane. O căutare spirituală poate însoți și sprijini această descoperire de sine.

 

Pești

Peștii își supun prietenii unui proces de evaluare, deoarece se întreabă dacă unii dintre aceștia le sunt, cu adevărat, prieteni. Răspunsurile de care vor avea parte vor fi amestecate, astfel că unele persoane vor dispărea din viața lor, în timp ce alții își vor dovedi loialitatea. Pe de altă parte, nativii vor trebui să se familiarizeze cât mai bine cu ultimele cuceriri ale tehnicii.

Luni, 16 septembrie: Luna în Berbec face un trigon cu Jupiter din Săgetător – astăzi, vedem partea pozitivă a lucrurilor și chiar remarcăm o mulțime de lucruri amuzant. Veselia e la ea acasă.

Marți, 17 septembrie: conjuncție Lună-Uranus în Taur – pot să apară cheltuieli neprevăzute, dar și câștiguri la care nu ne așteptăm.

Miercuri, 18 septembrie: SATURN ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN CAPRICORN (își începuse retrogradarea pe 30 aprilie) – devenim mai concentrați pe propria carieră și pe statutul social. Auto-disciplina devine una dintre cele mai valoroase calități. „Caută libertatea și vei deveni sclavul propriilor dorințe. Caută disciplina și vei găsi libertatea“ (Frank Herbert)

Joi, 19 septembrie: TRIGON ÎNTRE MARTE DIN FECIOARĂ ȘI PLUTON DIN CAPRICORN – astăzi, puteți învăța cum să vă concentrați și cum să vă direcționați energia în direcția potrivită. „Energia minții este esența vieții“ (Aristotel)

Vineri, 20 septembrie: Luna în Gemeni se află în trigon cu Mercur și cu Venus din Balanță – e favorizată comunicarea, ziua e potrivită pentru petreceri și orice alt tip de activități care implică distracție pentru mai multe persoane.

Sâmbătă, 21 septembrie: JUPITER ÎN SĂGETĂTOR FACE O CUADRATURĂ CU NEPTUN DIN PEȘTI – există unele pericole ale optimismului exagerat. Uneori, chiar și mult-lăudata gândire pozitivă se poate dovedi negativă, dacă ne îndepărtează de realitate. „Viața este zece la sută experiență și nouăzeci la sută modul în care reacționăm la această experiență“ (Dorothy M. Neddermeyer)

Duminică, 22 septembrie: cuadratură între Mercur din Balanță și Saturn din Capricorn – greu să ne comunicăm ideile, astăzi. Prejudecățile sau gândirea negative se dovedesc, pentru unii, obstacole de netrecut, în comunicare.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop