loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2358 ori.
Horoscop saptamanal 17-23 decembrie: Taurii încă lucrează

Două evenimente astrale majore ne influenţează pe parcursul acestei săptămâni. Încă de pe 16, Venus a intrat în Săgetător, sporind cheful de distracţie, de aventură şi călătorie. Aşa că numai la muncă nu ne va fi gândul, în această ultimă săptămână dinainte de sărbători.

Apoi, vineri, Soarele intră în Capricorn, mai temperându-ne elanul niţel, cât să nu exagerăm cu năstruşniciile.

Iată horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie:

Berbec

Multă animaţie şi aglomeraţie în jurul dumneavoastră, pe parcursul acestei săptămâni. Şi sunteţi mai mereu în centrul atenţiei, ca Moş Crăciun în mijlocul renilor. Sau, ca să fim mai poetici, „cum e Fecioara între sfinţi, şi luna între stele“.

 

Taur

Sunteţi printre acei care mai au încă destul de lucru şi trebuie să îşi îndeplinească mai întâi sarcinile la serviciu, pentru ca abia apoi să se poată bucura în linişte de Crăciun. Aşadar, mai aveţi de muncă, până la distracţia şi relaxarea de sărbători!

COMANDA HOROSCOPUL TAU PERSONALIZAT PE 2013! 

Gemeni

Trec mulţi bani prin mâinile dumneavoastră, pe parcursul acestei săptămâni. Aveţi parte de ceva surprize plăcute şi câştiguri suplimentare de sărbători, dar şi de muulte cheltuieli peste ceea ce aţi planificat.

 

Rac

Partenerul de viaţă vă arată cum trebuie să procedaţi pentru a rezolva o problemă cu care vă confruntaţi de câteva zile. Îi urmaţi sfaturile şi, într-adevăr, totul se rezolvă în cea mai bună manieră posibilă. Nu vă rămâne decât să îi mulţumiţi printr-un cadou frumos, de Crăciun.

 

Leu

Aveţi o săptămână destul de încărcată, în care simţiţi mai degrabă presiune, decât spiritul sărbătorilor. Aveţi însă mare noroc cu partenerul de viaţă, care vă ajută în unele sarcini mai dificile şi face totul pentru a vă aduce cât mai multă bucurie.

 

Fecioară

Principalul eveniment al acestei săptămâni este o petrecere, la care mergeţi împreună cu persoana iubită şi pentru care vă pregătiţi îndelung. Vă veţi simţi excelent acolo, deoarece muzica, mâncarea şi băutura sunt excelente, iar compania extrem de agreabilă.

 

Balanţă

Se confirmă faptul că decembrie este o lună a familiei şi, pe parcursul acestei săptămâni, vă veţi întâlni cu mai multe rude, inclusiv cu unele pe care nu le vedeţi decât de Crăciun şi de Paşti. Şi, cum se apropie Crăciunul, venise momentul şi pentru astfel de întrevederi.

 

Scorpion

Mergeţi în vizită pe la diferite rude şi prieteni, aşa cum faceţi în fiecare an în această perioadă. Întâlnirile se anunţă plăcute şi vor continua şi în săptămânile următoare, completate şi cu câteva chefuri în stil mare.

Săgetător

Munca şi banii vă preocupă încă în cea mai mare măsură, într-un mediu în care majoritatea cunoscuţilor vorbesc mai degrabă despre zăpadă, porc şi globuri pentru brad. Pentru dumneavoastră, rândul acestor preocupări va veni abia săptămâna viitoare.

 

Capricorn

Vă prinde bine intrarea Soarelui în Capricorn, cu energia suplimentară pe care v-o aduce, cu multă generozitate. Această generozitate nu vă caracterizează şi pe dumneavoastră, astfel că mulţi vor fi cei care vor cârcoti că sunteţi prea egoist.

 

Vărsător

Vă fixaţi mai multe întâlniri decât puteţi duce, astfel că nu veţi putea evita amânarea unora dintre ele. Cu riscul de a supăra unele persoane – dar veţi şti dumneavoastră foarte bine cum să vă luaţi revanşa, cu ocazia zilelor libere de sărbători.

 

Peşti

E nebunie mare în jur şi aveţi parte de aglomeraţie oriunde mergeţi. Mare hărmălaie la serviciu, o aglomeraţie infernală în trafic şi pe la cumpărături, mai multă lume chiar şi acasă, unde sunt invitate sau se invită diferite persoane, mai apropiate ori mai puţin apropiate.

 

Zodii cu noroc in dragoste în această săptămână: Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

 

Zodii cu noroc in bani în această săptămână: Taur, Gemeni, Scorpion, Săgetător

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop