loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2168 ori.
Horoscop săptămânal 17-23 iunie

Numeroase evenimente astrale s-au aglomerat în această săptămână de la mijlocul lunii iunie. Săptămâna începe în forță, cu Luna plină din Săgetător, iar apoi continuă spectaculos, cu solstițiul de vară și intrarea Soarelui în Rac. Tot acum începe și retrogradarea lui Neptun în semnul Peștilor. iată cum va fi influențată fiecare zodie, de toate aceste tranzite și aspecte astrale:

Berbec

Berbecul de vine mai sentimental și nici nu mai are vreo problemă în a-și arăta latura sensibilă. Renunță pentru un timp la postura de războinici neînfricat și se dedică mai degrabă responsabilităților față de propria familie.

Week-end-ul va și el fi dedicat, în mare măsură, propriei familii.

 horoscop saptamanal 17-23 iunie

Taur

Taurul își îmbunătățește calitățile de comunicare. Totuși, nu trebuie să se lase dus de val: ar fi preferabil să nu vorbească chiar cu oricine, despre orice. Unele lucruri nu trebuie să fie aflate vreodată de altcineva decât de cei care le-au discutat inițial.

În week-end, se anunță mai multe drumuri, pentru nativii Taur.   

 

Gemeni

Începând cu această săptămână, situaţia financiară a Gemenilor poate cunoaşte o îmbunătăţire. Cu o condiţie: să continue să muncească într-un ritm susţinut, ignorând discuțiile despre vară și vacanțe pe care le tot aude în jurul său

În week-end, Gemenii vor fi destul de solicitați, astfel că va fi greu să se decidă căror invitații să le dea curs mai întâi.

 

Rac

Pe parcursul acestei săptămâni, Soarele îşi face intrarea în zodia Racului, aducându-le nativilor un plus de optimism şi de vitalitate. Nu e de ignorat nici faptul că se apropie ziua de naștere, când o să primească multe cadouri. Nici concediul nu e departe, deci motive de bucurie sunt destule.

În week-end, nativii Rac se vor afla în centrul atenției.

 

Leu

Leii simt nevoia să facă unele schimbări profunde în propria viață. Și deocamdată se află în faza în care se gândesc singuri la ce e de făcut, fără să ceară vreun sfat sau să se consulte cu cineva. Posibil, deci, să se izoleze un pic, pe parcursul acestei săptămâni.

În week-end, Leii vor prefera să dedice mai mult timp unui proiect personal, de care nu știe prea multă lume.

 

Fecioară

Fecioara se trezește că are mai mulți prieteni și cunoștințe decât ar fi crezut și că mulți dintre aceștia vor fie să o întâlnească, fie să o viziteze. Astfel că va socializa din plin, în această săptămână.

În week-end, nativii Fecioară discută pe larg, cu o persoană de încredere, despre diferite proiecte de viitor.

 

Balanță

Balanţa nu e tocmai mulțumită de actualul său statut social şi, prin urmare, face eforturi pentru a schimba situația în bine. Deocamdată își continuă activitățile obișnuite, dat gândurile sale deja construiesc un viitor sensibil diferit.  

În week-end, Balanțele vor participa la tot felul de reuniuni mondene.

 

Scorpion

Scorpionul capătă o nouă înțelegere asupra propriei vieți, dar și a celor din jur. Sunt lucruri pe care, în trecut, le-a judecat greșit, iar acum își asumă acest lucru. Important e ce va face pe viitor și cum va ști să schimbe lucrurile în bine.

În week-end, nativii Scorpion se vor pregăti pentru o călătorie.

 

Săgetător

Săgetătorul e decis să încerce o nouă afacere.  Iar vara pare momentul potrivit, deoarece acum, în perioada concediilor, are mai mult timp liber pe care îl poate folosi după pofta inimii.

În week-end, Săgetătorii se vor concentra pe planul amoros, preferând să își petreacă mai mult timp împreună cu partenerul de viață. Sau – cei singuri – să flirteze cu cineva nou întâlnit.

 

Capricorn

Nativii Capricorn au parte de surprize plăcute de la partenerul de viață, dar și de la diferiți prieteni și colaboratori. Asta îi determină să aibă o părere mai bună despre oameni și să depășească atitudinea blazată pe care o afișează uneori.

În week-end, Capricornul își va petrece cea mai mare parte a timpului alături de persoana iubită.

 

Vărsător

Vărsătorul și-a pierdut pofta de muncă, odată cu venirea verii, astfel că reduce mult ritmul, preferând să depună strict eforturile necesare. În aceste condiții, cei mai fericiți vor fi nativii care vor reuși să își ia concediu chiar în această perioadă, de început de vară.

În week-end, alegerea perfectă pentru Vărsători e o vizită la ștrand sau o drumeție la munte, care să îi pună în mișcare.

 

Pești

Peștii sunt orientați mai mult spre distracție decât spre muncă, în această săptămână. La serviciu fac doar strictul necesar, în rest mai mult mimând activitatea. Iar viața adevărată li se pare a fi doar cea din afara zonelor de program. Fericiți cei ce își iau concediu!

În week-end, romantismul apare în viața multor Pești, care pot avea parte de o poveste frumoasă de iubire.

Luni, 17 iunie: LUNĂ PLINĂ ÎN SĂGETĂTOR (opoziție între Soarele din Gemeni și Luna din Săgetător) – este o zi (și o noapte) potrivită pentru o experiență spirituală, una care transcende percepția senzorială. Pentru cei mai pragmatici, astăzi e important să înțelegeți imaginea de ansamblu, înainte de a vă fixa scopuri pe termen lung. „E util să studiezi tradiții diferite, pentru a scăpa de pericolul de a te atașa de orice fel de exprimare a ceea ce e dincolo de exprimare“ (Ravi Ravindra)

Marți, 18 iunie: SATURN ÎN CAPRICORN ÎN SEXTIL CU NEPTUN DIN PEȘTI – cu muncă susținută și o abordare cât mai realistă, ne putem transforma visele în realitate. E a doua oară când acest sextil se manifestă în 2019, după data de 31 ianuarie și înainte de 8 noiembrie.

Miercuri, 19 iunie: opoziție între Mercur în Rac și Pluton din Capricorn – o zi potrivită pentru a face diferite cercetări, pentru a încerca să pătrundem dincolo de suprafața vizibilă a lucrurilor.

Joi, 20 iunie: opoziție între Marte din Rac și Pluton din Capricorn – pot avea loc puternice înfruntări, mai ales între persoane orgolioase.

Vineri, 21 iunie: SOARELE INTRĂ ÎN RAC; SOLSTIȚIUL DE VARĂ – aveți nevoie de un mediu cât mai liniștit și plin de iubire acasă. sunteți mai afectuos cu cei pe care îi iubiți. „Iubesc pisicile deoarece îmi iubesc casa și, încetul cu încetul, ele devin sufletul vizibil al casei“ (Jean Cocteau)

• NEPTUN RETROGRAD ÎN PEȘTI (până pe 27 noiembrie) – Neptun retrograd poate afecta înțelegerea corectă a realității. Imaginația necontrolată și visarea cu ochii deschiși reprezintă pericolele cărora trebuie să le facem față, pe durata acestor cinci luni. „Da, sunt un visător. Căci un visător este acela care nu își poate găsi drumul decât la lumina lunii, iar pedeapsa lui constă în faptul că vede răsăritul înaintea tuturor celorlalți“ (Oscar Wilde)

Sâmbătă, 22 iunie: Intrarea Lunii în Pești ne accentuează sensibilitatea și imaginația, în special în a doua parte a zilei.

Duminică, 23 iunie: Venus în Gemeni se află în opoziție cu Jupiter din Săgetător – suntem înclinați să ne răsfățăm, să acordăm mult timp și chiar să cheltuim bani serioși pentru activități plăcute, pentru a ne răsfăța. Noroc că acest aspect astral are loc într-o zi de duminică!

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop