Horoscop săptămânal 17-23 octombrie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9303 ori.
Horoscop săptămânal 17-23 octombrie

Două planete foarte puternice, Marte și Pluton, fac o conjuncție în Capricorn, pe parcursul acestei săptămâni. E vremea să luăm taurul de coarne și să facem schimbări pe care le plănuiam de mai mult timp, dar le-am tot amânat. O energie nouă ne conferă și faptul că atât Venus, cât și Soarele schimbă zodia: Venus intră în Săgetător și ne face să savurăm orice aventură, iar Soarele în Scorpion aduce cu sine o mare dorință de putere.

Berbecul are parte de mai multe provocări pe plan intelectual, cărora le face față foarte bine. O săptămână potrivită pentru a da un examen sau a lucra la un proiect mai complicat. Ca urmare, lucrurile merg bine în carieră, unde se vor vedea roadele propriilor eforturi.

Taurul își folosește calitățile pentru a obține succesul în lumea afacerilor, unde concurența este acerbă și numai cei mai buni pot face față. Ideile sale îndelung cântărite și pregătite, înainte de a fi puse în practică, îi vor aduce succesul.

Gemenii pot găsi colaboratori foarte buni, pe parcursul acestei săptămâni – genul de oameni alături de care muncești cu plăcere, dând tot ce ai mai bun, pentru ca apoi armonia să se mențină și când se ajunge la împărțirea câștigurilor.

Din punct de vedere al socializării cu colegii de la locul de muncă, Racul are o săptămână excelentă. Atmosfera e foarte plăcută, astfel încât cele mai multe surse de stres dispar, iar randamentul este unul net superior celui din săptămânile anterioare.

Leul e preocupat mai degrabă de chestiuni sentimentale, problemele amoroase fiind cele care îi rețin atenția. Din fericire, este vorba despre o iubire împărtășită, astfel că va gusta mai degrabă din dulceața amorului, decât din suferințele provocate de acesta.

Fecioara se simte excelent acasă, și nu numai datorită vremii specifice de toamnă, care nu prea îmbie la plimbări. Relațiile cu persoanele din familie traversează o perioadă foarte bună, astfel că e plăcut să își petreacă împreună cât mai mult timp.

Ajutată în oarecare măsură și de familia, Balanța are o săptămână în care strălucește, reușește să își pună în lumină calitățile și meritele. Va primi complimente, aprecieri, dar și recompense cât se poate de palpabile.

Scorpionul are mult de muncă, astfel că lasă deoparte orice alte preocupări. Randamentul său este unul impresionant, iar câștigurile pe care le va obține datorită acestor eforturi nu vor fi nici ele de neglijat.

Săgetătorul are o stare de bine, de armonie interioară care îl ajută să își mențină zâmbetul pe buze și o atitudine pozitivă, indiferent de împrejurări. Datorită acestui fapt, are o săptămână frumoasă, în care parcă atrage asupra sa tot felul de întâmplări de bun augur, precum și alte persoane, la fel de pozitive.

Capricornul redevine un singuratic, cu interese și proiecte pe care alții le pot înțelege mai greu. Susținut puternic de conjuncția Marte-Pluton de miercuri, face diferite schimbări în viața proprie, care erau necesare de mai multă vreme. Impactul acestor schimbări va fi, în timp, unul foarte pozitiv.

Vărsătorul e la fel de deschis și de prietenos ca întotdeauna, având oroare de a fi singur. Prietenii îi sunt în permanență alături, atât când vine vorba de distracție, dar și când are nevoie de ceva ajutor în probleme mai serioase.

Peștii sunt foarte atenți la impresia pe care o lasă, atunci când ies în lume. Țin să aibă o imagine impecabilă și, în mare măsură, reușesc. Se vorbește de bine despre ei și despre realizările lor, pe parcursul acestei săptămâni.

Luni, 17 octombrie: Luna în Taur face câte un trigon cu Marte și Pluto din Capricorn – e bine să ne ocupăm de probleme concrete, materiale, la acest început de săptămână. Îmbunătățirea stilului de lucru ne poate aduce un profit însemnat.

Marți, 18 octombrie: Venus intră în Săgetător – avem o viață amoroasă complexă, chiar aglomerată, cu multe experiențe, de parcă tendința ar fi de a colecționa prieteni sau iubiți așa cum alții colecționează timbre sau cărți. Aventura e principala preocupare, pe durata acestui tranzit. Pe de altă parte, femeile își folosesc resursele intelectuale într-o măsură mai mare decât până acum.

Miercuri, 19 octombrie: conjuncție Marte-Pluton în Capricorn – profesia reprezintă prioritatea absolută, pe parcursul acestei zile. Cu cât vom fi mai implicați și mai conștienți de ceea ce facem, la serviciu, cu atât vom avea mai mult de câștigat.

Joi, 20 octombrie: opoziție între Mercur în Balanță și Uranus din Berbec – se spun vorbe dure, fiecare ține la propria părere și este greu să se ajungă la vreun punct comun, astăzi. Nu e tocmai ziua potrivită pentru negocieri sau ședințe.

Vineri, 21 octombrie: trigon între Luna din Rac și Neptun din Pești – devenim sentimentali, chiar visători, cu gândul mai degrabă la zilele libere care urmează. Eficiența are de suferit, dar creativitatea și imaginația sunt la cote înalte. O zi în care pot să apară idei excelente.

Sâmbătă, 22 octombrie: Soarele intră în Scorpion – odată intrat în acest semn guvernat de Pluton, Soarele anunță o perioadă propice transformării de sine. Astrologul american Ginger Chalford îl considera pe Pluton „planeta magiei și a puterii“. Este vorba în principal tocmai despre această putere de a ne transforma pe noi înșine, astfel încât să devenim acea persoană capabilă să își realizeze obiectivele.

Duminică, 23 octombrie: sextil între Luna din Leu și Jupiter din Balanță – o zi dedicată veseliei, jocului, oricărui tip de activități relaxante, alături de persoane care ne sunt dragi și alături de care ne simțim bine. bucurați-vă de viață!

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop