loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2845 ori.
Horoscop saptamanal 17-23 septembrie: talent de mediator pentru Balanta

Horoscopul saptamanal pentru perioada 17-23 septembrie este influenţat de două evenimente astrale importante.

Mercur străbate primele grade ale Balanţei, ceea ce ne uşurează înţelegerea celor din jurul nostru şi sprijină comunicarea, în toate formele sale. Vin zile bune pentru parteneriate şi colaborări.

Marţi, 18 septembrie, Pluton îşi reia mersul direct în semnul Capricornului, după o perioadă mai lungă de retrogradare. Reuşim să depăşim o serie de probleme cu care ne confruntam deoarece nu reuşeam să ne desprindem din trecut.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 17-23 septembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Odată cu răcirea vremii, deveniţi extrem de creativ. Aveţi idei originale şi tot ceea ce iese din mâinile dumneavoastră poartă o puternică amprentă de originalitate. În plus, îi convingeţi şi pe alţii să lucreze alături de dumneavoastră, cu multă pasiune.

 

Taur

Faceţi foarte multă treabă acasă, spre încântarea celor dragi. Îi ajutaţi şi pe ei să rezolve o mulţime de probleme cu care nu se descurcau deloc, astfel că, într-adevăr, vor avea suficiente motive pentru a vi se arăta recunoscători.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

În această săptămână, vă petreceţi o parte însemnată din timp făcând eforturi pentru a face să arate mai bine casa în care locuiţi. Curăţenia este numai o parte din eforturile făcute în această direcţie, la acest început de toamnă. Apoi, sunt mari şanse să vă petreceţi şi week-end-ul tot acasă.

 

Rac

Sunteţi aproape de a pune mâna pe o sumă frumoasă de bani, dar nu cumva să faceţi greşeala să consideraţi că sunt câştigaţi înainte de a-i avea în buzunar. Aveţi răbdare şi programaţi cheltuielile şi plăţile abia după ce veţi avea banii în mână!

 

Leu

Este posibil să fiţi nevoit să vă retrageţi în singurătate pentru un timp, având nevoie de acest lucru pentru a vă da bine seama ce doriţi cu adevărat şi cum puteţi să obţineţi lucrurile pe care vi le doriţi. Inclusiv la sfârşit de săptămână, nu veţi fi tocmai sociabilă. O singură persoană va depăşi barierele pe care le trasaţi: partenerul de viaţă.

 

Fecioară

Nu veţi mai fi în centrul atenţiei la fel de mult ca în ultima perioadă, dar nu trebuie să vă pară rău. Dimpotrivă, de acum veţi beneficia de mai mult timp liber pentru proiectele dumneavoastră şi pentru a vă îmbunătăţi situaţia financiară.

 

Balanţă

Abilităţile dumneavoastră de mediator, de negociator revin la apogeu. Este o perioadă în care e bine să participaţi la cât mai multe întâlniri, şedinţe, dezbateri, reuniuni unde trebuie să folosiţi arma pe care o stăpâniţi cel mai bine: cuvântul.

 

Scorpion

În programul dumneavoastră şi în obiceiurile pe care le aveţi este nevoie de câteva modificări profunde, iar acum e momentul potrivit pentru a începe să acţionaţi în acest sens. Nu vă puteţi sprijini pe nimeni, dar aveţi suficientă putere pentru a reuşi pe cont propriu.

Săgetător

În familia dumneavoastră se dă o luptă grozavă între persoanele mai în vârstă şi mai conservatoare, adeptele ale unor idei mai vechi, şi generaţia mai tânără, adeptă a înnoirilor. Ca întotdeauna în astfel de situaţii, adevărul este pe undeva pe la mijloc.

 

Capricorn

Caracteristica de bază a acestei săptămâni este, pentru dumneavoastră, nehotărârea. Nu vi se mai par la fel de inspirate decizii pe care le credeaţi perfecte, în urmă cu numai câteva zile sau săptămâni.

 

Vărsător

Nu sunteţi la fel de sociabil ca de obicei, ci aveţi tendinţa, în mai multe zile din acest interval, să vă izolaţi, inclusiv de prietenii şi rudele apropiate. Nu e ceva îngrijorător, ci doar o nevoie de a vă lămuri singur câteva aspecte importante ale vieţii.

 

Peşti

Planul afacerilor este bine aspectat în această săptămână, dar şi în următoarele. Trebuie să profitaţi de acest lucru şi să încercaţi să faceţi câteva investiţii inspirate, ale căror rezultate să se facă simţite rapid.

 

Zodii cu noroc in dragoste în această săptămână: Berbec, Gemeni, Rac, Fecioară

 

Zodii cu noroc in bani în această săptămână: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop