loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2379 ori.
Horoscop săptămânal 18-24 februarie

Încă de la începutul acestei săptămâni, Soarele intră în zodia Peștilor, aducând în viața noastră mai multă imaginație și sensibilitate. Suntem mai deschiși inclusiv spre trăiri spirituale. Marți, Luna plină în Fecioară aduce o nevoie mai puternică de ordine, haosul ajungând să ne deranjeze profund, să fie resimțit foarte neplăcut. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

horoscop saptamanal 18-24 februarie 2019

Pentru Berbec, noua săptămână ar trebui să aducă o infuzie de energie și o îmbunătățire a stării de sănătate. sunt bine-venite orice inițiative care pot spori starea de bine a organismului, precum activitățile în aer liber sau eliminarea unor obiceiuri alimentare nesănătoase. Sfârșitul de săptămână aduce cu sine obligația de a participa la un eveniment la care e prezentă multă lume.

Taurul reușește să lase grijile şi problemele serioase deoparte şi să acorde mai mult timp relaxării. Are nevoie de o reîncărcare a bateriilor și acesta e cel mai bun mod să o facă.  În week-end, e bine-venită o călătorie. Cu cât mai departe, cu atât mai bine.

Gemenii au parte de mai multe întâlniri cu diferite rude, nu numai dintre cele mai apropiate. Relațiile de familie devin mai importante în viața lor, în perioada următoare. În week-end, vin vești bune pe plan financiar. Iar pentru cei mai norocoși Gemeni, nu vin doar vești, ci și bani.

Racul se apropie mai mult de unele persoane cunoscute recent, care au reușit să îi câștige încrederea. Discuțiile sunt mai sincere, pe teme mai personale, punându-se bazele unor adevărate relații de prietenie. La sfârșit de săptămână, nativii acordă mai mult timp vieții de cuplu.

Leul are parte de numeroase solicitări, la serviciu. Va trebui să muncească din greu aproape în fiecare zi, astfel că îi va rămâne prea puțin timp pentru alte activități. Sâmbătă și duminică, Leul ar trebui să se dedice mai mult timp odihnei, pentru refacere.

Fecioara trebuie să se obișnuiască să discute mai mult cu partenerul, să îi ceară părerea și să țină cont de ea. Lucrurile făcute în doi vor aduce mai mult succes decât munca pe cont propriu. Iar week-end-ul va fi dedicat, în mare parte, tot iubirii.

E important ca Balanța să nu vorbească cu oricine despre proiectele sale cele mai importante. Încercați să le mențineți secrete până când se vor împlini! Asta vă va spori șansele de reușită. La sfârșit de săptămâni, nativii vor petrece mult timp alături de familie.

Scorpionul simte nevoia să iasă din casă, să schimbe mediul, să cunoască lume nouă. Nu există niciun motiv pentru care să își refuze acest lucru, mai ales că după aceea se va simţi mult mai bine. La sfârșit de săptămână, Scorpionii vor purta câteva discuții interesante, cu persoane care le sunt pe plac.

Săgetătorul trebuie să învețe să țină departe persoanele toxice și stresante. Dacă se arată deschis față de oricine, nu face altceva decât să piardă și timp, și energie. Fiți mai selectiv! La sfârșit de săptămână, apar șanse de câștiguri financiare.

Capricornul are tendința de a-și asuma prea multe obligații și de a face prea multe promisiuni. Dacă va continua astfel, va dezamăgi multă lume și va rămâne cu multe restanțe. Trebuie mai multă ordine în propriul program. În week-end, Capricornii se vor afla în centrul atenției, la un eveniment cu multă lume.

Vărsătorul simte nevoia să impresioneze, să le arate celor din jur că e deosebit de ei. De fapt, acesta este și adevărul, astfel că nu îi va fi prea greu să lase impresia dorită. La sfârșit de săptămână, Vărsătorii vor prefera mai degrabă singurătatea sau retragerea alături de câteva persoane dragi.

Peștii au parte de numeroase ispite, îndeosebi pe plan amoros. Și nu sunt deloc convinși că e bine să le reziste, ceea ce poate crea complicații, pe plan sentimental. La sfârșit de săptămână, nativii vor fi înconjurați de numeroși prieteni.

Luni, 18 februarie: SOARELE INTRĂ ÎN PEȘTI – devenim mai empatici, mai sensibili la sentimentele și nevoile celorlalți. Spiritualitatea capătă și ea o importanță sporită, în viața noastră.

Marți, 19 februarie: LUNA PLINĂ ÎN FECIOARĂ (Soarele în Pești se află în opoziție cu Luna din Fecioară) – apare o nevoie puternică de a pune ordine în lucruri până acum haotice. Devenim foarte critici, sesizând orice problemă, dar și cu o dorință puternică de a rezolva aceste probleme, de a aduce perfecțiune pretutindeni.

Miercuri, 20 februarie: sextil între Mercur din Pești și Saturn din Capricorn – gândirea e mai clară și avem excelente abilități de organizare.

Joi, 21 februarie: Luna în Fecioară face un trigon cu Pluton din Capricorn – avem reacții emoționale intense. Unele sentimente profunde pot ieși azi la lumină.

Vineri, 22 februarie: Mercur în Pești face o cuadratură cu Jupiter din Săgetător – există riscul să ne evaluăm greșit posibilitățile, să dăm dovadă de prea mult optimism.

Sâmbătă, 23 februarie: conjuncție Venus-Pluton în Capricorn – crește nevoia noastră de iubire și afecțiune. Fericiți cei care au cui să le ofere și de la cine să le primească!

Duminică, 24 februarie: Luna în Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești – imaginația și creativitatea se află la cote înalte, în această zi.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop