loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4776 ori.
Horoscop săptămânal 18-24 iunie

Încă de luni, Neptun intră în mers retrograd, pentru mai bine de cinci luni. Trebuie să avem grijă la modul în care rămânem conectați la realitatea, pentru că, altfel, imaginația necontrolată și visarea cu ochii deschiși pot aduce probleme. Joi, intrarea Soarelui în Rac ne îndreaptă mai mult spre familie și spre activități casnice. Iată cum va fi influențată fiecare dintre cel 12 zodii.

Berbecul trebuie să se mobilizeze și să își amintească faptul că e considerat o zodie iubitoare a vitezei. Altfel, riscă să acumuleze tot felul de întârzieri, care în săptămânile următoare vor reprezenta tot atâtea surse de stres.

horoscop saptamanal 18 24 iunie

Taurul întâlnește o persoană care i-ar putea fi de real folos, deoarece are puterea de a o ajuta exact acolo unde are mai multă nevoie de acest lucru. totul este să o recunoască și apoi să aibă curajul să îi ceară sfatul și ajutorul.

Gemenii trebuie să se desprindă puțin de activitățile de zi cu zi și să își pună întrebări despre ceea ce își doresc pe viitor, pe plan profesional. Unde se văd peste un an, din punct de vedere al carierei? Dar peste cinci

Racul are de luptat cu propria timiditate, care îl împiedică să își mărturisească sentimentele sau să vorbească deschis despre scopurile sale. Nu poate rămâne la nesfârșit în această stare de încremenire, ci va trebui să lupte cu aceste limitări al căror autor este el însuși.

Leul are parte de mai multe propuneri interesante, pe plan financiar. Unele dintre acestea vin de la persoane sau firme care în trecut l-au dezamăgit, astfel că trebuie să dea dovadă de multă circumspecție și discernământ.

Fecioarei îi vine greu să își înțeleagă partenerul de viață, pe parcursul acestei săptămâni. E luat de multe ori prin surprindere, astfel că devine clar că e nevoie de o discuție sinceră.

Balanța are probleme în a-și evalua corect capacitățile și puterea de muncă. Astfel, ajunge fie să își asume mai multe sarcini decât pateu duce, fie să se eschiveze de la orice responsabilitate mai serioasă. Trebuie regăsită cale de mijloc.

Scorpionul se îndrăgostește ușor, văzând, la persoanele pe care acum le cunoaște, inclusiv calități pe care acestea, de fapt, nu le dețin. Apoi, urmează o dez-îndrăgostire la fel de rapidă, când ajung să se cunoască mai bine și să își dea seama de realitate.

Săgetătorul are multe probleme de rezolvat acasă, în relația cu rudele apropiate. Nu le mai poate amâna, ci această vară e momentul potrivit pentru a le înfrunta și a găsi rezolvarea potrivită.

Capricornul țese în jurul său o atmosferă misterioasă, așa cum păianjenul își țese pânza. Nativii vorbesc rareori, preferând să îi studieze pe ceilalți și să își vadă de propriile probleme, pe care nu le împărtășesc cu oricine.

Vărsătorul are în minte tot felul de investiții și de planuri pentru concediu, dar resursele financiare de care dispune nu sunt, din păcate, nelimitate. Așa că acum trebuie să se decidă care sunt variantele pe care chiar merită să își cheltuiască banii.

Peștii își apără secretele și viața personală cu multă hotărâre. Când diferite persoane încearcă să se implice în lucruri care nu le privesc, nativii reacționează imediat, făcându-le să înțeleagă că trebuie să păstreze distanța.

Luni, 18 iunie: Neptun retrograd în Pești (până pe 24 noiembrie) – Neptun retrograd poate crea probleme legate de modul în care percepem realitatea. Imaginația necontrolată și visarea cu ochii deschiși se numără printre problemele cu care ne confruntăm, în aceste cinci luni.

Marți, 19 iunie: trigon între Mercur în Rac și Jupiter din Scorpion – avem parte de vești bune și de optimism.

Miercuri, 20 iunie: cuadratură între Soarele în Gemeni și Luna în Fecioară (primul pătrar) – ne enervăm mai repede decât de obicei, managementul stresului reprezentând o reală problemă, astăzi.

Joi, 21 iunie: Soarele intră în Rac – aveți nevoie să vă simțiți în siguranță, ca acasă. Sunteți mai afectuoși decât de obicei cu persoanele dragi.

Vineri, 22 iunie: Luna în Balanță face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – scoatem la lumină sentimente nu tocmai plăcute și, în plus, destul de intense. Gelozia, invidia, furia, tendința de auto-compătimire, fiecare dintre noi re de luptat cu un astfel de demon lăuntric.

Sâmbătă, 23 iunie: sextil între Soarele în Rac și Uranus din Taur – astăzi avem parte de surprize plăcute, de întâlniri care ne au idei îndrăznețe, de fac să ne gândim cu optimism la viitor.

Duminică, 24 iunie: conjuncție Lună-Jupiter în Scorpion – avem o stare de spirit excelentă, într-o zi potrivită pentru o petrecere sau măcar câteva ore petrecute alături de oameni veseli, cu care ne înțelegem bine.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop