loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3024 ori.
Horoscop saptamanal 18-24 iunie: Racul e in centrul atentiei

 Horoscopul saptamanal pentru perioada 18-24 iunie este influenţat de două evenimente astrale majore:

-         Marţi, are loc conjuncţia Soare-Lună sau aspectul numit Lună nouă, pe ultimele grade ale semnului Gemenilor. Este un moment propice începuturilor, mai ales dacă vine vorba de studiu sau de călătorii.

-         Miercuri, Soarele intră în Rac, ceea ce ne face să acordăm mai multă atenţie vieţii de familie şi propriei case.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 18-24 iunie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Acordaţi mai mult timp familiei, dar şi prietenilor. Din această combinaţie,de pierdut arte doar activitatea de la locul de muncă, unde nu vă mai omorâţi prea mult cu firea. În fond, e vară, e normal ca toată lumea să o lase mai moale.

 

Taur

Familia dumneavoastră cunoaşte în sfârşit liniştea şi armonia pe care le doreaţi de mai mult timp. Cei al căror comportament crea probleme în mod regulat se liniştesc treptat, astfel încât fiecare poate să îşi vadă în tihnă de problemele lui.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Sunteţi cuprins de o hărnicie care nu vă caracterizează în mod normal. Tranzitul planetei Marte prin Fecioara vă aducă o infuzie de energie pe care o veţi folosi acasă, în familie. Aşa că vă puneţi serios pe treabă, spre mirarea tuturor.

 

Rac

Venirea Soarelui în Rac este ca un reflector proiectat asupra dumneavoastră. Sunteţi în centrul atenţiei,primiţi vizite, telefoane, invitaţii, e greu să faceţi vreun pas fără să afle toată, lumea unde aţi fost şi în ce scop. Dar – drept să vorbim – acest lucru nu vă deranjează absolut deloc.

 

Leu

La locul de muncă, vă faceţi datoria într-un mod demn de admiraţie, astfel încât, începând de miercuri, vă puteţi aştepta să fiţi recompensat pentru activitatea prestată. Iar recompensa va fi una destul de consistentă.

 

Fecioara

La serviciu, vă comportaţi ca un adevărat şef, indiferent care este poziţia dumneavoastră oficială în cadrul companiei la care lucraţi. Majoritatea angajaţilor vă urmează indicaţiile, deoarece sunt convinşi de justeţea acestora.

 

Balanta

În sfârşit, afacerile încep să meargă bine. Vă simţiţi foarte stăpân pe propriile forţe atunci când discutaţi probleme legate de bani, iar această siguranţă îi face pe cei cu care negociaţi să adopte soluţiile recomandate de dumneavoastră. În curând, portofelul va fi din nou plin, iar magazinele vă vor aştepta cu braţele deschise.

 

Scorpion

Aveţi planuri mari pentru perioada de vacanţă, dar deocamdată nu aveţi banii necesari pentru a le pune în practică. prin urmare, mai e nevoie de o încordare de câteva săptămâni, în care să strângeţi întreaga sumă necesară.

Sagetator

Partenerul dumneavoastră de viaţă este ocupat până peste cap şi îşi petrece această săptămână muncind din greu. Nu îi rămâne prea mult timp pentru dumneavoastră, astfel încât aveţi de ales între a vă petrece timpul singur şi a vă întâlni cu prietenii pentru a ieşi împreună în oraş.

 

Capricorn

Partenerului dumneavoastră de viaţă îi face plăcere să vă vadă în postura de lider autoritar. În această săptămână, îi veţi satisface din plin această plăcere, deoarece nu veţi da dovadă de prea multă înţelegere în relaţiile cu persoanele care vă sunt inferioare.

 

Varsator

Scăpaţi de micile probleme de sănătate care v-au deranjat în ultimul timp şi starea de bine fizic va influenţa pozitiv şi acţiunile dumneavoastră. Un vechi proverb latin spunea Mens sana in corpore sano (minte sănătoasă în corp sănătos), iar acum îi puteţi înţelege din plin adevărul, când îl vedeţi reflectat în viaţa dumneavoastră.

 

Pesti

Activitatea pe care o desfăşuraţi la locul de muncă are de suferit, pentru că deveniţi mai degrabă contemplativ şi visător decât implicat în ceea ce faceţi. Dacă aveţi posibilitatea să vă luaţi concediul acum, va fi o alegere foarte bună, pentru că oricum nu veţi obţine rezultate foarte bune la muncă.

Dacă nu, încercaţi să profitaţi cât mai bine de week-end!

 

Zodii cu noroc in dragoste în această săptămână: Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti

Zodii cu noroc in bani în această săptămână: Taur, Gemeni, Scorpion, Sagetator

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop