loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1062 ori.
Horoscop săptămânal 18-24 mai: Lună nouă și Soarele în Gemeni

Miercuri și vineri sunt cele două zile cu evenimente astrale importante, din această săptămână. Miercuri, 20 mai, Soarele în Gemeni accentuează curiozitatea și dorința de schimbare. Vineri, 22 mai, Luna nouă în același semn astral ne ajută să inițiem comunicarea în contexte în care mai înainte nu aveam curaj să facem acest lucru. De asemenea, putem începe să studiem ceva nou.

Berbec

Deja vă gândiți cu jind la călătoriile pe care le veți face pe parcursul acestei veri. Cu cât e mai mare incertitudinea legată de ele, cu atât parcă sporește dorința de a vă plimba, în cât mai multe locuri posibile.

Week-end-ul va fi unul cu destule sarcini de îndeplinit, deci nu veți putea să vă odihniți așa cum ați dori.

 horoscop saptamanal 18-24 mai
Taur

Veți avea mult de muncă, în special la mijlocul săptămânii, când momentele de odihnă vor fi aproape inexistente. De treabă nu puteți scăpa, însă puteți cel puțin să aveți grijă să vă hrăniți și să vă odihniți cât mai bine, pentru a avea rezerve suficiente necesare de energie.

În week-end, vă răsfățați cumpărându-vă ceva frumos, un obiect pe care îl doreați de mult timp.

 
Gemeni

Sunteţi plin de energie şi trebuie să profitaţi, folosind aceste resurse la maxim. Odată pe an se întâlnesc Soarele și Luna în semnul dumneavoastră natal, astfel că e momentul potrivit să vă ocupați, cu multă încredere, de provocările cele mai serioase.

Sâmbătă și duminică, multă lume va dori să se afle în preajma dumneavoastră. Dar pe majoritatea îi veți refuza.

 

Rac

Singurătatea nu vă priește pe parcursul acestei săptămâni, așa că veți căuta compania prietenilor și a persoanelor din familie. Nimic anormal pentru zodia Racului – se știe că, mai mult decât orice altceva, pentru nativi contează confortul emoțional.

În week-end, vă veți gândi cu maximă seriozitate la viitor. E posibil să luați o decizie importantă, cu consecințe pe termen lung.

 
Leu

Există posibilitatea de a vă face noi prieteni, pe parcursul acestei săptămâni. Sau, dacă nu prieteni, cel puțin amici și cunoștințe cu care e plăcut să vorbești sau să împărtășești unele pasiuni.

La sfârșit de săptămână, țineți să le lăsați o impresie puternică celor din jur.

 
Fecioara

Apar diferite oportunități pe plan profesional. E bine să acceptați noile provocări, deoarece ele aduc – pe lângă stres și efort – și șansa de a progresa mai rapid în carieră.

În week-end, discutați pe îndelete cu o persoană aflată departe, de care vi s-a făcut dor.

Balanta

Atunci când luați o decizie, trebuie să vedeți lucrurile în perspectivă și să nu vă gândiți doar la foloasele imediate. Puneți-vă următoarea întrebare: ce efect va avea hotărârea luată acum asupra vieții dumneavoastră de peste un an sau chiar mai mulți?

Sâmbătă și duminică, astrele sunt aliniate bine, cu posibilitatea de a aduce succes pe pan financiar. Profitați!

 
Scorpion

E important să vă construiți programul zilnic în jurul lucrurilor care vă plac și vă bine-dispun. Sau, cel puțin, făcând eforturi tot special pentru a vă apropia mai mult de astfel de lucruri. Doar așa veți fi puternic motivat.

În week-end e probabil să primiți un cadou care să vă încânte peste măsură. Sau să aveți parte de o surpriză plăcută de la cineva apropiat.

 
Sagetator

Săgetătorii singuri au șansa de a începe o nouă relație, pe parcursul acestei săptămâni. Iar cei deja cuplați pot să aibă parte de un suflu nou în relația existentă. Dacă nici acest suflu nu o revigorează, poate e timpul să luați în considerare și alte variante.

Profitați de finalul de săptămână în special pentru a vă odihni, fără să faceți nimic spectaculos.

 

Capricorn

Capricornul are nevoie din plin de seriozitatea și implicarea care îl caracterizează mai mereu, la locul de muncă. Atenția la amănunte e vitală, în această săptămână – ele sunt cele care vor face diferența între o treabă de mântuială și una bine făcută.

La sfârșit de săptămână, preocupările vor fi cu totul altele. E nevoie de un plus de romantism, în viața dumneavoastră.

 
Varsator

Iubirea apare la orizont, pentru nativii Vărsător. Ei își exprimă sentimentele față de cei dragi, dar lucrurile funcționează și reciproc. Vărsătorii pot avea parte și de unele declarații de dragoste la care nu s-ar fi așteptat.

Petreceți week-end-ul în familie, alături de doar câteva persoane apropiate.

 
Pesti

Relațiile cu rudele apropiate pot cunoaște îmbunătățiri, în această săptămână. Dacă existau vreun conflict sau vreo supărare mai vechi, acum e momentul potrivit pentru a le rezolva cu succes.

Sfârșitul de săptămână e dedicat unor scurte deplasări. Aveți inclusiv ocazia de a reîntâlni câteva persoane dragi.

Tranzite și aspecte astrale

Luni, 18 mai: conjuncție Lună-Lilith-Chiron în Berbec – astăzi, învățăm lucruri noi pe o cale mai dură: prin loviturile primite, prin suferința pe care o resimțim.

Marți, 19 mai: Luna în cuadratură cu Pluton și Jupiter din Capricorn provoacă puternice conflicte interioare. Avem dubii, în legătură cu direcția propriei dezvoltări.

Miercuri, 20 mai: SOARELE INTRĂ ÎN GEMENI – devenim mai curioși, mai sociabili și mai deschiși spre experiențe noi. „Nu există întrebări postești și nimeni nu devine cu adevărat prost decât atunci când încetează să mai pună întrebări“  (Charles Proteus Steinmetz)

Joi, 21 mai: Luna în Taur face un sextil cu Neptun din Pești – suntem visători, iar proiectele făcute azi nu sunt tocmai realiste.

Vineri, 22 mai: LUNA NOUĂ ÎN GEMENI (conjuncție Soare-Lună în Gemeni) – o zi bună pentru a începe să studiem ceva nou. Sau măcar putem începe să citim ceva, din pură plăcere. Putem folosi energia Lunii noi în Gemeni și pentru a iniția comunicarea cu o persoană care ni se pare interesantă. „Secretul, pentru a merge înainte, este să începi“ (Mark Twain)

Sâmbătă, 23 mai: Luna în Gemeni face o cuadratură cu Marte din Pești – mintea și inima, rațiunea și sentimentele ajung greu la armonie, astăzi.

Duminică, 24 mai: conjuncție Lună-Mercur în Gemeni – prin comunicare, putem rezolva orice probleme apărute ieri. Astăzi, găsim cu mare ușurință cuvintele potrivite, în orice situație.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop