loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1695 ori.
Horoscop săptămânal 18-24 noiembrie

 Avem parte de o săptămână plină, din punct de vedere astrologic. Luni, scăpăm de Mercur retrograd și de problemele de comunicare pe care le-a provocat acesta. De marți, Marte în Scorpion face fiecare trăire mai intensă, aducând multă pasiune în viața noastră. Adăugați la asta Soarele în Săgetător, începând de vineri, și putem garanta că urmează o perioadă extrem de interesantă. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Marți, e posibil să primiţi o sumă de bani pentru care nu aţi muncit. E vorba fie de un împrumut, fie – în varianta cea mai fericită pentru dumneavoastră – de un cadou primit în mod neaşteptat.

De vineri, începe o perioadă propice studiilor. Studenţii şi elevii născuţi sub semnul Berbecului trebuie să profite şi să facă eforturi pentru a obţine acum cele mai bune note. Aşadar, se anunţă un final de semestru încununat de succes.

 horoscop saptamanal 18-24 noiembrie
Taur

Partenerul de viaţă trece printr-o perioadă extrem de fastă, aşa că îl puteţi vedea în permanenţă cu zâmbetul pe buze. Nu uitați să îi arătați că vă bucurați pentru realizările sale!

Odată cu intrarea Soarelui în Săgetător, aveţi şansa de a vă întâlni cu persoane nu numai foarte inteligente, dar şi cu o experienţă de viaţă deosebită. Veţi avea foarte multe de învăţat din sfaturile şi povestirile lor.

 
Gemeni

E mult de lucru, la serviciu, începând cu marți. Trebuie să trageți tare, pentru a îndeplini obiectivele pe care vi le-ați fixat. Sau pe care vi le-au stabilit alții.

Cineva apropiat simte nevoia să vă ofere lecţii în diferite domenii, deşi nu i le-aţi cerut niciodată. Totuşi, nu alungaţi prea repede persoana respectivă, pentru că e posibil să spună şi câte ceva interesant!

 
Rac

Începând de marți, căpătați mai mult curaj, în relațiile romantice. Abordați cu mai multă încredere persoanele care vă plac, spunând tot ce aveți pe suflet.

Vineri, persoana iubită vă face o propunere foarte interesantă şi, după o scurtă pauză de gândire, vă declaraţi de acord cu ceea ce doreşte. Acum vă rămâne să lucraţi împreună pentru a pune în practică aceste planuri.

 
Leu

Petreceţi acasă mai tot timpul liber pe care îl aveţi la dispoziţie. Dacă altădată vă plictiseaţi fără să ieşiţi, acum găsiţi o grămadă de activităţi interesante şi la propriul domiciliu.

Pe plan amoros, lucrurile merg foarte bine, însă numai atât timp cât nu vă propuneţi ceva serios. Adică aveţi şanse mari pentru o iubire de-o noapte, însă planurile serioase mai au de aşteptat.

 
Fecioară

Începând de marți, vă aflaţi în permanenţă pe drumuri, iar cu această ocazie întâlniţi diferite cunoştinţe. Nu toate aceste întâlniri vă vor face însă şi plăcere.

Vineri sau în week-end, persoana iubită are un motiv de bucurie şi vine imediat să îl împărtăşească cu dumneavoastră. Sunt şanse mari să se lase cu o petrecere în toată regula.

Balanţă

Aveţi idei bune în materie financiară. Rămâne de văzut în ce măsură veţi fi capabil să le transpuneţi în practică. Dacă nu izbutiţi singur, ar fi indicat să cereţi ajutorul unei persoane mai cu picioarele pe pământ.

Drumurile pe care le faceţi în ultimele trei zile ale săptămânii vă ajută să rezolvaţi problemele cu care vă confruntaţi. Merită să faceţi aceste deplasări, deoarece rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară.

 
Scorpion

De marți, odată cu intrarea lui Marte în Scorpion, beneficiaţi de multă energie, ceea ce vă permite să rezolvaţi multe treburi. Pe de altă parte, trebuie să fiţi atent ca acest surplus de energie să nu se transforme într-o stare de permanentă agitație.

Sfârșitul de săptămână e potrivit pentru afaceri. Stelele veghează asupra dumneavoastră, ajutându-vă să vă umpleţi conturile şi buzunarele într-un ritm de invidiat.

 
Săgetător

Sunteţi singur în cea mai mare parte a timpului, dar găsiţi ocupaţii suficient de interesante, care alungă departe de dumneavoastră orice urmă de plictiseală.

De vineri, o dată cu intrarea Soarelui în Săgetător, sunteţi în centrul atenţiei. Soarele vă conferă energie şi vă pune permanent în lumină, atât la propriu, cât şi la figurat.

 
Capricorn

Sunteţi lăudat, chiar de-a dreptul elogiat, în public. Iar partea cea mai frumoasă e că aceste laude vin de la o persoană care nu spune prea des vreo vorbă bună despre altcineva. Vă simţiţi excelent, în această postură.

La sfârșit de săptămână simţiţi nevoia să petreceţi câteva clipe în linişte, pentru a vă ocupa de pasiunile dumneavoastră personale, pe care nu le împărtăşiţi cu prea mulţi, deoarece nu sunt accesibile oricui.

 
Vărsător

Vreți, nu vreți, pe parcursul acestei săptămâni interacționați cu multă lume, din medii extrem de diferite. Aveți ocazia să cunoașteți inclusiv oameni cu care de obicei nu aveți ocazia să vă întâlniți.

Și în week-end sunteţi înconjurat de mulţi prieteni, fiecare dintre ei dornic să petreacă timp îndelungat alături de dumneavoastră. Asta se datorează optimismului şi veseliei cu care întâmpinaţi pe oricine.

 
Peşti

Creierul dumneavoastră se află în cea mai bună formă posibilă. Orice problemă vi se prezintă, reuşiţi să o rezolvaţi fără prea multe bătăi de cap şi chiar extrem de repede.

La sfârșitul săptămânii, o persoană din familie vă face o surpriză plăcută şi majoritatea problemelor dumneavoastră par să dispară de la sine. Starea de spirit bună se va reflectaşi în exterior, influenţând în bine desfăşurarea evenimentelor.

Luni, 18 noiembrie: Mercur își încetează retrogradarea și își reia mersul direct în Scorpion (își începuse retrogradarea pe 1 noiembrie) – dacă ați făcut greșeli de comunicare în timpul retrogradării, acum e momentul să le îndreptați. Ne îmbunătățim capacitatea de analiză și intuiția.

Marți, 19 noiembrie: Marte intră în Scorpion – Scorpionul este una zodiile de domiciliu ale lui Marte, astfel că planeta se simte foarte puternică, aici. Ea ne pune în legătură cu cele mai profunde straturi ale propriei ființe și încurajează transformarea de sine. „Da, transformarea ta va fi dificilă. Da, vei fi înspăimântat, lovit și zdrobit. Da, vei vrea să te oprești. Da, va fi cel mai bun lucru pe care îl vei face vreodată“. (Robin Sharma)

Miercuri, 20 noiembrie: Luna în Fecioară face un sextil cu Marte din Scorpion – muncim cu pasiune și entuziasm. Putem să obținem rezultate foarte bune, în această zi.

Joi, 21 noiembrie: Luna în Fecioară se află în trigon cu Saturn și Pluton din Capricorn – putem să rezolvăm unele probleme complicate, care au afectat îndeosebi planul profesional.

Vineri, 22 noiembrie: Soarele intră în Săgetător – simțim nevoia să ne conectăm cu ceva superior sau măcar diferit. Ne fixăm obiective înalte, iar experiențele de natură spirituală ne pot ajuta să le atingem. „Liniște-te mintea, iar sufletul va vorbi“ (Ma Jaya Sati Bhagavati)

Sâmbătă, 23 noiembrie: Luna în Balanță face cuadraturi cu Saturn și Pluton din Capricorn – e preferabil ca astăzi să nu amestecăm viața personală cu cea profesională. Parteneriatele profesionale se pot lovi și ele de probleme.

Duminică, 24 noiembrie: conjuncție Venus-Jupiter în Săgetător – o zi fericită, relaxată, potrivită pentru petreceri sau pentru a ne ocupa strict de propriile hobby-uri.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop