loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2297 ori.
Horoscop săptămânal 19-25 august

Odată cu sfârșitul verii, semnul Fecioarei își intră tot mai mult în drepturi. Marte a intrat deja în acest semn astral, iar în această săptămână i se alătură și Venus, și Soarele. Prin urmare, ni se dezvoltă atenția la detalii și capacitatea de a analiza lucrurile în profunzime. Să vedem cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Faceți treabă pe acasă, pe durata întregii săptămâni. Vi se pare că e nevoie de o rearanjare nu numai a obiectelor de decor, ci şi a celor mai grele, de mobilier. Probabil aveţi nevoie de o senzaţie de prospeţime, pentru a putea să începeţi toamna în forţă.

În week-end, savurați o mâncare bună sau găsiți o altă modalitate de a vă răsfăța simțurile.

 horoscop saptamanal 19-25 august
Taur

Se apropie sfârșitul verii și aveţi de gând să vă bucuraţi din plin de această perioadă. Grijile de la serviciu, problemele specifice toamnei care apar şi acasă pot să mai aştepte cel puţin încă o săptămână. Încă nu aveţi chef de astfel de lucruri serioase.

La sfârșit de săptămână, nimic nu e mai potrivit decât o întâlnire romantică.

 
Gemeni

Oferiţi un ajutor important în bani unei persoane aflate la nevoie. Procedaţi în modul cel mai potrivit şi în curând se va dovedi că „bine faci, bine găseşti“ nu e doar o vorbă în vânt.

Sâmbătă și duminică, aveți parte de mai multe surprize plăcute de la persoanele din familie.

 
Rac

După un început de săptămână destul de tumultuos, cu mai multe momente în care vă puteţi pierde cumpătul, spre jumătatea intervalului vă recăpătați echilibrul și armonia. Vă înţelegeţi mai bine cu toţi cei din jurul dumneavoastră şi chiar puteţi să puneţi capăt unor conflicte mai vechi.

În week-end, o excursie nu neapărat la mare distanță reprezintă cea mai potrivită alegere.

 
Leu

O săptămână perfectă pentru întâlniri cu prieteni alături de care nu aţi mai avut demult ocazia să petreceţi câteva ore în şir. Acum, recuperaţi şi redescoperiţi ce bine este să petreci câteva ore relaxate alături de oameni cu care ești pe aceeași lungime de undă.

La sfârșit de săptămână primiți unele vești bune legate de bani pe care îi așteptați de ceva timp.

 
Fecioara

Vă implicaţi în tot felul de activităţi care vă obligă să petreceţi ore în şir într-un spaţiu închis. Apoi, pentru a compensa, sunt recomandate ieșiri în aer liber, profitând de vremea frumoasă a sfârșitului de vară.

Sâmbătă și duminică, vă simțiți plin de energie și de încredere în sine. Dumneavoastră sunteți cel care face programul pentru familie sau prieteni.

 
Balanta

Vă stă gândul mai mult la distracţie şi la ieşiri cu prietenii, decât la muncă. Toată săptămâna, căutaţi (şi chiar descoperiţi) noi locuri în care să vă simţiţi bine şi noi metode de relaxare și distracție.

În week-end, latura dumneavoastră spirituală iese la lumină și are nevoie să fie hrănită cu activități de acest tip: meditație, rugăciune, poate vizitatea unui loc cu o încărcătură deosebită.

 
Scorpion

Descoperiți că aveți unele interese comune cu o persoană care vă era mai degrabă antipatică. Vă schimbați atitudinea și, din rivali, deveniți, dacă nu prieteni, măcar buni colaboratori.

În week-end, vă petreceți cea mai mare parte a timpului alături de un prieten bun.

 
Sagetator

Cineva vă face o ofertă tentantă, la care vă gândiţi îndelung. Posibilităţile pe care le oferă succesul unei eventuale colaborări sunt seducătoare, dar vă temeţi ca sub această ofertă să nu se scundă o tentativă de înşelătorie. Mergeți înainte cu încredere!

La sfârșit de săptămână, participați la un spectacol sau la un chef la care e invitată foarte multă lume.

 
Capricorn

În familie, apar câteva discuţii legate de modul în care fiecare încearcă să îşi realizeze dorinţele, iar ceilalţi îl ajută sau îl împiedică să facă acest lucru. Ar trebui ca rezultatul discuţiilor să fie pozitiv pentru toată lumea, să nu rămâne nimeni nemulțumit.

La sfârșit de săptămână, faceți o călătorie într-un loc pe care nu l-ați mai vizitat până acum.

 
Varsator

Situaţia dumneavoastră financiară dă semne de îmbunătăţire. Reuşiţi să strângeţi ceva bani atât din cei pe care îi câștigați de obicei, cât și datorită unor surse de venit ce apar chiar acum.

La sfârșit de săptămână, aflați un secret care vă ia total prin surprindere. Nu v-ați fi gândit că o persoană destul de apropiată poate să ascundă așa ceva.

 
Pesti

Munciţi mult în această săptămână, dar nu neapărat pentru câştig personal. Majoritatea sarcinilor pe care vi le asumaţi reprezintă munci dezinteresate, făcute pentru a ajuta un prieten sau pur şi simplu pentru a vă satisface câte o curiozitate. Nu uitați însă: „O muncă făcută conștient nu este niciodată în zadar. Mai devreme sau mai târziu, cineva trebuie să plătească pentru ea. (G. I. Gurdjieff)

Sâmbătă și duminică, petreceți mult timp alături de partener. Vă acordați reciproc maximă atenție.

Luni, 19 august: Luna în Berbec face un trigon cu Mercur din Leu – acest aspect astral ne dezleagă limbile, ne ajută să spunem lucrurilor pe nume

Marți, 20 august: Luna în Berbec face un trigon cu Jupiter din Săgetător – aspectul astral ne face expansivi și dispuși să acceptăm mai multe lucruri decât de obicei

Miercuri, 21 august: VENUS INTRĂ ÎN FECIOARĂ – tindem să avem o abordare mai pragmatică inclusiv pe plan relațional. pe de altă parte, reușim să ne menținem atenția și motivația inclusiv pe durata unor sarcini mai monotone. „Viața de zi cu zi merge mai departe – asta a salvat de multe ori mintea cuiva“ (Graham Greene)

Joi, 22 august: Luna în Taur face un trigon cu Saturn din Capricorn – suntem bine organizați, aducem mai multă ordine și în domenii în care ieri domnea haosul.

Vineri, 23 august: SOARELE INTRĂ ÎN FECIOARĂ – ne concentrăm pe lucrurile simple. E o zi bună pentru a ne organiza mai bine, în special la serviciu. „Realizările unui om sau efectul cumulativ al atenției sale la detalii“ (John Foster Dulles)

Sâmbătă, 24 august: conjuncție Venus-Marte în Fecioară – o zi cu armonie pe plan relațional, în care ne putem ocupa de micile amănunte ale vieții de cuplu.

Duminică, 25 august: Luna în Gemeni face un sextil cu Mercur din Leu – vorbim mult și, de regulă, cu folos. În plus, discuțiile sunt pe un ton relaxat, care ne sporește starea de bine.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop