loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 13844 ori.
Horoscop săptămânal 19-25 iunie

Semnul Racului este privilegiat, în această săptămână. Soarele și Mercur intră în această zodie miercuri, făcându-ne să punem mai mult preț pe ceea ce simțim, să ne conducem mai degrabă după inimă, decât după creier. Sâmbătă, Luna nouă în același semn zodiacal accentuează ceea ce numim inteligență emoțională. 

Berbecul se poate baza din plin pe intuiţie. Este o săptămână în care această calitate va funcţiona foarte bine şi le va uşura nativilor luarea unor decizii importante, în mai multe situaţii. Week-end-ul va fi dedicat, cel mai probabil, propriei familii.

Taurul devine tot mai comunicativ, însă ar fi preferabil să nu vorbească chiar cu oricine, despre orice. Unele lucruri nu trebuie să fie spuse niciodată dincolo de pereţii casei în care locuiește sau de ce ai biroului în care lucrează. În week-end, se anunță diferite deplasări.

Din această săptămână, situaţia financiară a Gemenilor poate cunoaşte o îmbunătăţire. Cu o condiţie: să dea uitării faptul că a venit vara şi că tare mult i-ar plăcea o vacanţă şi să continue să muncească într-un ritm susţinut. Nici măcar în week-end nu va fi multă vreme pentru odihnă.

Soarele îşi face intrarea în zodia Racului, aducându-le nativilor un plus de optimism şi de vitalitate. De asemenea, se apropie ziua de naștere şi le place gândul că o să primească multe cadouri. În week-end, nativii vor fi în centrul atenției.

Nefiind tocmai mulţumit de sine însuși, nici altcineva nu reuşeşte să îi facă pe plac Leului. Nativii preferă să petreacă un timp în singurătate, pentru a-și da seama ce modificări sunt necesare, pentru perioada următoare. În week-end, e favorizat tot ce are legătură cu spiritualitatea.

Prietenii, care au cam ocolit Fecioara în ultimul timp, îşi amintesc de nativi şi dau buzna să îi viziteze, să îi sune, să îi invite la tot felul de chefuri şi reuniuni mondene. În week-end, se anunță distracție cât cuprinde.

Balanţa este din ce în ce mai nemulţumită de actualul său statut social şi, din această cauză, face eforturi pentru a avansa. Dorește neapărat o promovare şi își face planuri referitoare la modul în care aţi putea să o obţină. În week-end, Balanțele vor participa la diferite reuniuni mondene.

Scorpionul pune cap la cap diferite informații și reușește să afle tot felul de secrete și să rezolve mai multe probleme. Înțelegerea sa asupra vieții proprii și a persoanelor apropiate va spori considerabil. În week-end, nativii se vor pregăti pentru o călătorie.

Săgetătorul are multe idei de afaceri şi e decis să le pună în practică în perioada următoare, când nu va fi la fel de multă muncă precum în restul anotimpurilor. În week-end, nativii se vor concentra pe planul amoros, vor alege să își petreacă mai mult timp împreună cu persoana iubită.

Partenerul de viață îi va oferi mai multe motive de bucurie Capricornului, în perioada imediat următoare. Eforturile pe care le face pentru ca nativii să se simtă cât mai bine reprezintă o susținere morală și îi oferă o motivaţie suplimentară. În week-end, își va petrece cea mai mare parte a timpului tot alături de persoana iubită.

Vărsătorul reduce ritmul de lucru, preferând să depună strict eforturile necesare. Cei mai mulțumiți vor fi nativii care vor reuși să își ia concediu în această perioadă. în week-end, nativii vor alege o vizită la ștrand sau o drumeție la munte, care să îi pună în mișcare.

Peștii dau dovadă de creativitate şi de originalitate şi reușesc să confere o notă atrăgătoare fiecărui lucru pe care îl fac în această săptămână. În week-end, pot avea parte de o frumoasă poveste de iubire.

Luni, 19 iunie: sextil între Venus în Taur și Neptun din Pești – avem parte de inspirație, astăzi am face bine să acordăm mai multă atenție propriei voci lăuntrice.

Marți, 20 iunie: sextil între Mercur în Gemeni și Uranus din Berbec – suntem tentați să acționăm în stil propriu, cu multă originalitate, fără să acordăm prea mult respect tradițiilor sau regulilor.

Miercuri, 21 iunie: Soarele și Mercur intră în Rac – căutăm să petrecem mai mult timp acasă sau în locuri în care ne simțim ca acasă, alături de persoane dragi. De asemenea, memoria ni se îmbunătățește.

Joi, 22 iunie: Luna în Gemeni face un trigon cu Jupiter din Balanță – suntem optimiști, deschiși, comunicativi.

Vineri, 23 iunie: trigon între Venus din Taur și Pluton din Capricorn – punem pasiune și intensitate în tot ceea ce facem. Acționăm doar în acord cu cele mai intense dorințe ale noastre.

Sâmbătă, 24 iunie: Luna nouă în Rac (conjuncție Soare-Lună în Rac) – sensibilitatea este mult accentuată, pe parcursul acestei zile. Ne putem baza mai mult ca oricând pe așa-numita inteligență emoțională.

Duminică, 25 iunie: cuadratură între Marte în Rac și Jupiter în Balanță – suntem destul de capricioși, ne supărăm ușor. E bine să putem mai mult preț pe sentimentele pozitive.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop