loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2516 ori.
Horoscop saptamanal 19-25 mai: Soarele intra in Gemeni

În această săptămână, Soarele își începe tranzitul prin semnul Gemenilor, aducând în prim-plan relațiile, comunicarea și activitățile de învățare. Dacă Soarele în Taur ne ajuta să dăm un randament maxim la muncă, în Gemeni favorizează activitățile mentale și, prin urmare, profesiunile intelectuale.

horoscop saptamanal 19-25 maiMarte încheie o perioadă de mers aparent retrograd și își reia mersul direct prin semnul Balanței. Și acest aspect ne face mai deschiși și mai comunicativi, astfel că solidaritatea și cooperarea ar trebui să devină, în această perioadă, valori mai importante.

 

Luni, 19 mai: trigon între Soarele în Taur și Luna din Capricorn – începem săptămâna muncind cu multă seriozitate și acordând atenție banilor și proprietăților.

 

Marți, 20 mai: Marte își reia mersul direct, în semnul Balanței – ne recăpătăm capacitatea de a face, de a acționa decis, după o perioadă în care obstacolele s-au dovedit, de multe ori, mai puternice decât noi. Beneficiem de ajutor important și din partea colaboratorilor noștri.

 

Miercuri, 21 mai: Soarele intră în Gemeni – ne diversificăm mult preocupările, apare dorința de a experimenta, de a cunoaște lucruri diferite. Comunicăm foarte bine.

 

Joi, 22 mai: conjuncție Lună-Neptun, în Pești – o zi calmă, în care fiecare dintre noi este mai sensibili și mai atent la nevoile celor din jur.

 

Vineri, 23 mai: cuadratură între Luna din Pești și Mercur din Gemeni – comunicarea decurge cu probleme, pe parcursul acestei zile; ne gândim la prea multe lucruri în același timp și, din această cauză, nu suntem atenți, nu ne putem concentra;

Sâmbătă, 24 mai: opoziția între Luna din Berbec și Marte din Balanță – week-end-ul nu începe tocmai liniștit, ci apar tot felul de provocări care ne tulbură odihna. Chiar și viața de cuplu cunoaște, în multe cazuri, unele momente tensionate.

 

Duminică, 25 mai: sextil între Mercur din Gemeni și Venus din Berbec – ziua de duminică este mult mai plăcută și relaxantă decât cea de sâmbătă. Fiecare dintre noi se poate dedica în tihnă activităților care îi provoacă cea mai mare plăcere sau relaxare.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 
 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop