loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5164 ori.
Horoscop săptămânal 19-25 martie

Principalul eveniment astrologic al acestei săptămâni este echinocțiul de primăvară. Odată cu intrarea Soarelui în semnul Berbecului, echilibrul existent în natură începe să se facă simțit și în noi înșine. Pe acest fond de armonie interioară, putem iniția proiecte foarte interesante, de dezvoltare personală pe termen mediu și lung. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Odată cu intrarea Soarelui în semnul său astral, Berbecul simte nevoia să se ocupe mai mult de propria persoană, să își stabilească prioritățile și să se ocupe de ele în mod intens. Va lua câteva decizii importante, pe parcursul acestei săptămâni.

horoscop saptamanal 19-25 martie

Oricât de deschis și de sincer ar părea, Taurul are și o viață personală, precum și unele secrete. Și tocmai aceste aspecte mai puțin cunoscute ale vieții sale sunt cele cărora le dedică cel mai mult timp, în această săptămână.

Pentru Gemeni, e nevoie de mai multă implicare, în relațiile cu prietenii și în general în orice formă de colaborare. Pe parcursul acestei săptămâni, forța grupului este cea care îi poate aduce succesul.  

Racului i se oferă mai multe șanse de a se face remarcat, pe plan profesional. Pentru asta, nativii trebuie să își asume unele riscuri, să îndrăznească să își prezinte ideile și să se implice în proiecte cu adevărat importante.

Pentru Leu, e momentul potrivit să se gândească, cu multă seriozitate, la ceea ce își dorește, pe viitor. E foarte important să știe în ce direcție merge și să aibă obiective clare. Altfel, mersul bezmetic, când într-o direcție, când într-alta, nu va aduce vreun progres real.

Fecioara renunță parțial la celebrul său spirit critic și devine mai tolerantă, în special cu persoanele apropiate, cărora le iartă orice greșeală. E drept că, în schimbul acestui comportament, dorește să obține unele avantaje.

Balanța are ocazia să cunoască mai bine persoanele mai importante din viața sa, începând cu partenerul de viață și continuând cu diferiți colaboratori sau prieteni. Țineți ochii larg deschiși în această săptămână, deoarece veți observa lucruri foarte interesante!

Scorpionul muncește cu tot mai multă râvnă, iar asta se vede imediat, în rezultatele pe care le obține. Acestea sunt mult superioare celor obținute atunci când, de pildă, doar mima munca sau lucra strict cât era necesar.

Pentru Săgetător, e de așteptat să aibă loc evenimente noi, pe plan amoros. Săgetătorii singuri își pot găsi partenerul potrivit. Cei deja cuplați pot avea parte de o surpriză de la partener. 

Capricornul începe să le acorde mai multă atenție celor dragi. Se implică în probleme lor, îi ajută, așa cum poate, renunță inclusiv la unele proiecte personale pentru a le fi aproape. Recunoștința și bucuria lor vor face să merite efortul.

Vărsătorul are o săptămână aglomerată, cu multe drumuri și multe întâlniri. Cunoaște tot felul de oameni, dar în general reușește să comunice bine, să rezolve problemele cu care se confruntă și, pe deasupra, să și lege noi prietenii.

Peştii încearcă să fie mai cumpătați, atunci când vine vorba de cumpărături. Parcă banii le dispar prea repede din portofel, astfel că pun la cale diferite metode menite să îi disciplineze, pe plan financiar.

Luni, 19 martie: conjuncție Lună-Uranus în Berbec – suntem impulsivi, agitați, nehotărâți. Începem să facem tot felul de lucruri, pe care apoi le abandonăm. Dacă nu ne liniștim cât de puțin, săptămâna va deveni complicată, din cauza agitației din această zi de luni.

Marți, 20 martie: Soarele intră în Berbec (echinocțiul de primăvară) – ziua este egală cu noaptea, iar acest echilibru se face resimțit la nivel mai general. Este începutul primăverii și Soarele intră în primul semn zodiacal, astfel că vorbim despre o zi favorabilă proiectelor noi, începuturilor.

Miercuri, 21 martie: Luna în Taur face un trigon cu Pluton din Capricorn – se pot stabili legături emoționale profunde, astăzi. O zi pe care e bine să ne-o petrecem alături de oameni pe care îi apreciem și de care ne simțim atașați.

Joi, 22 martie: Luna în Gemeni ne face să simțim o curiozitate peste limitele normale. Riscăm să devenim indiscreți, punând tot felul de întrebări și făcând cercetări amănunțite pe diverse teme.

Vineri, 23 martie: cuadratură între Venus în Berbec și Pluton din Capricorn – există oameni care încearcă să vă manipuleze, inclusiv printre cei care susțin că vă doresc numai binele. Fiți atenți!

Sâmbătă, 24 martie: cuadratură între Soarele în Berbec și Marte din Capricorn – puterea, voința și hotărârea ne sunt puse la încercare, fie de împrejurări, fie de diferite persoane. O zi în care trebuie să demonstrăm că avem tărie de caracter.

Duminică, 25 martie: Luna în Rac face un trigon cu Neptun din Pești – inspirația și intuiția ar trebui să funcționeze foarte bine, pe parcursul acestei zile. Vești bune, așadar, pentru cei care doresc să fie creativi.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop