loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3933 ori.
Horoscop săptămânal 2-8 aprilie

Această săptămână este dominată, din punct de vedere astrologic, de cele două planete din semnul Capricornului, Marte și Saturn, făcând mai multe aspecte prin care influențează întreg zodiacul. Totul începe chiar luni, cu o conjuncție care ne îndeamnă la lucru, cu multă seriozitate și responsabilitate. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Obiectivul Berbecului, în această săptămână, trebuie să fie îmbunătățirea relației cu șefii, patronii, antrenorii, profesorii – într-un cuvânt, cu persoanele care dețin autoritate, indiferent de domeniul în care activează.

horoscop saptamanal 2-8 aprilie

Taurul dă dovadă de o sinceritate care nu întotdeauna este apreciată de cei din jur. Ei spun că preferă diplomația, dar prin asta înțeleg că, de fapt, le place să audă o minciună plăcută, nu un adevăr incomod.

Gemenii pun la punct diferite strategii pe plan financiar. Metodele prin care doresc ei să câștige bani se bazează destul de puțin pe munca proprie, fiind vorba mai degrabă de diferite afaceri care presupun mai mult inteligență, decât efort propriu zis.

Racul trebuie să fie mai responsabil, în relația cu partenerul de viață. Iar asta nu înseamnă atât să îl îngrijească pe acesta ca pe un copil, cât să îl asculte cu răbdare, să îi înțeleagă acțiunile, să îi accepte inclusiv unele gesturi pe care nu le înțelege.

Leul lasă deoparte obiectivele importante, preferând să se ocupe de acestea după Paști. Până atunci, folosește această săptămână pentru a rezolva diferite chestiuni mărunte.

Fecioara începe să aibă pretenții tot mai mari de la partenerul de viață. Asta nu e în sine o greșeală, atât timp cât Fecioara, la rândul său, își asumă mai multe responsabilități și se comportă ireproșabil. Altfel, se creează un dezechilibru deloc de dorit.

Balanța se apropie mult de familie, în această săptămână. Oricare ar fi fost prioritățile sale în luna martie, acum va petrece mai mult timp acasă, alături de cei dragi, dedicându-se pregătirilor de Paște.

Scorpionul reușește în sfârșit să se facă înțeles, inclusiv de către persoane de la care nu mai avea prea multe speranțe. Își exprimă ideile cu mai multă claritate și reușește să găsească abordarea potrivită pentru fiecare interlocutor.

Săgetătorul dă dovadă de multă prudenţă în modul în care își folosește resursele financiare. Nici măcar un leu nu e cheltuit fără folos, iar metodele de a aduce venituri suplimentare sunt şi ele foarte bine puse la punct. Astfel, sărbătorile pascale nu vor crea nici cel mai mic dezechilibru în buget.

Capricornul e activ, hotărât să ducă la bun sfârșit ceea ce și-a propus, indiferent de atitudinea sau de comentariile celor din jur. Știe foarte clar ce își dorește, astfel că nimic altceva nu prea contează.

Vărsătorul e concentrat pe propriile obiectivele, fiind unele zile – îndeosebi în prima parte a săptămânii – în care îi neglijează pe cei dragi. Apoi, treptat, începe să fie mai deschis și să facă loc în viața sa și pentru familie și prieteni.

Peștii nu au prea multă libertate de acțiune, în această săptămână. Sunt implicați în mai multe proiecte de grup, astfel că nu lua decizii de unii singuri, nici măcar în privința propriului program. Abia începând de vineri vor putea să se relaxeze și ei.

Luni, 2 aprilie: conjuncție Marte-Saturn în Capricorn – puteți realiza lucruri mari, cu o singură condiție: să dați dovadă de răbdare și să luați fiecare sarcină treptat. Așa a fost construit inclusiv Marele Zid Chinezesc: cărămidă cu cărămidă.

Marți, 3 aprilie: conjuncție Lună-Jupiter în Scorpion – e nevoie să vă exprimați sentimentele, îndeosebi pe cele pozitive. Altfel, un suflet care nu se manifestă nu poate duce decât la dezamăgire.

Miercuri, 4 aprilie: cuadratură între Mercur în Berbec și Marte din Capricorn – astăzi nu e momentul potrivit pentru a lua decizii importante, deoarece vă enervați foarte ușor, iar deciziile luate la furie sunt cel mult egale cu zero.

Joi, 5 aprilie: cuadratură între Mercur din Berbec și Saturn din Capricorn – avem o tendință, deloc de dorit, de a gândi negativ, de a ne concentra pe probleme, nu pe rezolvări. Cine reușește să își țină mintea sub control, va avea de câștigat în această zi.

Vineri, 6 aprilie: Luna în Săgetător în trigon cu Uranus din Berbec – o zi în care au loc evenimente neașteptate, în care suntem luați prin surprindere și prinși pe picior greșit cel puțin o dată.

Sâmbătă, 7 aprilie: trigon între Venus în Taur și Saturn din Capricorn – o zi perfectă pentru cei care au planuri serioase, îndeosebi pe plan relațional. ne putem asuma noi angajamente, putem face planuri în doi, pe termen lung.

Duminică, 8 aprilie: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn – ne putem baza pe intuiție, vise, presentimente. De undeva de sus, în această zi de sărbătoare primim semnale care ne ghidează spre calea cea bună.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop