loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3104 ori.
Horoscop saptamanal 2-8 februarie: libertate sau supunere

Luna plină în Leu, plasată la mijlocul acestei săptămâni de lucru, accentuează orgoliul, mândria, dorința fiecăruia de a se afirma și de a străluci în societate. Într-un astfel de context,  e posibil să apară și scântei acolo unde aglomerația de lideri (reali sau doar doritori de acest statut) este prea mare.

horoscop saptamanal 2-8 februarieSoarele începe săptămâna cu un sextil cu Uranus, care ne face să ne simțim liberi, capabili să mergem dincolo de orice restricții. Opoziția cu Jupiter, de vineri, va fi însă cea care va decide cu adevărat direcția noastră de dezvoltare, pentru perioada următoare: ne vom stabili singuri traiectoria sau va trebui să urmăm sfaturile ori indicațiile unei alte persoane, mai înțelepte sau doar plasată într-o poziție de comandă?

Luni, 2 februarie: sextil între Soarele din Vărsător şi Uranus din Berbec – simţim puternic nevoia de a fi liberi şi de a ne afirma propria personalitate, fără a ţine cont de constrângeri.

Marți, 3 februarie:  opoziție între Luna în Leu și Mercur retrograd în Vărsător – în conversații, fiecare ține la punctul său de vedere și astăzi e greu să se ajungă la un acord.

Miercuri, 4 februarie: Luna plină in Leu (opoziţie între Soarele din Vărsător şi Luna din Leu) – suntem creativi, venim cu idei noi şi cu iniţiative îndrăzneţe, pentru a ne pune în valoare calităţile. În același timp, poate să apară o tensiune, pornită de la împărțirea sarcinilor de conducere.

Joi, 5 februarie: sextil între Mercur din Vărsător şi Saturn din Săgetător – suntem precauţi şi dăm dovadă de multă responsabilitate. Ne calculăm paşii, înainte de a spune sau de a face ceva.

Vineri, 6 februarie: opoziţie între Soarele din Vărsător şi Jupiter din Leu – pot să apară conflicte cu autorităţile şi sursele de putere. Nu e o zi potrivită pentru a da ordine prea stricte sau pentru a ne impune voinţa cu forţa.

Sâmbătă, 7 februarie: Luna în Fecioară se află în opoziție cu Marte din Pești – ne pierdem în amănunte și, în același timp, avem tendința de a abandona propriile proiecte pentru a ne ocupa de treburile altora.

Duminică, 8 februarie: sextil între Venus în Peşti şi Pluton în Capricorn – dăm dovadă de multă ingeniozitate; aspectul este favorabil îndeosebi pentru cei cu preocupări artistice.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop