loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2183 ori.
Horoscop saptamanal 2-8 iunie: Luna in crestere, Mercur retrograd

În săptămâna 2-8 iunie, Luna este în creștere și tranzitează semnele Leului, Fecioarei și Balanței, ajutând-ne să ne punem în valoare propriile calități, să facem ordine în viața noastră de zi cu zi și, în final, să ne concentrăm și asupra celor care ne sunt alături.

horoscop saptamanal 2-8 iunieCel mai important eveniment astral al acestei săptămâni este însă începutul retrogradării lui Mercur, pe 7 iunie. Există, în trecutul recent, diferite probleme rămase nerezolvate, deoarece, la momentul respectiv, nici măcar nu am înțeles ce ni se întâmpla. Acum, ni se oferă șansa de a ne clarifica poziția. Amănunte despre semnificația lui Mercur retrograd găsiți AICI 

 

Luni, 2 iunie: cuadratura între Luna în Leu și Venus din Taur – astăzi ne hotărâm foarte greu ce ne place și ce ne dorim. Avem inconstanța unei adolescente ieșite pentru prima dată în lume și încântată de tot ce vede, fără a se putea decide asupra unui lucru anume.

Marți, 3 iunie: trigon între Luna din Leu și Uranus din Berbec – o zi în care ne simțim liberi să punem în aplicare chiar și cele mai ciudate idei. Originalitatea e favorizată din plin.

Miercuri, 4 iunie: sextil intre Venus in Taur și Neptun în Pești – ne fixăm obiective cu mult realism, înțelegând bine ce este posibil să obținem și care dorințe țin mai degrabă de fantezie.

Joi, 5 iunie: trigon între Luna din Fecioară și Pluton din Capricorn – ne punem ordine în gânduri, în lucrurile pe care le folosim și, în general, în viață. Găsim locul potrivit pentru fiecare obiect și pentru fiecare persoană din jur.

Vineri, 6 iunie: sextil între Soarele în Gemeni și Uranus în Berbec – o zi în care putem avea succes și pe planuri care nu reprezintă punctul nostru forte. E bine să experimentăm astăzi, să găsim soluții diferite de cele obișnuite.

Sâmbătă, 7 iunie: Mercur intră în mers retrograd, în Rac – sunt destule lucruri nespuse, pe plan sentimental, iar astrele ne îndeamnă să reglăm aceste probleme. Comunicarea între rude cunoaște, de asemenea, o perioadă mai dificilă.  

Duminică, 8 iunie: trigon între Venus în Taur și Pluton în Capricorn – ne putem schimba preferințele, mai ales dacă erau neserioase, bazate pe impresii de moment. Ne dăm seama cu adevărat ce ne place.

Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop