loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4498 ori.
Horoscop saptamanal 2-8 martie: Luna plina, intre riscuri si vindecare

Luna plină de joi, 5 martie (cu moment de maximă intensitate la ora 20:04), reprezintă principalul eveniment astral din această săptămână. Fiind vorba de un fenomen manifestat pe axa Fecioară-Pești, starea de sănătate a organismului este direct vizată, corpul devenind mult mai receptiv la tratamentele la care îl supunem. Vorbim, astfel, de un prilej pentru vindecare, dar și de riscuri, pentru cei care ale să facă excese tocmai în această perioadă. De asemenea, acest moment poate fi folosit și pentru reglarea de conturi, între colegii de la locul de muncă.

horoscop saptamanal 2-8 martieÎn rest, avem o săptămână care începe sub influența puternică a lui Jupiter în Leu, entuziast și sprijinitor al creativității și al afirmării personale. Apoi, ziua de 8 martie aduce un final de săptămână cu destule asperități. Sub influența unei conjuncții Marte-Uranus aflată în opoziție cu Luna, mulți vor avea idei năstrușnice și un comportament neobișnuit în ultima zi a săptămânii.

Luni, 2 martie: opoziție între Mercur în Vărsător și Jupiter în Leu – vorbele rostite fără control ne pot aduce deservicii. E bine să fim atenți la ceea ce spunem astăzi.

Marți, 3 martie: trigon între Jupiter în Leu și Uranus în Berbec – zi în care putem da lovitura. Progresul e realizează astăzi în salturi, iar norocul îi ajută pe cei cutezători.

Miercuri, 4 martie: Venus în Berbec se află în conjuncție cu Uranus din Berbec și în trigon cu Jupiter în Leu – ne simțim liberi să facem ce vrem și să ne afirmăm propria personalitate, fără vreo mască.

Joi, 5 martie: Luna plină în Fecioară (opoziție între Soarele în Pești și Luna în Fecioară) – pot să apară momente tensionate la serviciu, unde e nevoie să investim multă energie pentru a ține situația sub control.

Joi, 5 martie: cuadratură între Venus în Berbec și Pluton în Capricorn – tentațiile sunt mari astăzi, dar cei care cad pradă ispitelor pot să aibă de suferit.

Vineri, 6 martie: sextil între Soarele în Pești și Pluton în Capricorn – sub impulsul unor sentimente puternice, putem face schimbări importante.

Sâmbătă, 7 martie: sextil între Luna în Balanță și Saturn în Săgetător – ne comportăm cu mare prudență, fiind extrem de atenți la dorințele și acțiunile persoanelor din jur.

Duminică, 8 martie: Luna în Balanță se află în opoziție cu Marte și Uranus din Berbec – apar provocări, în viața de cuplu. Așadar, atenție, mai ales bărbaților, la cadourile pe care le fac cu ocazia zilei de 8 martie!

 Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop