loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3088 ori.
Horoscop saptamanal 2-8 octombrie

Principalul eveniment astral al acestei săptămâni este Luna plină de joi, în semnul Berbecului. Aceasta ne face să acționăm mai repede, urmând primul impuls și renunțând să mai facem planuri îndelungi. De asemenea, fiecare dintre noi încearcă să fie mai natural și mai creativ. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

luna plina in berbec

Berbecul este oarecum gelos pe un succes al partenerului de viaţă, care pare să pună în umbră propriile sale realizări. Prin urmare, are tendinţa de a-i diminua meritele. În week-end, va participa la un eveniment cultural-artistic.

Taurul trebuie să își consume energia muncind, pentru că altfel va rezulta un surplus care va cauza probleme, precum insomnii sau enervări repetate. Nu rămâneţi acasă, ci mergeţi la muncă, dând tot ce aveţi mai bun!

Gemenii pun la cale diferite lucruri alături de prieteni: excursii, petreceri, uneori – e drept, mai rar – și lucruri mai serioase, precum o afacere ce se poate dovedi profitabilă. Iar Gemenii sunt printre cei mai implicați în toate acestea.

Racul este înclinat să cheltuiască bani, şi nu în scopuri extrem de serioase, ci mai mult ca urmare a unor aşa-zise inspiraţii de moment, de fapt deloc inspirate. Încercați să aveți mai multă grijă de propriul portofel!

Pentru Leu, distracţia pare a fi cuvântul de ordine al acestei săptămâni, când principalele preocupări vor fi unde și împreună cu cine să mergeţi sau în ce să vă îmbrăcaţi.

Fecioara are chef de plimbare şi inventează un pretext pentru a merge în vizită pe la prieteni sau rude. De asemenea, e de așteptat să aibă parte de un câștig financiar la care nu se aștepta.

Balanța nu are prea mult timp de odihnă în această săptămână, ci dedică o parte însemnată din timp îndeplinirii unor sarcini dintre cele importante. Odată realizate aceste obiective, se va simți ca și cum i se ia o piatră de pe umeri.

Scorpionul are de multe ori tendinţa de a se retrage în singurătate, însă obligaţiile de la serviciu nu îi permit acest lucru chiar în măsura în care și-ar dori.

Săgetătorul se obișnuiește treptat să aibă secrete chiar şi faţă de persoanele apropiate, astfel că nu suportă când cineva începe să îşi bage nasul prea insistent în treburile sale personale. Și tocmai de asta va avea parte acum.

Capricornul nu împărtășește entuziasmul şi dorinţa permanentă de distracţie a prietenilor, astfel încât există momente în care i se întâmplă să se simtă stingher în mijlocul acestora. În week-end, va deveni ceva mai preocupat de propria imagine, îndeosebi de ceea ce se spune despre el.

Vărsătorul e greu de înțeles de cei din jur în această săptămână. Sunt unele zile în care e cea mai prietenoasă și deschisă persoană din lume, pentru ca apoi să urmeze câte una două zile în care le răspunde tuturor cel mult printr-o mormăială.

Peștii dau dovadă de mai multă deschidere decât de obicei. Cei din jurul lor încearcă să profite pentru a-i face să își schimbe decizii mai vechi, cu care nu erau de acord. În week-end, e posibil să primească o sumă de bani de la o persoană apropiată.

Luni 2 octombrie: Luna în Vărsător face un trigon cu Jupiter din Balanță – suntem deschiși invențiilor, ideilor și teoriilor noi, mai ales când acestea ne sunt prezentate de persoane apropiate.

Marți, 3 octombrie: trigon între Venus în Fecioară și Pluton din Capricorn – înțelegem impactul pe care modul în care arătăm, în care ne îmbrăcăm și chiar posturile corporale pe care le adoptăm îl au asupra succesului sau insuccesului nostru în societate.

Miercuri, 4 octombrie: Luna în Pești face o opoziție cu Marte și Venus din Fecioară – provocarea de astăzi constă în a rezista oricăror critici și a ne vedea, netulburați, de propria evoluție. Câinii latră, caravana trece.

Joi, 5 octombrie: Luna plină în Berbec (opoziție între Soarele în Balanță și Luna din Berbec) – renunțăm la prudență și acționăm fără să stăm prea mult pe gânduri, urmând mai degrabă primul impuls. Rapiditatea în gândire și în acțiune sunt calități aflate la mare preț, astăzi.

Vineri, 6 octombrie: conjuncție Venus-Marte în Fecioară – relațiile de muncă pot avea de câștigat astăzi. În special cei care de obicei au probleme cu colegii pot încerca să le depășească printr-o nouă abordare.

Sâmbătă, 7 octombrie: cuadratură între Venus în Fecioară și Saturn din Săgetător – apar conflicte între persoanele liniștite și prudente și cele care, dimpotrivă, sunt dornice de aventură. Va fi greu de găsit un echilibru, astăzi.

Duminică, 8 octombrie: conjuncție Soare-Mercur în Balanță – ne exprimăm foarte bine, atunci când vorbim cu partenerii de viață. O zi potrivită pentru a purta discuții deschise, sincere.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop