loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1662 ori.
Horoscop săptămânal 2-8 septembrie

Și în această primă săptămână din septembrie, planetele personale tranzitează semnul Fecioarei. O oportunitate în plus pentru a ne organiza, a găsi cel mai bun ritm de lucru și a deveni eficienți. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Aveți o activitate intensă la locul de muncă. Unele dintre sarcinile primite sunt mai deosebite, cerând o concentrare deosebită. Vă veți descurca foarte bine.

Sfârșitul de săptămână aduce multă lume prin preajmă. Fie organizați o petrecere, fie sunteți invitat la una.

 horoscop saptamanal 2-8 septembrie
Taur

Treceţi prin unul din acele momente în care ţineţi ca meritele dumneavoastră să fie recunoscute de întreaga lume. În acest scop, profitaţi de ocaziile ivite pentru a aminti, în diferite discuţii, eforturile pe care le faceţi şi reuşitele pe care le aveţi.

Sunt mari șanse să plecați de acasă în week-end, într-o călătorie pe care o veți savura deplin.

 
Gemeni

Diferite lucruri din trecut revin în actualitate, în această săptămână. Apar inclusiv unele persoane pe care nu le-ați mai văzut de mai mult timp și la care nici măcar nu v-ați mai gândit.

Sfârșitul de săptămână aduce vești bune pe plan financiar. Sau, cel puțin, intrați în posesia unui obiect pe care vi-l doreați de mai multă vreme.

 
Rac

Purtați multe discuții interesante, în această săptămână, cu persoane care vă pot învăța tot felul de lucruri utile. Depinde de dumneavoastră să puneți întrebările potrivite și apoi să ascultați cu atenție.

La sfârșit de săptămână, nativii Rac au parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite.

 
Leu

Abţineţi-vă de la cheltuieli exagerate, pentru că situaţia financiară nu vă permite să aruncaţi cu banii, în intervalul imediat următor! Probabil că vă resimțiți, după vacanță.

În week-end, veți avea de lucru, astfel că nu poate fi vorba de două zile de odihnă și relaxare. Trebuie să vă declarați mulțumit cu una singură.

 
Fecioară

Intrați într-un ritm bun, la locul de muncă. Abordați cu maximă încredere orice sarcină primită și găsiți de fiecare dată cea mai bună soluție.

Sâmbătă și duminică, viața sentimentală devine prioritară. Veți avea parte de evenimente plăcute, pe acest plan.

 
Balanţă

Aveți nevoie să vă înțelegeți bine cu persoanele din familie, pentru a da randament maxim în orice alt domeniu. Altfel, dacă acasă lucrurile nu stau bine, și celelalte aspecte încep să scârțâie.

În week-end, aveți parte de o frumoasă declarație de dragoste. Sau , chiar dacă nu o spune deschis, o persoană vă arată pe alte căi cât de mult vă iubește.

 
Scorpion

În această săptămână, le arătaţi celor din jur – mai mult decât până acum – latura binevoitoare a Scorpionului. Gesturile dumneavoastră pline de atenţie şi de înţelegere îi uimesc pe mulți.

Sâmbătă sau duminică, sunt mari șanse pentru o ieșire în afara orașului.

Săgetător

Multă lume vă consideră simpatic și de încredere. Vă bucurați de acest lucru, mai ales că nu ați făcut deloc eforturi pentru a deveni popular. Totul se petrece în mod natural.

Spre sfârșitul săptămânii, constatați că, pe plan financiar, lucrurile stau ceva mai bine decât ați prevăzut.

 
Capricorn

Vă doriți să vă deschideți calea spre straturile mai înalte ale societății. Sau, dacă vă aflați deja acolo, munciți pentru a vă consolida poziția.

În week-end, primiți semnale încurajatoare pe plan amoros. Cineva care nu vă e deloc indiferent dă semnale dintre cele mai plăcute.

 
Vărsător

Vă dedicaţi o mare parte a timpului realizării unor strategii pe termen lung, care sunt menite să vă aducă sume importante de bani.

La sfârșit de săptămână, preferați să dedicați timpul mai degrabă relaxării, decât distracției sau vreunei provocări. Savurați, pur și simplu, liniștea.

 
Peşti

Reacționați pozitiv la propunerile persoanei iubite. Mai ales că aceasta nu exagerează în nici un fel, ci vă cere doar lucruri în limita bunului-simț.

În week-end, mulți prieteni vă vor fi aproape. Șanse mari pentru o ieșire în grup.

Luni, 2 septembrie: conjuncție Soare-Marte în Fecioară – avem multă energie la dispoziție, la începutul acestei săptămâni. Unii dintre noi chiar simt că pot muta munții din loc.

Marți, 3 septembrie: conjuncție Mercur-Marte în Fecioară – gândim rapid și suntem capabili de raționamente extrem de inspirate.

Miercuri, 4 septembrie: conjuncție Soare-Mercur în Fecioară – ne exprimăm ideile cu maximă acuratețe. Asta e șansa noastră de a ne face înțeleși.

Joi, 5 septembrie: trigon între Mercur în Fecioară și Saturn din Capricorn – gândim lucrurile pe termen lung. Facem strategii serioase mai ales pe plan profesional.

Vineri, 6 septembrie: cuadratură între Mercur din Fecioară și Jupiter din Săgetător – suntem supuși unor teste sau luați la întrebări de diferite persoane.

Sâmbătă, 7 septembrie: trigon între Venus din Fecioară și Pluton din Capricorn – punem pasiune în ceea ce facem. Trăim intens și ne place acest lucru.

Duminică, 8 septembrie: Soarele în Fecioară face o cuadratură cu Jupiter din Săgetător – în această zi, există riscul de a fi prea încrezători. E bine să ne dăm seama de ce suntem și de ce nu suntem capabili în acest moment.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop