loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12705 ori.
Horoscop săptămânal 20-26 aprilie: posesivitate și dorință de acumulare

Chiar din prima zi a săptămânii, Soarele părăsește zodia Berbecului și intră în semnul Taurului, aducând o preocupare sporită pentru stabilitate și confort, dar și o mare dorință de a acumulare. Facem tot ce putem pentru a obține siguranță și chiar belșug: Berbecii se concentrează doar pe acele activități care le aduc bani repede și uită de orice altceva; Taurul își vede calitățile puse în lumină și se bucură de popularitate; Gemenii devin secretoși și acționează doar pe cont propriu.

horoscop saptamanal 20-26 aprilie 2015Racul leagă prietenii și încheie diferite înțelegeri, deoarece îi priește activitatea de grup; Leul face progrese pe plan profesional, unde cresc șansele de a obține, în următoarele 30 de zile, o avansare sau o mărire de salariu; Fecioarei îi priesc studiile, iar elevii, studenții și intelectualii din această zodie pot obține rezultate excelente. Balanța se concentrează pe afaceri și știe cum să scoată bani de la cei  din jurul său; Scorpionul îi acordă mai multă atenție partenerului de viață, iar Săgetătorul are un program încărcat la serviciu, căruia îi poate face față cu bine. Capricornii au o viață sentimentală mai bogată, Vărsătorul petrece mai mult timp acasă, alături de cei dragi, în timp ce Peștii prind poftă de călătorii și, într-adevăr, fac tot felul de drumuri, nu foarte departe.

Aceste tendințe sunt întărite de Mercur și Marte, aflate de asemenea în Taur, care miercuri fac o conjuncție și își sprijină reciproc acțiunea. E o zi în care facem ceea ce spunem, în care vorbele coincid cu faptele mai mult decât oricând.

 

Luni, 20 aprilie: Soarele intră în semnul Taurului - principala noastră preocupare devine stabilitatea. Judecăm lucrurile în primul rând în funcție de siguranța pe care ne-o pot aduce.

Marți, 21 aprilie: cuadratură între Mercur în Taur și Jupiter în Leu – astăzi, mai mult decât oricând, ceea ce spunem poate fi folosit împotriva noastră. Atenție la dezvăluirile pe care le facem!; trigon între Marte în Taur și Pluton în Capricorn – se anunță schimbări pozitive, pentru care începem să lucrăm cu succes.

Miercuri, 22 aprilie: trigon între Mercur în Taur și Pluton în Capricorn – se fac planuri de schimbare, în primul rând la nivel profesional. Ne adaptăm rapid la noi sarcini de lucru; conjuncție Mercur-Marte în Taur – cuvintele și vorbele coincid, ajungându-se la o armonie mult dorită între ceea ce spunem și ceea ce facem. Zi bună pentru a încheia înțelegeri și a semna contracte.

Joi, 23 aprilie: sextil între Venus în Gemeni și Jupiter în Leu – o zi mai relaxată, pe care e bine să o dedicăm acelor lucruri care ne produc plăcere și satisfacție.

Vineri, 24 aprilie: opoziție între Luna în Rac și Pluton din Capricorn – dăm dovadă de multă încăpățânare, ne atașăm de lucruri din trecut și nu vrem să renunțăm la ele, chiar dacă e clar că sunt depășite.

Sâmbătă, 25 aprilie: trigon între Luna în Leu și Saturn în Săgetător – avem multă încredere în propria persoană, în puterea noastră de a acționa și de a obține ceea ce vrem.

Duminică, 26 aprilie: sextil între Venus în Gemeni și Uranus în Berbec – ne simțim liberi să facem ce vrem, fără să exagerăm. Profităm de propria libertate fără a o îngrădi pe a celor din jur.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop