Horoscop saptamanal 20-26 iunie: deschisi la influente noi
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11686 ori.
Horoscop saptamanal 20-26 iunie: deschisi la influente noi

Săptămâna începe abrupt, cu două evenimente astrale de maximă importanță: Luna plină de luni – care coincide cu perioada Rusaliilor și a Sânzienelor – ne deschide mintea și ne face sensibili la influențe de pe alte tărâmuri. Apoi, intrarea Soarelui în Rac pune mai mult accent pe viața de familie și ne îndeamnă să petrecem mai mult timp alături de cei dragi. Sentimentele și imaginația încep să conteze mai mult decât rațiunea.

La sfârșitul săptămânii, trigonul între Jupiter în Fecioară și Pluton din Capricorn ne dă un puternic impuls spre dezvoltare și spre o transformare de sine care poate aduce multe schimbări favorabile în viața noastră de zi cu zi. Dacă profităm cum se cuvine de acest aspect astral, vor avea loc îmbunătățiri consistente referitoare la profesie și la locul ocupat în societate.

În perioada următoare, Berbecul poate să se bazeze din plin pe intuiţie. Începând de marți, această calitate va funcţiona foarte bine şi îi va uşura luarea unei decizii în mai multe situaţii complicate. De asemenea, sprijinul familiei se face simțit cu tot mai multă forță.

Taurul devine mai comunicativ, dar ar fi mai bine să nu vorbească despre orice, cu oricine. Unele lucruri nu trebuie să fie spuse niciodată dincolo de pereţii casei în care locuiește.

Începând din această săptămână, situaţia financiară a Gemenilor poate cunoaşte o îmbunătăţire. Cu o condiţie : să dea uitării faptul că a venit vara şi să continuae să muncească într-un ritm susţinut.

În această săptămână, Soarele îşi face intrarea în zodia Racului, aducând un plus de optimism şi de vitalitate, plus ceva cadouri, la aniversare. Nativii se simt în formă și atrag lucruri pozitive, în viața lor.

Leul e relativ mulţumit de propria persoană, astfel că nici altcineva nu reuşeşte să îi facă pe plac. Preferă să petreacă un timp în singurătate, pentru a-și da seama ce modificări de comportament sau de gândire sunt necesare.

Fecioara se simte asaltată de prieteni, amici și cunoștințe, care dau buzna să o viziteze, să sune, să lanseze invitații la tot felul de chefuri şi evenimente mondene. Greu de ales, dintre atâtea variante!

Balanţa e tot mai nemulțumită de actualul său statut social şi, din această cauză, face eforturi pentru a avansa. Dorește neapărat o promovare şi își face planuri referitoare la modul în care ar putea să o obţină. În primul rând, va ști cum să atragă simpatie și susținere, prin talentele sale de comunicare.

Scorpionul înțelege lucruri care i-au fost mult timp ascunse, află diferite secrete, face legături între lucruri și idei care păreau izolate. Ridicat la un nivel superior de înțelegere, va ști ca acest lucru să se reflecte pozitiv și în viața de zi cu zi.

Săgetătorul are multe idei de afaceri şi e decis să le transpună în practică în perioada următoare, când nu va fi la fel de multă muncă precum în restul anotimpurilor. Va lucra în timp ce alții se odihnesc, dar asta îi va aduce multiple avantaje.

Partenerul de viață al Capricornului îi va oferi mai multe motive de bucurie, în perioada imediat următoare. Viața de cuplu va reprezenta principala prioritate și principala sursă de satisfacții, în această săptămână.

Vărsătorul se descurcă de minune la serviciu, unde îndeplinește chiar și sarcinile dificile cu mult succes. De asemenea, relațiile cu șefii și cu colegii de muncă traversează o perioadă fastă.

Peștii dau dovadă de multă creativitate şi originalitate şi reuşesc să confere o notă atrăgătoare fiecărui lucru pe care îl fac în această săptămână. Au un farmec propriu, pe care îl vor remarca toți cei cu care interacționează.

Luni, 20 iunie: Lună plină în Săgetător (Soarele în Gemeni în opoziție cu Luna din Săgetător) – o zi și o noapte potrivite pentru experiențe și căutări spirituale. De asemenea, e momentul potrivit pentru a face salturi în înțelegerea propriei evoluții și a lumii în care trăim. Pe de altă parte, energia Lunii pline poate afecta domeniul relațiilor internaționale și călătoriile.

Marți, 21 iunie: Soarele intră în Rac – avem nevoie, mai presus decât de orice altceva, de securitate emoțională. Și cei care ne-o pot oferi sunt în primul rând membrii propriei familii.

Miercuri, 22 iunie: Luna în Capricorn se află în sextil cu Marte retrograd din Scorpion – e ziua potrivită pentru a rezolva, cu hotărâre, dar și cu tact, greșeli din trecut.

Joi, 23 iunie: cuadratură între Mercur din Gemeni și Jupiter din Fecioară – există riscul să ne asumăm prea multe sarcini sau să ne pierdem în amănunte, uitând complet de imaginea de ansamblu și de scopurile pe termen lung. riscul de a nu vedea pădurea, din cauza copacilor.

Vineri, 24 iunie: Luna în Vărsător face un trigon cu Mercur din Gemeni – comunicăm bine, dând dovadă de deschidere și de înțelegere pentru cei care ne vorbesc.

Sâmbătă, 25 iunie: Luna în Pești face un trigon cu Venus din Rac – avem o abordare emoțională a problemelor, într-un week-end pe care ar fi bine să îl dedicăm celor dragi și familiei.

Duminică, 26 iunie: Jupiter în Fecioară în trigon cu Pluton din Capricorn – este unul dintre aspectele planetare cele mai favorabile din acest an. Putem iniția transformări cu un efect pozitiv asupra stării de sănătate, dar și a activității de la locul de muncă. de asemenea, putem introduce în viața de zi cu zi obiceiuri care să ne sprijine creșterea și dezvoltarea.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop