loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12608 ori.
Horoscop saptamanal 20-26 martie

Săptămâna începe foarte echilibrat, cu intrarea Soarelui în Berbec, ce coincide cu echinocțiul de primăvară. E o perioadă favorabilă începuturilor, în care putem să demarăm proiectele pe care le considerăm mai importante. Miercuri, joi și vineri lucrurile sunt ceva mai complicate și, de multe ori, graba strică treaba. În week-end ne regăsim liniștea.

Berbecul profită din plin de prezența Soarelui în propriul semn natal pentru a-ș pune în lumină calitățile și realizările. Știe ce să facă pentru a fi mereu în centrul atenției și a culege roadele meritate. În week-end, conjuncția Soarele-Venus îl face să se emoționeze mai ușor, să își deschidă sufletul.

Taurul traversează una din acele perioade în care simte că dă cel mai bun randament doar dacă muncește pe cont propriu. Astfel că se încuie într-un birou sau în propria casă și se înhamă la treabă.

Gemenii colaborează bine cu vechi cunoștințe, mai ales atunci când e vorba de afaceri. Se mobilizați și lucrează împreună, dând un randament foarte bun. În week-end, ar fi bine să nu programeze prea multe întâlniri, ci să aibă tot timpul la propria dispoziție, pentru a-l folosi după cheful de moment.

Racul își îndeplinește sarcinile cu exactitate, dar fără să facă ceva în plus față de îndatoririle care îi revin. Nu risipește efortul în direcții care nu aduc și recompense. Și bine face, pentru că timpul astfel economisit poate fi folosit pentru ceea ce îi place.

În această săptămână, Leul află și învață multe lucruri noi, fără să urmeze vreun curs sau să pună mâna pe vreun manual. Viața rămâne cel mai bun profesor, pentru aceia care știu să-i prețuiască învățăturile.

Fecioara câștigă, în special luni și marți, aprecierea și chiar simpatia uneia sau mai multor persoane sus-puse. Cu ajutorul acestora, perspectivele pe plan profesional devin mai interesante. în week-end, pot să apară ceva bani, din surse neașteptate.  

Balanța are parte de multă distracție și se simte bine alături de partenerul de viață. Colaborările pe plan profesional merg și ele foarte bine, pe parcursul acestei săptămâni, în care casa parteneriatelor e bine aspectată de Soare și de Venus.  

Scorpionul renunță la grabă și își recapătă armonia interioară. Prin urmare, în această săptămână ia lucrurile lejer, unul câte unul sau pas cu pas, cum spune titlul unei cărți.. prezidențiale. Datorită acestei atitudini, face totul la timpul potrivit și finalizează multe proiecte care se anunțaseră dificile.

Săgetătorul se comportă fie ca un copil, fie ca un îndrăgostit. Din anumite puncte de vedere, nu e mare diferență: fiecare e suficient de aiurit pentru a nu te baza pe ei, când vine vorba de lucruri serioase. E drept, în amor are parte de satisfacții.

Capricornul trebuie să aibă grijă ca secretele care țin de familie să nu ajungă la îndemâna oricui! Oricât de multă încredere i-ar trezi o persoană străină, e indicat să nu vorbiți cu ea despre chestiuni care țin strict de familie. În week-end, cea mai bună alegere de petrecere a timpului liber e statul acasă.

Prietenii sunt alături de Vărsător, în cea mai mare parte a acestei săptămâni. Atât atunci când are nevoie de vreun ajutor concret, cât și când nu vrea altceva decât un partener de distracție.

Bine motivați la serviciu, Peștii dau un randament superior. Reușesc să rezolve, în această săptămână, mai multe sarcini decât în oricare alta din cele anterioare. În week-end, e posibil să aibă din nou de muncă, însă și câștigurile obținute vor fi pe măsură.

Luni, 20 martie: Soarele intră în Berbec (echinocțiul de primăvară) – moment de maxim echilibru, când este bine să demarăm proiectele pe care le considerăm mai importante pentru noi.

Marți, 21 martie: Luna în Capricorn face un trigon cu Marte din Taur – o zi în care e bine să ne ocupăm de chestiuni financiare și profesionale. Ne interesează lucrurile concrete, dar suntem mai puțin creativi.

Miercuri, 22 martie: Luna în Capricorn face o cuadratură Mercur și Uranus din Berbec – suntem prea nerăbdători, riscând să comitem greșeli tocmai din grabă. Orice idee ați avea, gândiți-vă de două ori înainte să o puneți în aplicare!

Joi, 23 martie: Mercur în Berbec face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – încă o zi riscantă, de această dată din cauza faptului că spunem lucruri nepotrivite. Puneți-vă lacăt la gură!

Vineri, 24 martie: Mercur în Berbec se află în opoziție cu Jupiter din Balanță – parteneriatele sunt puse la încercare, pe parcursul acestei zile, de tot felul de zvonuri și bârfe. Nu le dați crezare înainte de a le verifica temeinic!

Sâmbătă, 25 martie: conjuncție Soare-Venus în Berbec – după trei zile mai încordate, week-end-ul începe liniștit și frumos. Avem o dispoziție grozavă și ne simțim apreciați de cei dragi.

Duminică, 26 martie: conjuncție Mercur-Uranus în Berbec – gândim repede, ne vin idei foarte interesante, dăm dovadă de o creativitate uneori uimitoare.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop