loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4263 ori.
Horoscop saptamanal 20-26 octombrie: mare presiune, schimbari importante

Au loc eveniment majore, pe parcursul acestei săptămâni. Nu mai puțin de 3 corpuri cerești trec în alt semn astral, ceea ce produce schimbări importante și în viața noastră. E vorba de Soare și Venus, care intră joi în Scorpion, și de Marte, care începând de duminică se află în semnul Capricornului.

horoscop saptamanal 20-26 octombrie Și asta nu e tot: în încărcata și frământata zi de joi, 23 octombrie, are loc și Luna nouă în Scorpion, dublată de o eclipsă parțială de Soare. E un moment în care ies la lumină multe secrete și ne manifestăm laturi pe care, în cea mai mare parte a timpului, preferăm să le ascundem. Acum însă, energia noastră e asemenea celei dintr-o oală sub presiune, al cărei capac riscă oricând să sară.

Duminică, Mercur își reia mersul direct prin semnul Balanței, iar odată cu încetarea retrogradării sale și comunicarea începe să meargă mai bine. Asistăm la împăcări și refaceri ale unor legături care, cu doar câteva zile în urmă, păreau compromise.

Luni, 20 octombrie: sextil între Venus în Balanță și Marte din Săgetător – armonie între bărbați și femei, între propriile laturi masculine și feminine. Combinăm ideal forța și grația, asemenea unui maestru tai-chi.

 

Marți, 21 octombrie: Mercur în Balanță face un sextil cu Jupiter în Leu – cei care au știut să profite de retrogradarea lui Mercur pentru a discuta deschis despre probleme încep să vadă rezolvarea acestora. Mai primesc o ultimă șansă și cei care au preferat să ascundă mizeria sub preș.

 

Miercuri, 22 octombrie: cuadratură între Luna în Balanță și Pluton din Capricorn – au de suferit parteneriatele și colaborările profesionale. Relațiile de muncă se leagă dificil, astăzi.

 

Joi, 23 octombrie: Soarele intră în semnul Scorpionului – puterea interioară devine mai importantă decât orice altceva. Fiecare dintre noi caută izvoarele care pot alimenta această forță lăuntrică.

 

Joi, 23 octombrie: Venus intră în Scorpion – pasiunile secrete, iubirile ascunse, tainele de tot felul de preocupă. E bine să nu jignim prea rău oameni în timpul acestui tranzit, pentru că ofensele nu vor fi uitate ușor.

 

Joi, 23 octombrie: Lună nouă și eclipsă parțială de Soare în Scorpion – pasiunile noastre ating apogeul, e o zi în care încercăm marea cu degetul, încercând să aducem în realitate fantezii vechi.

Vineri, 24 octombrie: conjuncție Soare-Venus în Scorpion – suntem în continuare preocupați de secretele și fanteziile proprii. Lucrurile pe care le ținem ascunse spun mai multe despre adevăratul nostru caracter decât cele pe care le arătăm tuturor.

 

Sâmbătă, 25 octombrie: conjuncție Lună-Saturn în semnul Scorpionului – e nevoie de calm și seriozitate, pe parcursul acestei zile. Vor avea de câștigat cei care pot să își mențină stăpânirea de sine, indiferent de situație.

 

Duminică, 26 octombrie: Marte intră în Capricorn – acest tranzit aduce o tendință de organizare, de a pune ordine în lucruri și în relații. E un tranzit care echilibrează, prin prudența sa, exagerările lui Venus din Scorpion.

 

Duminică, 26 octombrie: Mercur își reia mersul direct, în semnul Balanței – parteneriatele se așează pe noi baze, depășind o perioadă mai dificilă. Avantajul constă în faptul că, acum, partenerii se cunosc reciproc mult mai bine.

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop