loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3626 ori.
Horoscop saptamanal 21-27 iulie: dinamism si trezirea focului launtric

Schimbare importantă de vibraţie, în această săptămână. După aproape 8 luni petrecute în blândul semn al Balanţei, în care s-a aflat în exil, Marte revine acasă, în Scorpionul ce reprezintă domiciliul său de noapte. Ne regăsim energia interioară profundă, focul interior care ne permite să ne urmăm cu pasiune obiectivele.

horoscop saptamanal 21-27 iulieÎncepând de miercuri, Soarele părăseşte semnul Racului şi intră în Leu, tărâm al luminii, al creativităţii, al iubirii adolescentine şi al manifestărilor copilăreşti. E vară şi vom profita din plin de acest lucru.

De asemenea, retrogradarea lui Uranus ne face mai atenţi la lucrurile care ne restrâng sau chiar ne anulează libertatea. Şi începem să luptăm pentru a obţine mai multă independenţă.

Luni, 21 iulie: Mercur în Rac face o opoziţie cu Pluton din Capricorn – avem un început de săptămână agitat, o zi în care problemele de serviciu interacţionează într-un mod nu tocmai plăcut cu cele personale. Vor avea de câştigat cei care vor şti să îşi ţină nervii în frâu.

 

Marţi, 22 iulie: Uranus intră în mers retrograd, în semnul Berbecului – devenim mult mai atenţie la lucrurile şi persoanele care ne restrâng libertatea; timp de 5 luni, până pe 21 decembrie, fiecare dintre noi încearcă să depăşească aceste limitări şi să câştige mai multă independenţă.

 

Miercuri, 23 iulie: Soarele intră în Leu – creativitate, dragoste, copilărie – acestea sunt cuvintele-cheie, care definesc tranzitul solar prin semnul Leului. Suntem mai spontani, scoatem la lumină ceea ce avem nou şi original în propria fiinţă, cu un comportament de multe ori copilăresc, cel puţin aparent lipsit de griji.

 

Joi, 24 iulie: trigon între Venus în Rac şi Neptun în Peşti – suntem ajutaţi să ne punem în valoare diferitele talente şi să ne bazăm pe intuiţie şi inspiraţie. Cei cu preocupări artistice au parte de o zi fastă.

 

Vineri, 25 iulie: conjuncţie Soare-Jupiter, în Leu – o zi a dezvoltării şi a expansiunii, în care fiecare dintre noi ar trebui să se gândească la ceea ce poate face mai mult şi mai bine în viaţa sa. Propriul potenţial încă neutilizat reprezintă cea mai valoroasă comoară pe care o avem la dispoziţie.

Sâmbătă, 26 iulie: Marte intră în Scorpion – după 7 luni şi 3 săptămâni, Marte părăseşte în sfârşit semnul Balanţei, pentru a intra în Scorpion, unul din semnele sale de domiciliu. Ne regăsim combativitatea şi dinamismul, mai ales când vine vorba despre lucrurile care ne interesează cu adevărat, ţinând de structura noastră profundă.

 

Duminică, 27 iulie: Luna nouă în Leu (conjuncţie Soare-Lună, în semnul Leului) – zi favorabilă pentru a începe o relaţie de iubire. Zi potrivită, de asemenea, pentru debutul unor proiecte care presupun creativitate.

 
 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop