loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4999 ori.
Horoscop săptămânal 21-27 mai

Încă de luni, Soarele intră în semnul Gemenilor, unde aduce mai multă deschidere, încurajează comunicarea, conversațiile, ne ajută să ne adaptăm mai ușor la situații dintre cele mai diferite. Apoi, e de reținut sextilul Jupiter-Neptun de vineri, care e face mai generoși și mai îngăduitori. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbecul simte că are multe lucruri de spus, în această săptămână. Chiar mai multe decât ar vrea să audă cei din jur, astfel că riscă să îi plictisească, vorbind într-una, mai mult decât ar fi cazul. În week-end, e posibil să apară un câștig, pe plan financiar.

horoscop saptamanal 21-27 mai

Taurul muncește cu plăcere atât pe acasă, cât și la serviciu. Tocmai datorită acestui fapt, are și un randament foarte bun. Problema e că uneori se laudă exagerat cu reușitele sale. La sfârșit de săptămână, persoana iubită îi acordă nativului Taur mai multă atenție decât e obișnuit să primească.

Așa cum li se întâmplă destul de des Gemenilor, devin peste măsură de vorbăreţi. Și riscă să uite de discreție, vorbind inclusiv despre lucruri care ar fi fost mai bine să rămână nespuse. Week-end-ul va fi destul de încărcat, cu solicitări din mai multe părți.

Există riscul ca pe nativii Rac să îi ia gura pe dinainte şi să vorbească despre amănunte personale cu cine nu ar trebui. Apoi s-ar putea să regrete faptul că și-au pierdut astfel controlul. La sfârșit de săptămână, cineva la face ochi dulci sentimentalilor Raci.

Leul renunță pentru un timp la orgoliul său exagerat, ceea ce îi permite să își facă mai mulți prieteni, să strângă mai multă lume în jurul său. La finalul săptămânii, e posibil chiar să primească mai mulți oaspeți, alături de care Leii se vor simți excelent.

Fecioarele au parte de o viață socială și mondenă foarte bogată în evenimente, indiferent dacă acest lucru le place sau nu. Vor avea multe ocazii să își dezvolte calitățile de socializare. În week-end, e posibilă o călătorie în afara localității.

Balanța are mare încredere în propriile gusturi și în propriile calități, în special în cele de natură intelectuală. Simte că nu are nevoie de sfaturile sau de sprijinul altora.  La sfârșitul săptămânii, nativii vor încerca să poate unele discuții legate de bani sau să obțină un împrumut.

Scorpionul face o analiză a propriei situații financiare și descoperă mai multe lucruri care trebuie schimbate. Și nu vor putea fi schimbate peste noapte, ci e nevoie de acțiune constantă, pe termen lung. În week-end, nativii se vor simți excelent, fiind mai ales într-o formă fizică de excepție.  

Săgetătorul trebuie să se învețe să le acordă mai multă atenție persoanelor din jur, începând cu partenerul de viață. Comunicarea de calitate nu înseamnă doar să vorbești clar, ci să fii capabil și să asculți. În week-end, latura spirituală a Săgetătorului iese la lumină.

Capricornul primește multe sarcini, la serviciu, astfel că aproape în fiecare zi va trebui să muncească peste program, fără să poată spera la prea multe momente de relaxare. În schimb, în week-end va fi înconjurat de numeroși prieteni.

Vărsătorul are parte de multă animație, pe plan sentimental. Flirturi cu diferite persoane cunoscute sau necunoscute, glume cu subtext, invitații explicite la câte o aventură… La sfârșit de săptămână, Vărsătorii vor trebui să onoreze invitații la evenimente unde e prezentă multă lume.

Peștii își exprimă sentimentele, dorind parcă să le reamintească celor din jur că sunt prezenți acolo și nu le face plăcere să fie ignorați. La sfârșitul săptămânii, nativii călătoresc sau cel puțin fac pregătiri pentru o călătorie.

Luni, 21 mai: Soarele intră în Gemeni – devenim mai curioși, mai sociabili și mai deschiși experiențelor noi.

Marți, 22 mai: Luna în Fecioară face un trigon cu Saturn din Capricorn – avem mai multă răbdare, suntem dispuși să ascultăm cu atenție pe oricine și să încercăm să îl înțelegem.

Miercuri, 23 mai: sextil între Mercur în Taur și Neptun din Pești – devenim deschiși la canale mai subtile, ne putem baza pe intuiți și inspirație, chiar și visele ne pot oferi informații interesante.

Joi, 24 mai: trigon între Soarele din Gemeni și Marte din Vărsător – primim cu mult entuziasm ideile noi, suntem gata să ne apucăm repede de lucru, să trecem la acțiune.

Vineri, 25 mai: trigon între Jupiter din Scorpion și Neptun din Pești – dăm dovadă de multă generozitate, suntem îngăduitori cu cei din jur.

Sâmbătă, 26 mai: opoziție între Venus din Rac și Saturn din Capricorn – ne simțit limitați, restricționați în ceea ce facem. Simțim o mare distanță până la îndeplinirea propriilor dorințe.

Duminică, 27 mai: conjuncție Lună-Jupiter în Scorpion – ne revenim după ziua mai complicată de sâmbătă și încheiem săptămâna cu o infuzie de optimism și voie bună.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop