loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1504 ori.
Horoscop saptamanal 21-27 octombrie

 Cel mai important eveniment astral din această săptămână este intrarea Soarelui în Scorpion. Învățăm cum să ne transformăm pe noi înșine, pentru a obține ceea ce ne dorim. În week-end, cuadratura Marte-Saturn creează relații tensionate cu toți cei care exercită autoritatea. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Pentru Berbec, afacerile devin principala preocupare. Şi, pentru că încă nu aţi obţinut rezultatele dorite, sunteţi gata să schimbaţi strategia şi să apelaţi la unele metode mai puţin convenţionale.

În week-end, aveți bucuria de a întâlni o persoană pe care ați considerat-o întotdeauna fascinantă.

 horoscop saptamanal 21-27 octombrie

Taur

Taurul simte că persoana iubită îl priveşte cu un ochi căruia nu îi scapă nimic şi este gata să îi facă observaţie la cea mai mică greşeală pe care o comite. E stresant, dar în același timp e semn de iubire. În schimb, nu vă puteți plânge că nu vă acordă atenție!

La sfârșit de săptămână, vă recomandăm să vă preocupați doar de ce e suficient în week-end: odihnă și relaxare.

 

Gemeni

Pentru Gemeni, e posibil să primească un ajutor financiar important de la o persoană apropiată. Aceasta își oferă sprijinul fără să facă mare caz de acest lucru, totul părându-i-se mai degrabă firesc.

În week-end, intrați într-o dispută cu o persoană pe care o considerați enervantă.

 

Rac

Atitudinea din ultimul timp a persoanei iubite îi pune serios pe gânduri pe nativii Rac. Trebuie neapărat să staţi serios de vorbă, deoarece sunt mai multe aspecte care se cer lămurite.

În week-end, sunteți pus în situația de a face o alegere destul de dificilă.

 

Leu

Leul are tendința de a lua decizii care îi afectează direct pe ceilalţi membri ai familiei, fără să îi întrebe în prealabil dacă sunt de acord. Cât timp totul merge bine, nu vor apărea reproșuri. Dacă însă vreuna din aceste decizii se dovedește greșită, păziți-vă!

În week-end, plecările la drum u sunt tocmai recomandate. E mai bine să petreceți timpul acasă, alături de cei dragi.

 

Fecioară

Fecioara capătă ceva talent de comunicare și știe cum să își prezinte calitățile și realizările. Reclama nu este sufletul comerțului numai în afaceri, ci și în general, în societate.

În week-end, lucrurile devin mai fierbinți, pe plan amoros.

Balanță

Balanţa se simte tot mai atrasă de putere și de cei care o dețin. Caută compania acestora, le ascultă sfaturile și preferă să colaboreze cu ei, decât să îi înfrunte. O strategie care îi poate aduce avantaje considerabile.

La sfârșit de săptămână, faceți tot felul planuri și calcule, pe plan financiar.

 

Scorpion

Pentru Scorpion, Soarele aduce un aflux de energie, pe care nativii îl folosesc pentru a lucra la îndeplinirea propriilor scopuri. Scopuri pe care deocamdată nimeni altcineva nu le cunoaşte bine.

În week-end, Scorpionii se retrag în singurătate, convinși că astfel vor lua cele mai bune decizii, și nu bazându-se pe sfaturile altora.

 

Săgetător

Săgetătorul preferă să muncească de unul singur, pe cont propriu, iar la sfârşitul săptămânii va prefera ca şi distracţia să fie tot în cerc restrâns. Retragerea din această săptămână îl va ajuta să revină mai puternic, pe viitor.

Pe de altă parte, există și cineva care îi protejează sau îi ajută din umbră, fără măcar ca ei să bănuiască.

 

Capricorn

Capricornul e considerat de mai toți cunoscuții drept o persoană care se controlează foarte bine, indiferent de împrejurări, și care nu se lasă dominată de impulsuri de moment. Exigenți cu sine, nativii încearcă să își îmbunătățească autocontrolul.

La sfârșit de săptămână, Capricornul e preocupat de imaginea sa publică. Va face eforturi pentru a culege aprecieri și a fi bine văzut în special de persoane pe care el le consideră importante.

 

Vărsător

Vărsătorul discută despre unele subiecte tabu, pe care alte persoane le evită. S-au săturat de ipocrizia celor din jur și, cu orice preț, simt nevoia să spună lucrurilor pe nume.

La sfârșit de săptămână, o călătorie îi poate ajuta pe Vărsători să găsească soluțiile potrivite la multe probleme.

 

Pești

Peştii muncesc mult în această săptămână, primind tot felul de sarcini care îi solicită din punct de vedere mental. Pentru a nu ajunge să fie surmenați, ar trebui ca după orele de lucru să petreacă mai mult timp în aer liber, cu diferite activități fizice relaxante.

În week-end, Peștii încearcă să își îndeplinească o dorință la care țin mult. Va fi nevoie de mult curaj, pentru a reuși.

Luni, 21 octombrie: Venus în Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești – visăm frumos, astăzi. Fanteziile pe care le avem ne ajută să ne dăm seama ce ne dorim cu adevărat.

Marți, 22 octombrie: Luna în Leu face un sextil cu Marte din Balanță – zi potrivit pentru a acționa așa cum simțim. Îi putem convinge și pe alții să ne susțină revendicările.

Miercuri, 23 octombrie: SOARELE INTRĂ ÎN SCORPION – intrarea Soarelui în semnul guvernat de Pluton anunță cea mai bună perioadă pentru transformare de sine. Astrologul american Ginger Chalford îl numea pe Pluton „planeta magiei și a puterii“. Este vorba de puterea de a te transforma pe tine însuți, astfel încât să devii o persoană capabilă să își atingă scopurile.

Joi, 24 octombrie: Luna în Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur – cel mai mare succes îl au cei care știu să își facă propriile reguli, fără a le încălca prea mult nici pe cele generale, universal valabile.

Vineri, 25 octombrie: Venus în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn – punem multă pasiune în tot ceea ce facem. Și tocmai această pasiune poate să ne aducă succesul.

Sâmbătă, 26 octombrie: conjuncție Lună-Marte în Balanță – îndemn la acțiune, din partea astrelor. În special cuplurile care acționează împreună au parte de multe bucurii.

Duminică, 27 octombrie: MARTE ÎN BALANȚĂ FACE O CUADRATURĂ CU SATURN DIN CAPRICORN – superiorii de la serviciu și orice alte persoane beneficiind de autoritate pot să vă limiteze ambițiile. „Oriunde se află cineva care își exercită autoritatea, există și o persoană care se opune autorității“ (Oscar Wilde)

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop