Horoscop săptămânal 22-28 august: fără prea multe critici!
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11323 ori.
Horoscop săptămânal 22-28 august: fără prea multe critici!

Încă de la începutul acestei săptămâni, Soarele părăsește semnul Leului și intră în Fecioară, unde ne dezvoltă capacitatea de analiză și spiritul critic, dar ne face să punem mare accent și pe sănătate, ordine, curățenie, siguranță alimentară. E o perioadă în care mulți vor începe fie o dietă, fie un program de fitness sau măcar de alergare zilnică. Atenție la tendința de a-i critica pe cei din jur! E un obicei al acestei zodii, care nu are darul de a ne face tocmai simpatici.

Berbecul e preocupat de propria sănătate, dar și de aspectul fizic. Se simte în formă, după căldura înmagazinată în ultimele luni, și vrea să se mențină așa cât mai mult timp. Miercuri e o zi în care își va fixa scopuri înalte și obiecive îndrăznețe.

Și pentru Taur a sosit vremea destinderii şi a odihnei. Dedică mai mult timp hobby-urilor, mai ales celor pe care le împărtășesc cu prietenii și cunoscuții. Deci, se anunță multe momente de distracție în grup.

Gemenii se dedică tot mai mult familiei, problemelor care ţin de propria casă. Ieşirile se reduc la minim, iar atunci când au loc sunt dedicate tot rezolvării unor probleme casnice. Inclusiv week-end-ul va fi petrecut acasă, alături de familie, cu maximă satisfacție.

Racul face o mulțime de drumuri, majoritatea nu foarte departe de casă. Se întâlnește cu mai multe persoane, schimbând idei și punând țara la cale. Unele din aceste idei se vor materializa curând, cu succes.

Leul va munci mai mult decât oricine, pe parcursul acestei săptămâni. Își asumă sarcini importante și acceptă să lucreze chiar ore suplimentare, deoarece e bine motivat financiar.

Fecioara beneficiază de surplusul de energie și vizibilitate pe care le aduce Soarele în propria zodie. Începe o perioadă în care nativilor le va fi mai ușor să iasă în evidență și să își pună în lumină calitățile.

Pentru Balanță, activitatea tăcută şi în singurătate va deveni o necesitate, în luna următoare. Deși e un excelent comunicator, Balanța se va descurca foarte bine și pe cont propriu. Nu va mai simți nevoia de sfaturi și consultări cu alte persoane.

Scorpionul se bazează mai mult decât de obicei pe prieteni și pe forța grupului. Va ști să se integreze în diferite colectivități, fără să facă însă prea multe compromisuri și fără să uite care sunt propriile obiective.

Săgetătorul are numeroase ieșiri în public. Inclusiv la serviciu, nativii vor trebui să participe la şedinţe şi să ofere explicaţii în faţa unui număr destul de mare de colegi. Cu rezultate predominant pozitive.

Capricornul are parte de călătorii. E probabil ca acești nativi – de altfel cunoscuți drept economi – să se numere printre cei care au preferat să lase concediul pe sfârșitul verii, și nu pe vârful de sezon. Iar călătoriile făcute acum – indiferent de scop – vor fi încununate de succes.

Vărsătorul caută (și are șanse bune să găsească) resurse financiare noi, astfel încât situaţia lui materială va începe să cunoască îmbunătățiri considerabile. Ceea ce îi va schimba în bine și starea de spirit.

Relaţia de cuplu îşi recâştigă un rol fundamental în viaţa nativilor Pești. Aceștia îi acordă mai multă atenţie partenerului de viaţă, răspunsul acestuia fiind pe măsură. Bucurie în doi!

Luni, 22 august: Soarele intră în Fecioară – ne concentrăm pe micile amănunte și tabieturi ale vieții de zi cu zi. E o lună bună pentru a aduce mai multă ordine în viața noastră.

Marți, 23 august: Luna în Taur face un sextil cu Neptun din Pești – ne folosim intuiția, imaginația, credința în propriile forțe interioare. Acționăm pe aceste baze chiar ș când e vorba de scopuri concrete, materiale.

Miercuri, 24 august: conjuncție Marte-Saturn în Săgetător – acționăm cu maximă prudență, extrem de calculat. Fiecare pas făcut astăzi, chiar dacă pare minor, poate aduce progrese importante, în timp.

Joi, 25 august: Luna în Gemeni se află în opoziție cu Marte și Saturn din Săgetător – apar tot felul de provocări și invitații la diferite aventuri. Există un risc de împrăștiere a gândurilor și a energiei noastre, care merg în prea multe direcții în același timp.

Vineri, 26 august: cuadratură între Marte din Săgetător și Neptun din Pești – are loc o confruntare între rațiune și imaginație, între visarea cu ochii deschiși și realitatea analizată lucid. Nu ne simțim tocmai confortabil, într-un astfel de proces.

Sâmbătă, 27 august: conjuncție Venus-Jupiter în Fecioară – o zi frumoasă, relaxantă, în care punem accent pe lucrurile simple, frumoase, care ne aduc bucurie zi de zi.

Duminică, 28 august: trigon între Luna în Taur și Venus din Fecioară – încă o zi relaxantă, în care observăm jumătatea plină a paharului și ne bucurăm din plin de ceea ce avem, dându-ne seama că avem mai multe decât credeam.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop